Blääh

Orkar inte skriva idag..ikväll?...Är lite olycklig just nu. Ni vet sådär man kan bli när man bara vill gråta och krypa ner bredvid mamma i hennes säng..Usch fy blää. Är lite ledsen just nu. Men hoppas ni mår bra iaf. Vi hörs i morgon...

Hello Darlings!

Hur mår ni? själv mår jag bra kom hem för ett tag sen och har ätit mat nu. I går var jag och Sara i Sansborg hos några kompisar det var mysigt vi kollade på film och åt godis. vi blev hemskjutsade på natten till bagia där vi gick till en kille som heter Jimmy som hade fest. Vi gick bara dit en snabbis för att se till en liten kompis som har en tendens att dricka lite för mycket!. Vi åkte hem sen och mötte upp Saras syster. Sen var det sängen som gällde och fyfan vad jag sov gott!. Jag vaknade runt 13.00 idag, mötte upp Ishatou och åkte till vårberg flr att köpa löshår. Efter det satte vi oss på palmera och åt pizza. Vi åkte sedan hem till Ishatou för att skriva lite låtar. Har haft en mysig och lyckad helg. What about you? har ni haft det bra?
Igår var det ju MJs födelsedag. Grattis angel





Testade dom här leggingsen när jag var i skärholmen här om dagen. Dom ser mycket slyniga i verkligheten. Köpte alldrig dom. Utan gjorde egna sånna hemma blev mycket snyggare. Lägger uppp bilde på dom i morgon.

LÖRDAG!

Så jävla skönt mer lördag eller hur?, Idag ska jag träffa sötisen Sara och vi ska åka hem till några kompisar som vi ska vara med ikväll. Jag har skit ont i magen. Hoppas det går över tills ikväll..Jag ska plattahåret och fixa mig alldeles strax..måste bara kolla på tv först och cheka runt på olika bloggar..Det kommer i alla fall inte regna idag. Skönt. Mitt tix är att kolla vädret heela tiden går inte ut om jag inte vet det. Jag måste lixom vara berädd på vad som kommer komma. Så om det kommer regna så ser ni mig alltid med ett paraply i handen!.



Onsdagen ser ju ljus ut eller hur?..

Svider...

I ögonen tack vare löken som mama har hackat i köket...Om två timmar komemr gästerna (eftersom brorsan fyllde år för inte så länge sen). Vi har köpt massvis med mat och efterrätter ska bli mysigt. Och jag är så jäva hungrig nu! fan!. Jag sitter i shorts och linne ser ut som en luffare, måste byta om...bla bla bla orkar ite skriva mer.

Puss på er!

HÅR TIPS!


Mitt hår = mitt liv. Det är jätte viktigt för mig, vet inte om det beror på att jag är Afrikan eller inte, men håret är en sak som verkligen spelar roll enligt mig!. Många vill ha långt och vackert hår (utan löshår) och jag är en av dom. Naturligt bra starkt långt och friskt hår är det bästa, men alla har ju inte det där dröm håret (-,-). Så i det här inlägget kommer jag försöka att ge er lite bra tips om vad ni kan göra med håret.

1.ditt hår är flera år gammalt ( om du inte är rakad såklart) och det är väldigt ömtåligt. Behandla håret bra som t.ex. din favorit tröja du sitter inte och sliter och drar i den eller hur?.

2. Never brush your hair When its wet! NEVER!. Borsta inte håret när det är blött det är elastiskt och mycket mer ömtåligare, Kamma håret försiktigt med en bredtandad kam och. Kamma håret från topparna uppåt.


3.
Fläta håret i en fläta innan du går och lägger dig, håret slits väldigt mycket på natten eftersom huvudet glids mot kudden 24/7.


4.
Tänk på vad du har för toffsar, dom med metall med vassa kanter skadar håret och bryter av det. Ha inte tofsen häller på samma ställe hela tiden utan variera långt uppe på huvudet eller långt ner, om du inte gör det kommer håret tillslut gå av på ett ställe. Belive me I've been there!


5.
Clean your Brusher for God sake!. Dom blir väldigt snabbt fulla av fett, smuts, dam, döda hud celler och rester från krämer och sånt som du har haft i håret. Jag rengör mina var tredje vecka ungefär. När jag rengör dom tar schampo på en nagelborste eller tandborste och skrubbar mellan "piggarna" och tar sedan en liten trasa eller liknande och drar igenom.


6.
Schampo sliter på håret. Du ska inte ta mycket schampo alls när du tvättar håret utan bara en liten liten klick, men du
ska däremot bomba med balsam. Balsam ska du inte ta i hårbotten, börja smeta in balsamet från öronen och neråt. TA MYCKET PÅ TOPPARNA, det är dom som är äldst och behöver vårdas mest.


7.
Inpackningar är väldigt viktigt har skrivit hur man kan göra egna inpackningar i tidigar inlägg. Klicka på permaliken tips så kan ni göra egna hemma. Anyway gör inpackningar 1-2 gånger i veckan. En snabb och enkel inpackning som du kan göra hemma, ta ganska mycket balsam, 1/4 del honung och 1/4 del aloe vera gel. Värm i micron några få sekunder tills det blir varmt, smeta ut på torrt eller handdukstorkat hår. Kom ihåg nagg mycket på topparna!. Vira in håret i en plastpåse på huvudet. Ju längre du har den desto bättre. Jag brukar köra på minst 20 minuter. Skölj ut det sen noga!


8.
Jag är en riktigt plattångstorsk och usch vilket dåigt resultat det blir. Slitet och äckligt helt enkelt. Undvik att föna och platta ditt hår så mycket som möjligt. Färgning sliter också på håret, Specielt blekningar.


9.
Jag har gått till frisörer som har klippt av halva mitt hår när jag säger endast några millimeter på topparna. Och det får jag lida av resten av mitt liv (haha), klipp inte för mycket för håret växer bara 1 cm i månaden ( irriterande långsamt), går du till frisören varje/varannan månad så blir inte håret längre. Tyvärr, och för i helvete gå till en bra frisör som inte klipper mer än vad du ber om. Men håll koll på topparna. Om dom börjar bli spretiga och risiga är det ju klart at du måste klippa dig.


10.
Eat fresh och nyttigt, speciellt b-vitaminer och e-vitaminer, det är bra för både håret, huden och naglarna!

NI MÅSTE HA!

Jojobaolja är en olja som inte luktar alls, men är verkligen ett mirakel för torr hud och torrt hår. Jojobaolja liknar väldigt mycket hudens egna olja i hårbotten och på kroppen, darför tas den väldigt bra upp av huden och håret. Ta en droppe i händerna och dra igenom håret. Det återfukta håret jättebra!. Ta pyttelite i ansiktet eller på torra fläckar på kroppen, de gör det mjukt och återfuktande. Jojobaolja är verkligen SKIT BRA det hjälper torrt hår väldigt mycket särskild Afrikansk hår eftersom vi oftast har torrare och slitnare hår än andra, och det förebygger slitna toppar. Perfekt huh?!. Om din hår botten fjällar ta lite jojobaolja och massera in i hårbotten det hjälper verkligen. Oljan hjälper också väldigt bra mot mjäll.

håret är torrt och hårbotten fjällar, den ska även hjälpa mot mjäll, flaskan räcker i evigheter!
Man kan köpa den i hälsekostaffärer som Life.




Thats all for now. Nu ska jag sova.

Pussar på er godnatt!
//Baby


Torsdag

Godmorgon sötnosar. Ska börja rulla mot skolan nu =). Efter skolan ska jag och ishatou gymma, det känns bra. Vi har slarvat lite här på lovet. Men nu ska vi ta igen det!. Hoppas nialla får en bra skol/jobb dag.

Pussar //baby

Hello cuties!

Hoppas ni har haftdet bra i skolan/på jobbet!.Jag är så jäävla trött idag vet inte varför anyway Idag hade jag min senaste dag slutade halv 4. Kom hem för ungefär 20 minuter sen. Kastade i mig mat jag var så jäävla hungrig. Vi hade sen lunch idag och i och med det så var alla fiskpanetter slut så vi i min klass var tvungna att äta äckliga vegetariska köttbullar...smakade kanin mat usch. Idag som ska jag träffa Sara. Ska gå till Nancy snart hon bor 5 minuter ifrån mig, hon är hemma ensam så vi ska chilla där tills vi ska träffa sara, nancy ska alltså också med och träffa Sara. Therese och Micke kommer också till Nancy. Nä nu ska jag rusha. SKa byta kläder och sen börja gå mot Nancy. Har inte träffat bruden på länge fan!.


You Will Always Be My Baby..Dududu lalalal...

Mariah Carey - Always Be My Baby.
Har haft den på min mobil i typ 3 år och hoppar alltid över den när jag lyssna på musik. Jag har blivit knäpp lyssnar bara på den låten nu om och om och om och om och igen, lovar er.

Och en annan låt som jag dör för som är vääldigt vacker är den här får rysningar i kroppen.
Mariah Carey & Whitney Houston - When you belive

Hej Babes!

Kom hem för ungefär en halvtimme sen. Ingen är hemma förtom jag. Brukar inte tycka att det ör så kul att vara själv, men just idag känns det jävligt skönt!. Lyssna på musik och sjunger jätte högt det är vad jag glr just nu!. Har haft en bra dag och trevligt i skolan, satsar hårt sista året nu. Efter skolan åkte jag med Fatma till älvsjö en snabbis sen mötte vi upp Therese som har blivit stor flicka och börjat gymnasiet!!. Nu är det nästan bara jag kvar som inte går på GYMNASIET!!.
Vi satt och snacka och njöt av höstsolen. I morgon ska jag träffa Sara, v har pratat om att gå en lång promenad någon stans och bara snacka. Är ju skönt ute nu på kvällarna med lite sol och höstluft!. Jag mår verkligen som bäst på hösten/våren. Då är luften perfekt varm och det är härligt ute. Jag är inte en sån som gillar gassande sol eller iskalla nätter usch nej. Hoppas ni har haft en trevlig tisdag.
Puss på er
// Baby!


Hade på mig min nya kofta och mina fina örhängen idag!
tyckte jag såg snygg ut idag..well im Beyoncé maybe thats why?!


Hemma!

Hej söta läsare. Har varit hemma någon timme nu. Har varit i stan med Ishatou och Sara och shopppat. Är super nöjd. Men ska åka in igen i morgon och köpa några byxor hittade inga et är så svårt...Ishatou kom hem till mig efter skolan, vi åt och sen åkte vi till skanstull drack läsk och hade det mysig. Satt och tog störda bilder och spelade in videosar haha skit roligt. Men får tyvär inte lägga in videosarna för henne =/ sne. Skulle lägga in dom om jag viste hur man laddar upp dom på youtube..eller nått. Efter någon timme åkte vi till stan och senare kom Sara. Vi hade skit trevligt. Sara tog tåget hem och jag och Ishatou åkte till Gullmars för ätt äta KEBAB! haha standard.

Flummigt i skanstull.







Inköp;
Vanliga Gina leggings. 99 :-

Mysig stickad grå kofta från Gina den med!. 199:-

Sjukt snygga (men väldigt tunga) örhängen från Creole. 69 kr

Skor från skopunkten. 150 :-


Mysig eftermiddag :)

Tjoooz people! Ååh är det ingen mer än jag som känner att hösten är på väg? Så himla mysigt när det börjar bli mörkt och lite kallt mot kvällen, om man nu har varma kläder på sig såklart .. Och man känner att hösten är på väg när Gina Tricot och typ H&M får massvis med kläder från höstkollektionen. Mörka och stickade koftor - in, blommiga klänningar - ut. Lite sorgligt att den härliga värmen och den skinande solen börjar försvinna men jag försöker se det positiva i det hela, och jag längtar jättemycket till hösten/vintern faktiskt. Extra mys är det när man kan lägga sig under ett duntäcke och kolla på en film och dricka varm Oboy och äta massa mackor och se hur det blåser utanför fönstret.

För att komma till saken, så var jag i stan idag efter skolan with my brown sugar, Jande och Ishatou. Det var kul att få träffa dom, och de hittade jättefina höstgrejer att köpa hem. Jag visade Jande en jättecool smyckebutik vid Drottninggatan med jättesöta örhängen, armband, halsband m.m. Efter det skedde en liten ovanlig sak, hahahha. Jag och Jande blev jagade av en kvinna, det var helt overkligt! Vi sprang runt och skrek, det var lite läskigt men jag kunde inte låta bli att skratta! Jag skrattade så att jag höll på att börja gråta. Det där var dagens höjdpunkt, helt klart. Och så tänkte jag lägga in en liten bild från min keffa mobilkamera, bilden är tagen i min favoritsmyckebutik! Ishatou är också med på bilden!
// Sara

Pepsi


vackert!


Metallica - Nothing else matters


God morgon!

God morgon cutiepies!, Vaknade för någon timme sen. Han inte skriva något igår var för upptagen. Jobbade hela dagen och slutade runt 10. Jag och Ishatou mötte upp Diana och vi gjorde inget speciellt, träffade några kilar som var väldigt fnissiga av sig..Men jävligt roliga. Idag ska jag på resturang. Vill åka in en snabbis till stan nu men ingen är typ vaken..suck..I morgon börjar jag skolan..på riktigt. Måste köpa lite böcker och så också..menmen..Vet inte vad jag ska ha på mig idag. Någon tunika och leggings får väl funka.
Hoppas ni har haft en trevlig helg!

Pussar!


Work!

Jag och Isha har slitit hela dagen..Vi har typ diskat 200 tallrikar. Det är ju mammas kompis som fyller 40 som har fest här på gården. Dom har dekorerar skiit kattigt. Lampor i träden osv..Ishatou har nyss ätit tårta, dom har byggt upp en bar på gården också under ett träd. Fina och en annan tjej står där (95or) dom avgudar mig så ska tvinga dom att lägga i lite godsaker i våran drink *blink*, Tror det blir många öl kvar såå.....Hahha nä skojar (inte).
Nu ska vi ut igen
Pussar på er!


Så snyggt.

Lista



Alexandra Nilsson
Hon är 18 år och ser ut som en hårdsminkad fjortis. Hon verkar väldigt omogen och tråkig verkar hon också vara irl, tycker hon borde chilla llite med sminket. Och kanske börja betee sig som en normal 18 åring, och sluta typ vara avundjuk och hacka på 15 åriga fjortisar...

Förkylningar!
Så himla jobbigt och frustrerande, sitta hemma i flera dagar och inte göra någonting. Blää!!


Kenzas design
Tycker hon gjorde bra som bytte design, men tycker ändå hon förtjänar en annu finare, eller hur?.
Förövrigt hamnar hon på min inne lista för hon är äkta tycker jag. Inte som Kissies som ska provocera för att få läsare. Kenza är äkta och bjuder på sig själv och det diggar jag!

Gina tricot
Trogen konsument!




Godnatt!

Nu ska jag ta och lägga mig. Ska upp lite tidigare, ska ju jobba remember?. Ska bli kul att få lite pengar oxå, barnbidraget har ju kommit så det blir stor shopping på söndag innan jag sticker i väg på födelsedagsfirande på mongolia!. Måste akut ha skor. Vill också köpa några high heels. Anyway, nu går jag och katt jävlarna och lägger oss
Kisses!!// Baby


Im Beyoncé!

Killar..5 Saker Jag Dör För!

Okeey here we goo...

1. Killar med tofs!
Tycker det är så jävla sexigt. Det ska ju självklart inte vara värsta hästsvansen utan bara några cm långt. Ur snyggt och lite bad boy aktigt så där!. Men man behöver inte sätta den mitt på huvudet dock!


2. Killar med Stora händer!
Ett stoooort plus. Det är också jävligt sexigt. Stora starka händer är mysigt att hålla i!

3. Killar Med Mörk röst.
En mörk och varm killröst är ju helt klart ett av det mysigaste att lyssna på..Ååh jag dör!

4.Killar Med Skäggstubb.
Ja det tycker faktisk jag är fint. Det ska ju såklart vara kontrollerat inte lixom skäggstubb över hela fejan utan runt munnen bara.

5. Killar som KAN dansa
Och med det menar jag inte att dom ska kunna röra sig till musiken medans en tjej står och gnider rumpan mot deras &%¤#¤¤. Dom ska kunna dansa med stil!.



Vad tycker ni är hett hos killar? Skriv inte muskler för det är ju en ren självklarhet!


Välkommen till verkligheten Jande!

Känndes heeelt overkligt när jag gick ut idag! var så himmla skönt att komma ut efter att ha suttit inlåst i många dagar!. Var med Isha och Carro idag vi åkte till Hagsätra för att träffa steven och isaak som vi var med hela dagen. Vi mötte också en skadad Paula som hade brytit foten. Stackars paula =(. Är fortfarande mycket hostig och mår igentligen inte så bra..men kunde verkligen inte sitta hemma idag. Det var ju ändå trotts allt skönt att komma ut i verkligheten!. Vad har ni gjort idag?, festat eller bara tagit det lungt som jag?, Lämna en kommentar och skriv vad ni brukar göra på helgerna. är faktiskt intresserad, tro det eller ej! =).
Nu ska jag ta en alvedon och försöka hitta något att äta!.
Kom på nu att det Födelsedagstårtorna finns kvar. En prinsesstårta och en chokladtårta yummi?!!.


Jag-har-tråkigt-webbcam-bilder. Det gillar vi!
Klicka på bilderna för att göra dom större!



Pussar// Baby!

One Blood


Fredag?

Sjuk på en fredag!, guud vad hemskt. Har suttit hemma ända sen söndags och blir tokig snart. Vill verkligen ut men vet att det kanske inte är så bra för mig och min hals. Men det är nästan så att jag måste gå ut bara för att det är fredag!
I morgon ska jag jobba med en kompis till mig hos en granne som fyller år, vi kommer få ungeför 600 var så det ör ju bra!.
På söndag ska jag shoppa sen blir det resturang MONGOLIA!!! eftersom bror fyller år. Älskar verkkligen den resturangen!
Nu ska jag slå en pling till mami.
Vi hörs!
Pussar!

Mer besökare?

Bloggparaden Blog ToplistBlogglista.se Vardagsbetraktelser bloggar

STRESS!!

Brorsan fyller år i morgon och hösten är redan på väg. Gud vad tiden går snabbt. Jag hinner inte med har tusen saker jag mpste göra redan i morgon, får se om jag orkar åka in till stan och fixa lite saker. Usch stress äckliga stress känsla försvinn!


Halsfluss

Rubriker talar för sig själv. Går inte in mer på det.
Igår hittade mamma ett par cd skivor med bilder på det visade sig vara gaaaammla asså riktigt old bilder på mig och min bror osv..Det var jätte kul hade totalt glömt bort att dom bilderna fanns. Nu när jag kollar på bilderna fyfaan vilket långt hår jag hade!. Och lockigt var det skit sött!. Anyway här är lite bilder på mig var runt 10 tror jag.




Klicka på bilderna för att göra dom större!


Irriterad + Uttråkad!

Sitter här i soffan med datan som jag har gjort sen jag vaknade runt 10 på morgonen. Har inte ätit något förutom mina mentos och är helt ensam just nu, mamma gick ut för att slänga sopporna för en halvtimme sen...och har inte kommit tillbaka hon sitter sökert ute på gården och har dt jätte kul. SNart klarar jag inte av mer. Jag måste göra något! det kliar i mina ben kan inte sitta still längre. JAG MÅSTE HITTA PÅ NÅGOT INNAN JAG BLIR GALEEEN!!!!. Kan inte bara sitta hör i den här hemska soffan och fundera på vad man kan göra förutom att kika runt på bloggar. Jag måste komma på något attt roa mig med, men vad är frågan?. Kommer få ett psykist och fysikt utbrott snart om jag inte gör något. Mamma sa att uttråkad är ett tecken att man börjar bli frisk. JAHA VEM FAN BRYR SIG JAG VILL GÖRA NÅGOT!!!.

Så frågan är;
Har någon där ute något tips på vad man kan göra i min situation just nu?!

Tråkigt värre

Är fortfarande febrig, gick inte till skolan idag, får se om jag går dit i morgon ska försöka, Mamma kom he nyss med lite godis och alvedon till mig =). Orkar inte skriva så mycket mer. Vi hörs när jag är frisk puss!


Sverige vill inte att vi ungdommar ska vara ute på helgerna..

Ren fakta...Det ska ju alltid regna på helgerna, har ni märkt det?,


Åh nej

Usch..Orkar knappt skriva känner mig så svag i armarna. Kommer nog inte bli frisk till skolan i morgon =(. Vilken bra start i nian...Tänker inte skriva så mycket idag men ville bara visa att jag lever. Förlåt för dålig uppdatering men när jag är på benen igen blir det sprutt på bloggen.

Kramar

Jensen Södra

Hello people, det är Sara som skriver. Sitter och lyssnar på Madonna haha, efter att nyss ha sett en film, All A Girl Wants heten den. Gullig. Tidigare idag var jag i skolan! Ja det var skolstart idag på Jensen Södra, jag ska plugga sam/ekonomi och det verkade vara en skön skola med bra folk och trevliga lärare. Klassrummen var fina och fräscha, men jag vet inte hur lektionerna blir än eftersom vi mest fick reda på massa info och körde "lära-känna-övningar". Imorgon ska vi till Hellasgården för en lite sportig dag. Får så hur det blir. Tror det ska bli rätt okej eftersom man då får en chans att snacka mer med sina nya klasskompisar och så. Nu ska jag ta en dusch och sen får vi se vad som händer. Puss sötisar / Sara

Skit också

Känner mig så jävla hängig just nu. Har ont i hela kroppen och fryser ihjäl. Orkar inte gå och ta alvedon..Hatar att svälja tabletter =(. Har snackat lite med Isha i telen. Det var ju hon som smittade mig...Kanske. Tror det?. Nu är det någon jävla idiot som loggar ut och in på msn...Hatar sånt. Skit jobbigt. Jag hade tvättid idag klockan 10 men jag orkar verklgen inte tvätta idag. Bokade om den tills i morgon, får se om jag pallar ens. Behöver ju rena kläder till school =(. Sitter här  med min älskling Ceasar, min favvo kisse som spinner som fan. Han är så cute, kommer allltid när jag måår dåligt eller är ledsen. Nä nu ska jag ta min feta rumpa till köket och göra lite te. forest fruit Mhmmm! =D.

Puss på er!

// Jag-tycker-synd-om-mig-själv-Yandeh...


Fever!

Är heeelt varm om pannan och mår piss just nu. Många säger att det är bara för att jga hade på mig för lite kläder på Ung-08 veckan och det regnade ju. Kanske är sant. Men jag får alltid lite små feber när jag ska ha min mens...ÅÅHH. Gud vad irriterad jag blir inte nog med att jga har agritionsproblem och PMS!!! NU HAR JAG FEBER OCKSÅ!!. Haha men det är ändå lite skönt att vara hemma, är lite hängig och trött idag. Jag får ju absolut inte HA FEBER NÄR SKOLAN BÖRJAR. Whatever whatever. Jag brukar bara ha feber i några dagar och sen går det över. Jag har det få dagar och får det ganska ofta. (en gång i månaden). Jag åtp-piller för att inte få mina mens-attaker. Men dom gjorde så jag blev vääldigt deprimerad!. Så använder inte dom och känner nu hur jag bara vill slå någon. Heheheh. Stackars mami som får stå ut med det här..=/. Hade planer för idag men det sket sig. Vi tar det i morgon..Om jag nu mår bättre. Det får vi se. Är det inte de jobbigaste som finns att vara sjuk dom sista dagarna av sommarlovet?. Eler att vara sjuk på sommarlovet över huvudtaget. Pust. Nu ska jag ta min kopp te och lägga mig i mammmas säng. Bästa platsen i världen!.

Ta hand om er och klä på er så ni inte end up like me...Sick and frustrated!


Massor med pussar på er!

PS:

Tips för er som har pmsbesvär. Listan är från Cosmopolitans hemsida. Drick dock inte decilerat vatten det är farligt. Och skadar äggstockarna.



// Baby

Lets face the truth....

....Jag hatar faktiskt inte Darin...Lyssnar på honom i smyg. Jag var till och med kär i honom när jag var liten ni vet då han var "idoldarin" ( med tandställning (hahahahah) ) då samlade jag ihop min vecko pengar för att köpa hans skiva. har fortfarande kvar den... (PUNKT PUNKT PUNKT), Min favorit låt då var money for nothing hahah. Nu har min hjärna fastat på den här låten.


Tycker t och med att han är sexig i den här videon!


Ciaaao!

PS:
ASELJA KOMMENTERA INTE DET HÄR INLÄGGET

FyFan!

Guuud så dålig the vpice va i år och 08 över huvudtaget. Är för arg för attskriva nästa. Det var någon idiot som släppte någon slags tårgas bomb så alla typ höll på att bli blinda. Dom stängde ner konsterten typ och alla gick. Det regnade också. Nu är jag hemma ensam som vanligt. Ska ringa min söta pojke. Han kanske kan underhålla mig lite!. Skolan börjar om 3 dagar usch får ångest. Vakna tidigt, göra läxor blääää!!!.

Ha det så bra cutiepies!!


The Voice today!

Har varit vaken ganska länge nu, Var tvungen att åka till mormor och vattna hennes blommor eftersom hon är i Ukraina nu.Har fortfarande mina sovkläder på mig som jag gick med genom bredäng haha!. Orkade inte bry mig..varför ska jag fixa mig bara för att jag ska vattna ett par blommor`?, (vääldigt många blommor och en hel trädgård..). Mamma är i gärdet hon ska tydligen vara med i guinnes rekordbok elelr hur det nu stavas. Rekordet ska vara att 3000 människor samtidigt ska utföra meditation och alla tilsammans ska vara formade som en sol? fan va lame. Mamma är i alla fal jätte glad. Hon är en typiskt sån här "yogamänniska". Fick reda idag att jag skulle ha åkt till mickan vid 3. Antingen har jag förträngt att jag skulle vara där den tiden, elller så har hon inte sagt något. Well det blev inte att jga åkte dit idag eftersom jag har haft fullt uppp den här morgonen. Snart kommer Ishatou och Nancy till mig sen blir det vidare till the voice. Tycker faktiskt att 08 inte har varit så kul i år faktiskt. Dom har bara notera BARA spelat house techno och sånt skit. visst vissa låtar kan vara bra men när man vill dansa kan man ju fan inte lyssna på benny banassi elelr vad han heter. till och med på dancehall/hiphop dagen spelade dom bara sån musik. Men idag är det the voice och jag hoppas att dom har börjat ändra musik stil dom också.

Gårdagens smink också fresh..

Pussar på er!.

sörjer fortfarande MJ

En favorit till.

Home

Sitter här hemma med min stooor popcorn skål, har varit roligt idag. Men ser mer framimot i morgon.

Im So Fucking Famous!


Fint väder idag

Så skönt att jag slipper gå runt med paraoly idag, ska göra mig i ordning nu snabbt så jag kan njuta av kanske den sista soliga dagen på lovet?, well väntar på isah sen ska jag möta gänget. Ska också möta milo för att lämna en tröja.

Kisses // Baby


Rain or shine..


Sova?

Hittade en liten cuute bild på mig och sweety Dayana,
Jag ser lite fuckad ut menmen. thats life :)

Vad är pefekt?


Har precis kommit hem från kungsan. Var ju sådär bra idag, det var rock tema, kom ganska sent men umgicks med några kompisar sen åkte jag hem, tyckte det inte var någon större idé att stanna kvar eftersom allt var slut och att det små regnade...

Kikar runt på bloggar nu och såg att väldigt många skriver om att dom inte tycker dom är vackra. Att dom t.e.x att dom har ful kropp för långa eller för korta, Då tänkte jag att jag kunde skriva lite om mina åsikter kring det här med  vad perfekt är. Ni vet ju själva hur den perfekta kroppen anses se ut, Naturligt stora runda bröst, gullig rund rumpa, fylliga läppar, liten näsa, smal kropp och långt tjockthår. Självklart ser de olika dröm idealerna olika ut i olika länder, t.e.x i Latin Amerika är"snyggt" stor rumpa lite minde bröst och kraftigare ansiktsdrag. I Afrika ska det vara stor rumpa stora bröst och gärna lite mullig. Men om vi nu återgår till Europa där vi bor, Vad är fint och vad är fult?, vad är hett och vad är äckligt?, vad är rätt och vad är fel?. 2000-talet är ett hemskt millenium, alla försöker sträva efter så mycket som möjligt eller rättare sagt så lite som möjligt!. För att bli accepterad måste man ha den där dröm idealen eller vara på god väg till den. Folk svälter sig själva och använder farliga metoder för att bli accepterade. Dom opererar sig och sprytar in botox i läpparna..för aatt bli accepterade av omgivningen. Det man måste göra först och främs är att acceptera sig själv och sin kropp!. För om du inte accepterar dig själv kommer du alldrig någonsin bli nöjd med dig själv.   Ställ dig frågan behöver jag vara som alla andra? Behöver jag plast tuttar för att känna mig levande?. Eller kan man vara nöjd med hur man ser ut? Ordet nöjd är bättre än perfekt för om du är nöjd spelar det ingen roll om du inte är perfekt du är nöjd och har accepterat dig själv och tycker om dig själv. Överviktig och lycklig eller smal och olycklig. Om du är lycklig med dig själv spelar det ingen roll hur du ser ut! och det är det vi alla måste börja tänka på..Varför är jag så olycklig över min kropp?!. Är det för att jag väger 15 kilo mer än mina kompisar?, är det för att jag är 20 cm kortare än alla andra, är det för att jag är för ljus?, för mörk?, för stor näsa?, för stora lår?, STOPP!!!. Bomba dig själv inte med frågor varför du inte är perfekt utan börja tänka på vad du faktiskt tycker om med dig själv!. Fina ögon?, Långa vackra ögonfransar?, Lång och ståtlig?, Kort och smidig?, Jag tycker att alla människor är vackra, det gör jag faktiskt för vi alla är skapade och formade på ett unikt och speciellt sätt. Det finns alltid något på den andra som man vill ha, och det finns alltid något vackert som någon vill ha som du har!. Jag är själv absolut inte smal, Kanske nu i det här inlägget så tror ni kanske att jag är superdupernöjd med mig själv och har självförtroendet på topp? nejnej, jag har saker som jag också vill ändra på mig själv och jag jobbar med det och vet att jag kommer komma fram till mitt mål i sinnom tid. Jag har har varit jätte deprimerad över mig själv förut och velat ta livet av mig för att jag tyckte att alla andra var så mycket finare än mig. När jag var liten ville jag vara vit och ha liten rumpa och mindre näsa. Alla andra i min klass var vita och hade blondt hår och jag var den ända afrikanen i klassen, Men det var länge sen och sen dess har jag jobbat med mig själv. För ungefär ett år sedan skrev jag på min spegel med stor text DU ÄR VACKER och skrev ut massa punkter med det jag tyckte var fint på mig själv. Så varje gång jag vaknar och kollar mig i spegeln bemöts jag av en posetiv kommentar, Och jag små lee varje gång jag ser texten och känner mig bra, testa det!. Det är det bästa som finns att få en posetiv kommentar Om du inte t.e.x är nöjd med din vikt och vill gå ner ett par kilon sätt upp små mål som du vet att du klarar av skriv inte ner  ritblocket direkt att du vill gå ner 15 kilo. Utan ta 5 kilon i taget och om du tränar hårt men hälosamt kommer du se att du klarar av det där hur lätt som hälst, Så gör jag och jag väger mig en gång i månaden och ser hur jag bara går ner kilo för kilo. Väg dig absolut inte varje vecka för då kommer du bara bli besviken. Du kan inte förvänta dig att du ska gå ner 15 kilo på en månad, hur lång tid tog det för a´dig att gå upp dom där kilona? 1 år?, precis då kan det inte gå med turbo fart att gå ner på så kort tid. Som sagt ta lite itaget och se hur du gör framsteg!, När du uppnår dina små mål kommer du känna dig mycket bättre, folk kommer kommentera dig posetivt och peppa dig.
Jag tycker att jag är unik, även fast jag vägen för mycket, eller för att jag har stor rumpa. Jag är en perfekt blandning av mina vackra föräldrar och ingen är som jag. Jag är inte perfekt MEN jag är defenetivt vacker och kommer alltid att vara det!. Jag är helt normal och jag älskar att älska mig själv!

Jag är ingen doktor som ska sätta utt vad som är vad. Utan det här är mina åsikter och tankar och ni får tolka det hur ni vill. Men jag hoppas att jag har hjälpt er på något sätt.
Remeber you are beautiful hunny!

// Baby


You are broken when your heart is not open

Om du skulle se det jag sett, om du skulle känt det jag känt, om du skulle veta det jag vet, om du skulle hört det jag hört. Om det vore så skulle du förstå mig. Men du förblir en nöt i ditt eget nötskal. Kisses / Sara

ÖÖÖHH??


Så här ser det ut på mina fönsterrutor just nu fast ännu värre!
Vad fan är det som händer känns som om mitt hus är mitt i ett hav när jag kollar ut genom fönstret ser jag ingenting för utom regnet på rutorna som forsar ner. Tänkte ju dra mig till stan men fuck that tänker inte gå runt som en genom blät tuggare i kungsan..ÅÅHH Gud jag klarar verkligen inte av att vara inne hela dagen idag =/ vi får väl se om det här vädret klarnar om ett tag. Ishatou är iaf på väg hit till mig, så lite sällskap idet här vädtret blir nog jätte bra! =)

Hoppas ni alla inte är genom blöta.

Pussar// Baby

Vi tar och kör en lista..



Fjortishororna
På 08-festen var det många blondiner som hade dragit uppp sin tröja som en magtröja och dragit upp stringen ovanför deras byxor och dragit ner tröjan så man såg bhn på dem...Asså snälla. Ville bara gå och smälla till en efter en. Sen blir dom ju jätte förvånade och irriterade när det kommer några babbar som går och kollar och taffsar. Dom såg ut som riktiga horor..och hur gammla vad dom? 15-16 sådär. Och så stod dom med sina 15 cm höga klackskor och försökte skaka på dom lilla svenska rumporna som dom hade..Suck blir så irriterad. Skäms dom inte? Skäms inte deras föräldrar...Om dom ens vet att deras döttrar ser ut som pårökta horor när dom går till fester.




Killen som fick komma upp på scenen med Kat deluna
Så jävla skön! Alla blattar skrek för fullt och ville att hon skulle välja någon av dom som skulle få komma upp. Men nej hon valde en svensk och fyfan vad alla blattar fick i sig när han stog bakom henne och dansade! HAHAHAHAHAHA

Tpain på the voice.
Ser fram imot att se honom på scenen om två dagar! Ni hittar mig längst fram stå och skrika!

Träna
Jag tränar ju på ett gym som heter flex som ligger i hagsätra, Tycker det är så jävla kul att träna och man känner verkligen dagen efter hur alla muskler har arbetat. Så kul också när folk säger att man har blivit smalare, Love it!


Godmorgon!

Har precis vaknat. Usch är heelt död. Somnade runt 5 igår. Och är helt seg just nu. Idag blir det 08 igen, ska träffa gänget runt 4 i stan och sen vidare till kungsan. Vaknade och såg att jag hade fått 32 nya sms!!!! :O, det var olika folk som undrade om jga levde??, ääh fattar inte de där. Någon har väl tydligen gått och sagt att jag blev mördad eller nått haha. Nä nu ska jag gå och tvätta ansiktet och börja fixa mig.



Det här hade jag på mig på festen.

Och ni som inte gick ni fyfan vad ni missade här kommer en lite tår för er..snyft. Jag skulle bli galen om jag fick reda på att de va så jävla bra som de va ohc jag inte var där! Det var gaaaalet sjukt bra där!!! Cred till ung 08 som gjorde den här festen!

Home

Vi kom hem för någoon timme sen, Jag och Aselja käkar mat och kollar på gamla bilder. Skit mysigt. Imorgon blire 08 som gäller och vi hörs då orkar inte skriva mer för idag (..natt?)


Pussar på er sov gott!!!

Baby

NU DRAR VI!!


ÄÄÄNTLIGEN

videon till mama africa har äntligen kommit!!

God morgon..för min del

Vaknade ganska sent idag. Är lite stressad måste städa rummet och åka in till stan sen hem igen. Vill köpa någon söt top tills ikväll på 08-festen. vi tog massor med bilder igår men tyvär varken med min kamera eller mobil. Im Sorry..Vi hade skit roligt igår och är lite hes just nu efter allt skrikande. Åkte hem med Salina och simone. Tur att jga inte missade sista tåget hem skulle inte orka sitta ensam på en äcklig nattbuss med konstiga folk. Ishatou kommer hit om typ en timme sen kommer Aselja och Mikkan lite senare. Så måste hinna städa mitt rum på en timme...Och mitt rum ser ut som ett bombnedslag som mamma brukar säga.
Juste var ju hos frissan igår och fyfan vad jag är nöjd. Dom är super duktiga där och dom ger rabatt på 10% om man är under 16 wihoo!.Haha medans jag fixade mitt hår gick lazee ut och in ur salongen wierd?
Nu ska jag kääka frukost och städa mitt rum

Puss på er!

God Morgon!!!


Och det är verkligen en god morgon! är pigg och glad utan huvudvärk och mina två älsklingar Aselja och Ishatou är på väg hit för att käka frukost, Mysigt elelr hur. Dom är här när som hällst så ska nog börja koka ägg =). Pannkakor är jag sugen på också. I grkland stog det små gubbar i små stånd och sålde pannkakor med nutella på fiifaan va gott det var!. Men har tyvär ingen nutella hemma så vi kört standrard med sylt och socker. Idag ska jag iväg ttill frissan som ska rakpermanenta mitt hår. Är så lucky. Jag gav er hemsidan till frisörsallongen som jag allltid brukar gå till om ni missade det här är den;

www.afrohair.se Den här salongen ligger på östermalm och är ganska dyr, det är den vanliga jag brukar gå till
www.afrokarisma.se, Idag ska jag gå till den här det är några som har jobbat på den jag brukar gå till som har öppnat eget och är lite billigare.



Ung 08



Ucsh så fula alla ser ut på bilden, haha. Det här var förra 08 nu raderar vi förra året och ser framimot dom nya kommande 08-dagarna med nya minnen för året =D

Hemma..Med huvudvärk

Nu har jag kommit hem. Har varit med Aselja och Ishatou hela dagen. Efter träningen mötte jag och Isha upp Aselja och åkte till Isha där vi åt underbar gambiansk mat som hennes mamma hade lagat!. Sen åkte vi hem till mig och fixade oss och sen har vi åkt runt åkte till älvsjö, farsta, och bredäng sammanlagt. Min TV är sönder så nu kan jag inte nörda mig framför den som jag brukar..=(. Har förfärligt ont i huvudet och tycker synd om mig själv.Brukar faktiskt aldrig få ont i huvudet..Anyway i morgon ska jag till frissan och babesen som jag var med idag ska följa med mig. Ska dit klockan 2 är väl klar runt 4 sen blir det direkt till kungsan som gäller. =)

Har ni haft en bra måndag?
Puss

Im off

Nä nu drar jga till gymmet. Ska duscha och fixa mig hos ishatou sen drar vi till stan.

Pussar!

Lista.




Sveriges väder.
Jag tror nog aldrig vi som bor här i sverige har fått upppleva en hel vecka med bara sol. Fyfan. Det är kallt året runt och det varmaste vi har fått är typ 25 grader. Usch vad jga saknar Rhodos!.

Sveriges landslag.
Jag tror ingen har insett hur dåligt vårat landslag är, vafan komigen vi förlorade mot danmak..DANMARK!. Vi har typ aldrig typ aldrig vunnit något förutom 1994 då vi van brons eller vad fan det var. Asså ingen bryr sig om sverige, inget vet typ var sverige ligger ens. Anyway. Jag tycker våra fotbolls spelare borde rycka upp sig lite våran heder ligger lixom på deras axlar.

Ung08s artister.
Wiihooo Darin komer asså WTF! vem van vill se en fjollig kurd stå och typ waila på scene?, eller ni kanske vill se Janet den där random bruden som har gjort en låt, som inte ens idioten har skrivit själv. Vafan ta hit lite internationella kändisar så man slipper sjuta sig själv i huvudet tack.

08-festen på en onsdag
Aha tunnelbanerna går inte får väl ta någon äcklig nattbuss där det kryllar av våldtäcktsmän....great


Foki
En skit cool bloggerska som kör sin egen stil. Chek her out.

Rakpermanent.
Rakt hår för mig är finast. Men det knaske beror på att jag har lockigt igentligen. Man vill ju alltid ha det motsatta. När jag plattar mitt hår ser jag mycket äldre ut och känner mig mycket mer bekvämare. Lockigt hår är jobbigt attt kamma. Om man har afrohår som jag (och nej afrohår betyder inte att man har en disco kula på huvudet det betyder afrikansthår alltså krulligt) så är det torrt och slitet. För oss med afrohår måste vi gå till en speciell salong där dom kan våran typ av hår. Jag går till Blacknuss hair n' care som ligger på östermalm. Dom har fått många priser och är jätte duktiga. Dom gör inte bara hår där utan vaxning, ögon/ögonbrynsförlängning, Manikyr, Massage och piercingar. Dom gör inte bara afrohår utan alla typer av hår. Kolla in hemsidan.
 

Kodjo akolor
Snubben är ju så rolig, och jag hoppas med hela mitt hjärta att han kommer på the voice och kör sina små skämt i pauserna!.

Har aldrig hört en svart prata sådär bra svenska...

Rise and shine

Godmorgon!.
Vaknade faktiskt för ett bra tag sen och idag mår jag bra. Försöker få tag på Isha eftersom vi ska gymma, I guess shes sleeping. Idag ska jag åka in till stan behöver nya saker. Förresten har jag glömt att berätta. Köpte 2 par nya byxor chinos. ena var mer tajta och den andra hade dragkedja på slutet av benet.

Var tvungen att fota med min mobil, min kamera hade inga batterier. Sorry.

Tro mig jag fick ingen bild där han inte låg på dom, varje gång jag tog bort
honom sprang han tillbaka..


weather in SWE



Ni kanske inte tycker det är så intressant att jag lägger in väder prognoser varje vecka. Men jag gillar att ha koll på om det ska regna eller inte.  På onsdag är det 08-festen och det ska evidently regna och så tänkte jag hur fan ska jag kunna ta mig till festen utan mitt hår kommer krulla upp sig...sen kom jag på. Jag ska ju förhoppningsvis rakpermanenta det innan. Otherwise we have a problem sweden...
Känner ni inte hur det pirrar en dag kvar sen är det 08!

Det finns en liten chans trotts allt

JANDE NJIE

CRISTIANO RONALDO

56.5 %

Ett förhållande mellan JANDE NJIE och CRISTIANO RONALDO har goda chanser att bli lyckat!
Klicka här för att göra detta kärlekstest.


Life goes on



2Pac - Life Goes On

Finally

Everythings done now, sooo its time for me to get the hell out of here. Klarar verkligen inte av att sitta hemma en held dag. Ishatou ringde mig för inte så länge sen. Det har varit en kvinna som har bott hos henne ett tag nu ohc hon flyttade idag, så nu är ju självklart ishatou skit glad att ha ett eget rum och vill fira det med mig som gäst *blinkblink*, Ska ta och ringa stördhuvudet och bestämma när jag ska komma till henne. By the way tänkte köpa vattenpipa i morgon ska åka till slussen jag vill ha en ljusblå :D den ska vara fläääshig!. Nu ska jag hoppa in i duschen ohc fixa mig

Ciiaao!


"Natural disaster" Som isha brukar kalla mig. True true..

money money money

Dagen då jag är som lyckligast är dagen då barnbidraget kommer. Fuck dom som säger att pengar inte kan köpa lycka hell yeah det kan det!. Jag har jobbat också så det blir ännu mer cash flow som jag hämtar ut den 20de.


Takin' back my love


Bra hemsida

Här är en bra hemsida som jag rekommenderar till er som har bloggar. Dom skriver om hur man kan göra en egen design om olika htlm-koder, photoshop mm. Den här sidan har hjälpt mig mycket.
Chek it out klicka här

Kisses // Baby

God morgon!

Slog mitt rekord igåår 93 besökare wiihoo!, Idag hadejag egentligen planerat att bada med tjejerna men nejnej har tvätttid klockan 5 så det är det som gäller. Sen ska det stor städas här hemma också. Mamma börjar jobba i övermorgon så hon ville ha en familjemiddag.. haha. Anyway i dag är det söndag inget roligt som kommer på tv ikväll?. Hatar faktiskt söndaga, så tråkiga. Nu är det bara 3 dagar kvar till 08-festen wihoo!. baar ett problem! VAD FAN SKA JAG HA PÅ MIG?!
Vad tycker ni? legging och någon söt tunika eller jeans och någon fin topp?.

Skulle ju gå till frisören för inte så länge sen och rakpermanenta och sy in löshår men det blev inte av får se om jag hinner göra det innan onsdagen. Kommer berätta allt om vilken frisör jag går til och hur mkt det kostar så oroa er inte.

Puss på er!

And another one

Some fun shit.

1. Sätt musik på mobilen/mp3 på blandat spår
2. Klicka på nästa knappen efter varje fråga.
3. Använd sångtiteln som svar på frågan.
4. Fuska inte.


Vad var det första du tänkte på när du vaknade?
Out here grindin
Vad är det sista du kommer tänka på innan du somnar idag?
please excuse my hand
Hur är det med kärleken?
Promise ring
Vilken låt passar bäst in på den som du håller kär?
Ring the alarm
Hur mår dina vänner?
Samhället
Tycker dina vänner om dig?
Sensual seduction
Hur ser folk dig som?
Shorty get loose
Spanar folk in dig?
Smooth criminal
Är du bra i sängen?
STHLM city
Har någon sexfantasier om dig?
Superstar
Hur kommer du att dö?
Tagga dit ni vill
Vilken låt beskriver ditt utseende mest?
Temprature
Vilken låt beskriver din personlighet mest?
They dont want none
Hur är det med ditt liv?
too  little too late
Hur kunde det ha varit i ditt liv om du hade valt andra vägar?
until the end of time
Hur kommer ditt liv att bli?
walk it out
Vilken låt stämmer mest in på dina föräldrar?
we break the dawn
Hur kommer sommaren att bli?
what she deserves
Finns det någon som e hemligt kär i dig?
whine
Kysser du bra?
winning woman
Mår din kropp bra?
vår betong
Får du tillräckligt med sex?
you think you know.


INGET AV DET HÄR FUNKADE JUUU ÅÅÅH VILKET DÅÅLIGT LIV JGA HAAR!

Puss :)


Sånt man gör när man inte kan sova.

Jag har insett att min senaste kyss: Inte var så speciell
Jag pratar: och pratar och pratar och pratar 
Jag avskyr när folk: lägger rasistiska kommentarer
Min bästa vän är: Mig själv
Kärlek är: ett annat ord för olycklig
Jag tänder på: Killar med humor
Jag är rädd för: dommedagen
Den värsta känslan är: Pappa
Den bästa känslan är: dagen då man får barnbidraget.
Jag är bäst på: att trakassera och skämma ut folk
Jag är sämst på: att vara seriös
Om jag va ett djur skulle jag vara: en panter
Min mobiltelefon är: keff
När jag vaknar på morgonen: är det kväll
Just nu tänker jag på att: den här dumma frågan
Bebisar är: underbara
Det sexigaste yrket är: byggarbetare
Det är charmigt när: killar är ärliga
Jag kommer alltid att vara: en ren bitch
Det finaste som finns är: min familj 
Jag kan: allt om jag vill
Jag kan inte: svara på denna fråga
När jag vill tänka går jag: och använder min hjärna.
När jag bakar så bakar jag: kladdkaka
Innan jag går och lägger mig: lyssna jag på musik
Just nu tänker jag på att: var min mamma håller hus
Jag vill verkligen: strypa, hugga, begrava alla små bloggfjortisar.

Click Click






Respect!



"Who are you to judge the life I live? I know I´m not perfect and I don´t live to be, but
before you start pointing fingers make sure you hands are clean"

Citat av Bob Marley.


Hell no / Hell yeah



Wannabe-kissie-fjortisar.
När jag kollar runt på olika bloggar ser jag alla dom här små snorungarna som sitter med sitt platina blonda hår, sitt vita läppstift och står och pushar upp sina bröst i camen. Och alla har ju typ världens bästa självförtroende och skriver "jag vet att ni älskar mig" & "det är så svårt att vara snygg". Kasta dom, fyfan vill bara strypa dom. Det tråkiga med dom är attt alla är likadana. Skriver likadant, är lika tråkiga och lika fula.

Sommarlovets sista dagar.
Många av oss börjar skolan om ungefär 2 veckor. Suck. Vissa kanske tycker att det ska bli kul att skolan börjar igen. Men jag som börjar 9an tycker faktiskt att det kommer bli lite läskigt , eftersom det är nu det sista året som man måste kämpa riktigt hårt. Kommer inte ha så mycket tid för mina vänner det här året. Det är liksom nu i 9an som bestämmer resetn av livet om man kan säga så. Om jag inte kämpar nu kommer jga komma in på ett dåligt gymnasium eller iv, och kanske inte få något vidare bra jobb. Det är ju inte bara skolan som gör mig lite nojig. Det är ju tråkigt at semestern snart är över och man känner att man inte har hunnit med så mycket.



Ung 08 + 08-festen.
Nu den 12e börjar ju Ung 08, som alla vi ungdommar älskar. Och dessutom 08-festen som jag tycker ska bli skit roligt eftersom det ska vara nere i kungstädgårdens tunnelbana. Undrar verkligen hur det kommer se ut där. The voice är ju oxå en höjdpunkt. Men tycker hela den här 08-grejen är en perfekt avslutning på ett underbart sommarlov, eller hur?

Besöksrekord + Läsarnas kommentarer.
Även fast jag inte är någon superbloggare så är det ju ändå skit kul att se hur statistiken höjs för varje dag. Blev överraskatglad i dag när jag loggad in och såg att det redan hade varit inne 82 besökare, som är mitt rekord hittils.
Blir också jätteglad av alla dom här kommentarerna jag får av folk jag inte känner. Har hittils inte fått någon elak kommentar bara snälla och gulliga. Jättetrevligt!

Kräftskiva.
Som man grukar ha i augusti, har faktiskt inte haft den än, men längtar cuz i really love Crayfish!




Pussar // Baby


Hello mr sweet-candy-lollipop-sexibastard

Terrence Howard, my new eyecandy.
Har alltid haft ett öga för den här sexiga snubben. Fyfan. Kollar på Spark just nu på 3an han spelar huvudrollen i den. Och åd kom jag på!...måste ju lägga upp videosar på honom här på bloggen för er som också vill ha er ett eyecandy!.
Dock kommer ju alltid Cristiano vara nr 1 för mig.



Hunny im home!!

Nu är jag hemma efter en väldigt fartfylld dag. Starten på dagen började med att träna. Åkte sedan för att ha ett möte och sedan till sätra där jag och Ishatou hämtade upp Pendah osm följde med oss till skärholmen för att möta Aselja och Hellan för att ta ut 08 biljetter. Jag Pendah och Ishatou åkte sedan hem till mig för att fixa oss och äta. Pendah gjorde en grovt god Vitlökssås som alla andra fick lida av på kvällen. Pendah åkte till Fittja och Isha och jag åkte till Västraskogen för att träffa ummi och folonko och co. Vi rökte vattenpipa och hade det chill. Fcik väldigt konstiga samtal och sms från olika personer som ville få tag på min bror och ville ha hans nummer. wierdos. Anyway, några av oss åkte till sumpan och käkade KEBAB MED FRANSKBRÖD. Ouff om man ska käka kebab ska man fan inte göra dom med franskfitt bröd..PITA IS THE WORD och det ska det vara. Det var 2a gången jag åt kebab idag med fransk(blää)bröd. Sen åkte vi hem. Påvägen hem var man ju bara tvungen att skrika åt några killar och skämma ut sig, Thats me =).
I morgon är det träning på morgonen sen ska jag dra med Isha att träffa en söt pojke. Skiit söt!


Började dagen med en härlig kopp kaffe med mucho grädde =)

Knäppa älskling på pendeln till sumpan och vidare till VS

Crazy Africans on the subway




Kisses // Baby

Här har ni armbandet =)




i'm off

Nu drar jag till gymmet. och ska trippa min kropp. Hahha. Vi hörs när jag kommer hem
Puss

Godnatt

Fredag är ju the day of the week. Ingen är deppig på en fredag. Man har alltid roligt på en fredag!. I morgon är fredag och det blir väl fest som gäller. Har snackat med Pendoh och hon är lika fest sugen som jag ! tur det. Inget tuggande på fredagar. I morgon ska vi röja. Lite tråkigt att jag får börja fredgaen med ett jävla möte..men men. Jag ska gå upp runt 10 i morgon, ska gymma med Ishatou sen ta ut biljetter sen på mötet...blää. Hatar möten, soeciellt dom som är helt onödiga.
I have some liqueur at home kom jag på. Mumms.
Har börjat vända på dygnet oxå kommer somna runt 6 som vanligt..

Men godnatt till er läsare!

Pussar // Baby


Respect!



Michael jackson - Man in the mirror

Gotta make a change,
For once in my life,
It's gonna feel real good,
Gonna make a difference,
Gonna make it right.

This wind is blowin' my mind,
I see the kids in the street,
With not enough to eat,
Who am I to be blind,
Pretending not to see their needs.

R.I.P

Tips

I min blogg gillar jag att ge tips till mina läsare, här är några gamla inlägg där jag tippsar om..

Hur man får massor av besökare till sin blogg

Hur man får vackra ögonbryn

Hur man tolkar killars sms

Hur man gör egna ansiktsmasker

Hur man gör sitt eget hemmaspa, hårinpackning och ansiktsvatten mm

Hoppas ni har nytta av dom
Pussar


reggae mix


High fashion lollipops



Wihoo

Folk kommer skratta när jag säger det här. Men igår fiick jag besöksrekord!. 59 unika besökare. Haha Hur löjligt det än låter är jag faktiskt stolt över mig själv!. Skratta på ni. Vi härs när besökarna har höjts med några tusen ;)


Få bort pormaskerna


Torsdag

Blir ingen rakpermanet idag, blir på fredag eller lördag. Min frisör är inte i stockholm idag. Suck :(


Still in the game

Hello, det är Sara som skriver. Längesen jag gästbloggade känns det som, men har inte haft någon tid alls. Mycket som händer runt omkring mig. Ville bara säga att Jande köpte ett jättesött armband i äkta silver till mig! Hon köpte det när hon var på semester och fick med det i en söt liten silverpåse. Ska så snabbt som möjligt försöka fixa fram en bild.

På fredag blir det kryssning, ska bli riktigt kul. Ska försöka uppdatera oftare, men hittills tycker jag att Jande gör ett utmärkt jobb! Det är nice att spana in hennes blogg, man kan alltid läsa nåt nytt. Dagens, eller nattens låt blir solklart "Died In Your Arms Tonight" med Smitty & T-Pain. Har spelat den runt 50 gånger ikväll. Kommer hem imorgon tror jag och då kan jag visa er armbandet. Pussss så länge amigos! / Sara

Är med Isha

Har precis ätit och är hemma hos mig med proppmätta ishatou. Vi har bokat biljetter åt henne nu för 08 festen ska bli skit kul. Idag har vi varit sätra óch bredäng med gänget. Har bara varit chill idag. Imorgon ska jag rakpermanenta mitt hår yeey.

Knäppa jande och proppmätta Isha

Är tvungen

Ser ni min sollinje från min bikini, Syns lite dåligt på bilden. Im now official a black woman!

Tyra banks som sångerska?


PANIK PANIK PANIK

Det ös regna ute :O oh crap mitt hår komer bli fuxxkt up! :(

Chillz


Var väldigt stressad för ett tag sen. Skulle ju träffa Ishatou. Sen kom jag ihåg...det är ju ishatou jag ska vara med. Hon svarar inte på telefonen och kommer väl höra av sig om någon timme. Until then kan ju jag bara chilla här i min mysiga soffa. Idag kommer älsklingen Pendah hem från sitt läger där hon har klättrt i berg. Världspremiär negrar klättrar i berg, Huh. Anyway. Jag är klar nu har fixat och klätt på mig väntar bara på tröga Ishatou. Vi skulle ha gymmat i morse men bonden skulle till optikern och nu står hon i en skit lång kö i skärholmen för det var tydligen rea på mobiler. Suck.
Jag är så fucking uppe på den här 08 festen längtar verkligen, hopaps bara det inte är massa snorungar. Måste få med fler folk dit. Alla är bangare =(. Jag och Mikkan har ladys v.i.p biljetter vi kommer in en timme innan utan kö. Mashalla!. Ibland är det bar att vara tjej..Ibland.
Just nu kollar jag på Tori&dean: Inn love. ganska roligt program faktiskt.

Kisses// Baby

Någon som kan hjälpa mig med blogg design?

Nu börjar jag tröttna riktigt mycket. Håller på att spy varje gång jag logga rin på bloggen. Nu vill jag ha hjälp med designen. Och de ska inte avar någon skit med paint. Jag vill ha en riktigt snygg och bra gjort, profissionel. Betalar ju såklart. Så skriv til mig om ni är villiga attt hjälpa mig. [email protected].

Pussar// Baby

Pain


I never needed you to be strong
I never needed you for pointing out my wrongs
I never needed pain, I never needed strain
My love for you is strong enough you should have known
I never needed you for judgment
I never needed you to question what I spend
I never ask for help
I take care of myself
I don't why you think you got a hold on me.

Home

Hemma nu sitter och snackar i telen med Carro sötisen. Träffade henne idag med dom andra sätrabarnen roligt var det. Ska snart gå ut en snabbis och träffa en hemlig person Mohhhaaha. Nu vill ni allt veta vem det är. men icke sa nicke...

Ciiaoo


Chokladmousse - Me like

Jag älskar allting med choklad och en sak jag dör för är chokladmousse, Perfekt tjock ska den vara,len och mjuk.
Man kan ju självklart köka färdig på paket. Men tycker det är roligare att göra sin egen. Eller hur?


Ingredienser
4 portioner
2 dl vispgrädde
2 st äggulor
100 g mörk choklad

Bränd mandel:
1/2 dl mandel
3/4 dl socker
1 tsk strimlat apelsinskal


Gör så här:


Smält chokladen i en skål i vattenbad. Vispa grädden ( ej för hårt). Rör ner en äggula i taget i den smälta chokladen. Vänd sedan ner den smälta chokladen i den vispade grädden.Låt moussen stelna i kylen minst en timme, Jag brukar ha i bitar av choklad i moussen men det kan man hoppa över om man vill.
 
Bränd mandel:
Skala av en tunn bit apelsinskal med potatisskalare. Finstrimla skaler. Smörj en bit bakplåtspapper med olja. Smält Sockret i en liten kastrull. Rör ner apelsinskal och mandel med en träsked. Häll upp blandningen på pappret. Låt det stelna ca 30 minuter. Hacka det med e stor vass kniv. Strö den hackade mandeln över moussen.


Voila!


Drog låt.


Tråkig Måndag


Har varit hemma hela dagen. Hade planerat massor va saker idag men på grund av ett problem så sket sig allt. Har iaf hämtat ut min biljett idag en snabbis i lilje, biljetten till festen på ung08. Längtar verkligen. Fattar inte riktigt hur dom ska ska få ihop det, jag menar festen är i kungständgårdens tunnelbana, ska bli roligt och se hur dom har fixat där. Är inte på så bra humör just nu, har hänt massa saker idag som gör mig jävligt arg och irriterad och ledsen på samma gång, är hungrig också men orkar inte gå till köket. Just nu kollar jag på CSI, Gary Dourdan är den finaste 40 åringen jag har sätt. Min mamma dör för honom..

Är han inte kattig? =D
Anyway, I morgon ska jag träffa min älskling Carro har inte träffat henne på ett tag,
Min lilla mysiga Carro. Antar att vi ska vara i Sätra, No probs.

Nu ska jag ta min feta gambian sjärt och gå till köket för att hitta något att äta.

Kisses// Baby

PS: NÅGOT SOM GÖR FINA BLOGGDESIGNER?!

Todays song

Gyptian - Pretty Darling

Seg dag

Vaknade faktiskt för inte så länge sen. usch hatar när man vänder på dygnet. Jag och Fatma sitter i soffan och snackar skit som vanligt. Håller på att laga mat också, sen får vi väl börja fixa oss är väl klara typ runt 10 då.. pust, anyway nu ska jag gå till köket och se så maten blir färdig
 Pussar

Vad hände med Ryssvärmen som skulle komma till oss?


Mjuusic

Serani-No games

Bredängs "kändisar"

Skit söta kolla in deras video


TOLKA KILLARS SMS

Kopierad in den här texten från en hemsida. Äntligen får man svaren.

1. HAN SKRIVER JÄTTEKORTA MESS

Det betyder: Det är inget personligt, men vi män har inte riktigt samma behov av att uttrycka oss som ni. För oss kan faktiskt en tröja bara vara "fin". Om ni messar oss medan vi äter skriker inte hela vår själ att vi omedelbart måste berätta om konsistensen på köttbullarna och att "Min polare Johan är så jävla pantad för vet du vad han sa idag?" Vi skriver "Käkar. Ringer sen." Det betyder inte att han hatar dig, utan bara att han ringer när han inte är hungrig längre.
 
2. HAN ANVÄNDER SMILEYS

Det betyder: Smileys från en kille är i regel ett gott tecken. Det betyder att han släppt ner garden lite och vågar vara gullig. Det signalerar också att han tror att du  är lite dum i huvudet. Förlåt, men killar tror alltid att de är smartare än du. Och eftersom 95 % av killars humor utgörs av ironi tar han för givet att du inte fattar det. Därför sätter han en blinkande smileys när han flirtar, en ledsen efter något tråkigt och en glad efter varje skämt.

3. HAN KOMMER MED BORTFÖRKLARINGAR

Det betyder: Killen lägger ingen kreaktivitet på lögner, vi är inte tillräckligt konspiratoriskt lagda. Så tredje gången han säger att han "Måste jobba över" kan du nog släppa honom. Men säger han att hans pappa hamnat på sjukhus efter en mystisk grävmaskinsolycka i Zimbabwe ska du nog räkna till tio innan du skriker att "Om du inte vill träffa mig kan du bara säga det!".


4. HAN STÄLLER FRÅGOR

Det betyder: Det här är väldigt enkelt: ställer han inga frågor utan bara svarar på dina så är han inte intresserad av att messa mer med dig. Ställer han frågor så är han det. Killar må vara lite dumma i huvudet, men vi är konsekventa. Något som är oklart med det? Allvarligt? Okej, gör ett enkelt test: svara inte på hans senaste sms. Skickar han ett till? Intresserad.


5. HAN GER DIG GULLIGA SMEKNAMN

Det betyder: Har ni legat med varandra än? Jo, det är en viss relevant fråga! Smeknamn innan ligg signalerar "Jag vill ligga, men inte mer". Smeknamn efter ligga betyder "Jag vill ligga, på regelbunden basis, som om vi typ var, du vet, ihop typ". En kille som ger dig smeknamn innan har alldelles för bra självförtroende. Ju mer vi giller er, desto mer nervösa blir vi, och en kille som kallar dig "sötbjörn" är inte speciellt rädd för att förlora dig. Alltså: han vill bara ligga. (Dessutom, om han kallar dig för "sötbjörn" är han förmodligen lite lätt efterbliven, och då ska du nog inte ligga med honom av den anledningen.) Efter ligga däremot, kastar vi inte ur oss smeknammn om vi inte vill ta det ett steg längre. Ja, ni vet. Till den där "förhållandegrejen".


Drog låtar

Magic System feat Khaled - Même pas fatigué

Daddy yankee - yo no soy tu marido

Hemma med sötnos

Nu är vi hemma från en misslyckad dag..2a gången på den här veckan vi blir utslängda från en fest pga att grannen tycker att vi är högljuda...Suck. Jag, Fatma och Sara åkte till medis för att träffa några kompisar, Ena (som hade grisnäsa) Näsborrarna såg ut osm grottor..Anyway grisen började stöta på Sara några sekunder efter att vi hade hälsat på alla, fort åkte vi där ifrån och vidare till en ..."fest" i liljeholmen. Vi blev upphämtade av några en besvenskade blattar. När vi kommer in i lägenheten står ett benrangel och whinar, en kille alltså..Där var det inte speciellt roligt där, Vi kännde inte speciellt många och tjejerna som var där bor antagligen på lidingö om ni fattar. Iaf, nu är jag och f
Fatma hemma hos mig och hon ska sova här. Vi ska äta snart och sova bort den här tråkiga dagen. Man får väl hoppas att morgondagen blir roligare..

Puss och godnatt!

Det här är det roligaste vi har haft idag..








Ändrade planer


En av mina favoritbilder från grekland, Ser det inte härligt ut. Inte illa med min 4 mp kamera =)

Först och främs vill jag säga grattis till världens sötaste peruanare. GRATTIS RUBI!!, Jag skulle igentligen gå på hennes lilla födelsedags middag men det blir lite knas hit och dit. I morgon ska jag och mikkan hämta ut biljetter till "festen i tunnelbanan" Vet inte vad festen heter..Det ska bli kul. Snart är det 08 också och som den snorungen jag är längtar jag ju sååå mycket. Det är inte själva musiken och uppträdanden jag kommer för..Det är kul att sammlas, alla sina kompisar och umgås hela dagarna. + alla fina killar som man kan lägga en och annan stöt på ^^, Eftersom det blev ändrade planer idag så tror jag att jag, Fatma och Sara ska åka till Lendo, en kille som fatma känner. En kongoles dessutom =D. Just nu håller fatma på och plattar sitt hår, jag ska hoppa in i duschen när mamam är klar. Sen ska vå åka till Sara sen Till medis. Snart börjr skolan igen jag börjar redan få ångest, Jag börjar den 18de, Några av mina kompisar börjar 26? fuckfaces allihopa :(. Nä nu ska jag skynda mig lite. Fatma osm är sååååå seg börjar bli klar med håret..Tjejer tjejer...

Vad ska ni göra idag?

Pussar


Hemma hos mig




Just nu är jag Sara och Fatma hemma hos mig, Vi har varit i vällingby hos *HOST* en kompis...Han var vääldig trevlig..Vi chillade och hade det trevligt, några tjejer och några killar. Det slutade med att vi sitter lulliga som vi är och pratar med ett par killar på tåget. Nu ska vi gå ut och ta en godnatt cigg. Vi hörs i morgon

Godnatt


Kisses//Baby

RSS 2.0