Hemma hos sweethart

Just nu är jag hemma hos Sara med Fatma, Gårdagen va skit. Blev utslängda från en fest som inte var särskilt bra. Vi satt och väntade på¨natt bussen i fridhemsplan i ungefär två timmar. När vi kom hem till sara var det direkt till sängen. Nu ska vi fixa oss och rulla mot bagis..Vi får se vad som händer där.

Peace out
// Yandeh

Black and beautiful


Bild från ringmuren
Sitter och färgar mitt hår, ska ta ut det om ungefär en kvart.  Kol svart ska det bli. Usch tycker det är så fult när det blir blå svart Blää!!.
Sen ska jag träffa Sara och Aselja. Har faktiskt saknat mina kompisar jätte mycket. Jag och Sara ska sedan vidare på fest hos Emeliy i Bromma. Superkul.

Puss

IM BACK SWEDEN

Jag vaknade ungefär för någon timme sedan, det första jag gjorde när jag kom hem igår natt var att dränka mig med svensk mjölk!, fyfan vad jag har saknat mjölk. Såklart pussade jga sönder min älskade katter som var helt ivriga att vi var hemma. Självklart hade dom inte varit ensamma, morfar och moster hälsade på dom och gav dom mat varje dag =).

Jag har massvis med foton från underbara Rhodos, kan ju inte såklart lägga in alla...
Jag har skrivit ner dag för dag vad vi gjorde i Rhodos så det skulle bli lätttare att skriva in här på bloggen.
Sooo here we go.

Dag 1.
Vi Landade ungefär klockan 9 lokal tid i Rhodos. Bussen från flygplatsen till hotellet tog ungefär 20 minuter. Vi bodde på hotel La Vita. Ett mycket charmigt 4 stjärnigt hotel. Skit fint. Vi chekade in i hotellet, bytte om och gick runt i staden.
Vi gick förbi massor av clubbar. Det var en jääääätte lång gata med bara clubbar och alla var som galna. Vi åt på ett jättte gulligt grekiskt gatukök. Gyros blev min favorit just där. Det är som kebab fast på grekiskt vis.


Byebye sweden                                                Flygplans mat. 80 kr...my ass

Älskade Pitta Gyros


Dag 2
Vi vaknade runt 8 på morgonen och åt frukost. Vi åt frukost på hotellet, jätte god frukost med massot av frukter, Juice, bakverk, pankakor mfl.
Vi bytte om till badkläder och bestämde oss för att bada. Hotellet låg mitt i stan och stranden 20 meter från hotellet. Vi solade och badade länge och njöt. efter det gick vi runt i stan och kollade lite på kläder och smycken mm. Sen gick vi och åt. Vattnet var jätte vakert den var sten strand så man såg klart ner till botten. Och vattnet var alldelles turkost.


Dag 3
Vi Vaknade tidigt och åt frukost. Sen bestämde vi oss för attt gå till en annan strand. Det skulle vara mer vågor där. Där kunde man t.e.x åka vattenscoter mm. Vi frågade en snubbe i receptionen hur lång tid sen skulle ta att gå.10 minuter sa han Perfekt!..Vi var framme efter 50 minuter....Greker och Gambianer har trotts allt likheter...Vi var där länge sen tog vi en buss hem för allldrig att jag skulle gå i 35 graders värme i 50 minuter. Heeell too theee nooo!. Bussen hade en skiit skööön AC!!.
 Vi gick hem fixade, duschade, allt sen gick vi ut för att ta en drink

På vägen till stranden far far away..                                                                             Fanta äpple..Ymmiie!!

Mammas, Min, Och Brorsans Drinkar. Min var godast Den hette Grasshopper. Inte så frästande namn men drinker var.

Dag 4
Vi sov ut länge. Mamma mådde inte så bra. Vi gick till "Gammla Stan". Vi skulle kolla på bådresor, Mamma ville
åka någon slags båttur. Men det blev inte av den dagen. Vi gick runt och i gamla stan var det en ringmur. Ni vet som i visby?. Jätte vacker. Förr i tiden vile väll grekerna hålla koll på turkarna...Eftersom man kunde se turkiet från Rhodos. Det låg 18 km där ifrån. Vi satte oss på en stoor båt som var en bar/resturang vi satt där och åt och myste.


Gin tonic

Utsikt från vårat rum.                                                                           Vi är en sjuk familj...

Övergångsställe...??!!

Dag 5
Vi sov ut länge igen. Jag och brorsan gick till ett internet café, Det tog oss en halvtimme att hitta. Vi märkte senare på kvällen att det fans datorer på hotellet och att vi hade gått förbi flera stycken när vi letade...Efter det gick vi till en underbar grekisk resturang som heter La Casa. Super mysigt och skiit god mat.


Dag 6
Vi åt frukost på hotellet. Och sedan tog vi en buss till vääärldens finaste strand Kalithea. Har tyvär tyvär inte så bra bilder där ifrån. Men jag har aldrig sätt en så fin strand. Det var klippor och vattnet var helt klart och när vi snorklade känndes det som om man var i paradiset.
Efter att ha varit där många timmar åkte vi hem och åt middag på hotellet.
Sen gick vi runt bland clubbarna..Vi tog en drink och hade det trevligt.



PARTYY TIIMEE.

Min och brors drinkar. Jag tog en Pina colada. Och brorsan tog en sex on the beach =D

Dag 7.
Vi köpte de sista sakerna. SPRIIT OCH LIMPOR..iaf. Vi var tvugna att cheka ut 12 på morgonen. Bussen kom 8 på kvällen. Vi gick till gammla stan och tog en timmes båttur bara för att göra att tiden skulle gå snabbare..Vi åt glass och sen var det Sverige som gällde.

Jag rekomenderar veeerkligen Rhodos för alla ungdommar. Det är inte särskillt många gammlingar. Det är sjuuukt grymma clubbar. Nästa år blir det jag och tjejerna som åker själva.

PS:

VIIILKAAA SNYGGA KILLAAAAARRR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!



Och tack Sara för att du inte lät min blogg dö ut.
Puss på er alla // Baby

Många inlägg idag, duktigt va?

Kunde inte låta bli att skriva ett sista inlägg för kvällen när jag nyss läste att Jande är på väg tillbaka! Tiden går så fort nu på sommarlovet asså .. Obeskrivligt mycket saker vi hittat på. Anyway, det ska bli askul att träffa Jande igen och jag hoppas hon haft det superskönt i Rhodos. Hon kommer ju antagligen blogga mer när hon är hemma och berätta hur hon haft det. Nåt som är säkert är att jag MÅSTE träffa henne så fort hon orkar. Har saknat henne, men nu ska allt bli som vanligt igen såså :) Kysss / Sara

Segaste starten på länge

Det var konstigt hur svårt det var för mig idag att komma iordning .. Har suttit och kollat på program efter program och fixat mig i snigelfart .. Har som vanligt inte sovit speciellt mycket inatt. Imorgon har jag tid hos vårdcentralen eftersom jag knappt kan gå pga foten. Det gör så ont så smärtan är obeskrivlig, jag är rätt säker på att jag aldrig haft så himla ont och så länge, som nu. Undrar vad läkaren kommer säga, men en sak kan jag säga redan nu; om jag inte får nån medicin eller nåt liknande som lugnar smärtan rejält och fort vet jag inte vad jag tar mig till! Behöver ju kryckor känns det som, men tills vidare får jag halta runt som den kaninen jag är. Nu ska jag rycka upp mig lite trots att jag är dödstrött, ska ju bli party party today. Pusss / Sara

Im coming home!

Just nu vantar jag pa bussen den kommer om ungefar 20 minuter. Bussen ska ta oss till flygplatsen. Jag ar hemma ungefar klockan 3 pa natten, Fyfan vad skont. Jag har saknat alla mina sma alsklingar. Nu maste jag borja ga ut med mitt bagage. See you in sweden !!


Pussar och kramar.

YANDEH


Paris new BFF

Är det någon mer än jag som följer Paris Hilton my New BFF? Den är grymt bra, kul med en kändis i showen. Man får följa med på så många detaljer i programmet och se en del av Paris sidor. Enligt serien tycker jag att Paris Hilton verkar vara en trevlig och rolig partybrud med en annan känslig sida också. Den är värd att kolla på, men om många precis som jag, kanske inte är hemma runt 20 tiden så kolla på tv3.se och klicka på fullskärm, vilken tid du vill. Perfekt med lite cola och sånt också .. I love högteknologi.

Nu har jag målat mina tånaglar och vanliga naglar rosa och sitter nyduschad på mitt rum. Nice. / Sara

Förlåt för dålig uppdatering!

Oj vad det är svårt att klämma in mer än typ tre stycken inlägg om dagen. Jag sitter nästan aldrig vid datorn, bara när jag vaknar ibland och har lite tråkigt. Sen är jag ute wihooo. Igår var jag och några kompisar i Bagarmossen och hade det rätt så kul. Kvällen blev lyckad ändå, vi trodde inte det först men det är en lång historia. I alla fall så är det fest ikväll igen hos my best friend E. Ska fixa naglarna nu och platta håret. Hörs sen! / Sara

Home again

Kom precis hem, var som sagt på Grönan hela dagen och åkte i stort sätt allt. Det var kul och den där nya karusellen Insane var rätt rolig, eller rättare sagt läskig. Men vet inte riktigt om det var värt att stå i kön i 40 min för att åka i ca 50 sekunder .. Förresten så är maten och allt annat där extra dyrt, de utnyttjar väl att folket där inte har tid att åka utanför Gröna Lund för att äta lunch osv. Till skillnad från förförra sommaren så var det inte fullproppat med fjortisar där, men däremot var det rätt mycket barnfamiljer. Efter det rörde jag och Nancy oss mot B för att bara ta det lugnt och sen åkte vi hem. Det var en skön dag och perfekt väder :) Kisses / Sara

Gröna Lund

Hello, fick sätta klockan på ringning så att jag skulle vakna i tid, jag Therese och Nancy ska åka till Grönan idag haha. Sist jag var där var förra sommaren, men nu har de ju fått lite nytt, det går ju på reklam på TV hela tiden haha .. Det ska bli roligt att åka dit även fast många säger att det är tråkigt där, situationen blir vad man gör den till, så om man har en positiv inställning så blir det oftast kul :) Igår var jag ute med Nancy och Therese i Bagis och senare gjorde vi lite andra grejer där i närheten. Pussss / Sara

På gården i B

Hello, sitter med Therese på gården och softar .. Messade lite med Jande idag och hon var och shoppade och hade det skönt i Rhodos :) Skriver mer senare. Pusss / Sara

Back on track

Shaaa. Efter allt hade vi en liten chillfest hos Emeliy och det vär rätt skönt att ta det lugnt och så. Fast efteråt åkte vi till Slussen och åt mat och lite mer saker hände men det får jag ta nån annan gång .. Eller inte haha, men hur som helst ska jag fixa mig nu och möta upp Nancy, sen ska vi åka och träffa våran sötis Therese som kom hem igårnatt! Hon har varit utomlands nästan hela sommaren så vi ska vara med henne idag. Har saknat henne!

Ska försöka uppdatera bloggen oftare men det är rätt så svårt eftersom jag nästan aldrig är hemma. Jag tycker man ska utnyttja sommarlovet genom att göra de saker man planerat och det gör verkligen jag. Jag tror jag har varit hemma endast en dag under hela lovet och då spöregnade det och jag var förkyld. Men än så länge har mitt lov varit toppen och jag har gjort nästan allt det jag velat göra. Men det återstår Gröna Lund, kryssning och Ung 08, den får man väl bara inte missa? Pussss / Sara


Good morning fellows!

Hemma nu, sov över hos min syster Fatma. Det va mys, love her! Strax kommer Nancy hem till mig och sen ska vi på fest enligt våra planer. Sitter och äter ris och kött med tsatsiki, gooott. Ska hoppa in i duschen strax och sen börja fixa mig, vi ska möta upp några kompisar om ett tag också!

Förresten, dagens låt är Go to Church med Snopp Dogg och Ice Cube. Det är Fatooomes låt haha!
Ciao amigos / Sara

Saknat mig?

Hejhej mina sma sotnosar, Har i Grekland ar det jatte fint och varmt. Vi landade runt 11 pa kvallen. Havet ar underbart,turkost och varmt, kanns som ett badkar. Vi far ju inte glomma att namna maten!, sjukt god mat. Jag kan tyvarr inte lagga in bilder, men ska forsoka hitta ett internet cafe dar an kan det. Nu ar det jag och brorsan som sitter har, stackars lilla mamma ar kvar pa hotelet och mar inte sa bra :(. Snart ska jag och brorsan ga och ta ebn kall ol. skit najs. Sen blir det bada som galler :).

pussar pa er!!

// Baby

Utgång hooomie!

Tjaaa allihopa. Nu har jag duschat, ätit middag och sitter nu och plattar håret. Var ju i stan idag och fick hem två par jeans, en väska och en kjol. Ikväll ska jag som sagt ut och är rätt stressad eftersom att jag somnade i typ två timmar när jag kom hem, så måste skynda nu. Hörs inatt kanske eller imorgon! Kyssssar / Sara


Alldeles för tidigt ..

God morgon alla läsare! Jag satte klockan på ringning idag eftersom jag strax ska åka iväg och få min 5:e lazerbehandling. Efter det ska jag shoppa och sen åker jag hem och sover. Sen ska jag fixa i ordning mig för en utekväll med my babes. Puss fellows / Sara

Gamla och nya tider

Det ska bli så skönt att börja i gymnasiet, att stå ut med grundskolan bland en massa omoget folk kan vara riktigt irriterande ibland. Fast det har också funnits stunder som har varit bra. Men det är en så stor skillnad, folk beter sig helt annorlunda i gymnasium, kan jag tänka mig. Och att slippa ha en massa lågstadieelever springandes runt i korridorerna ska bli så skönt. Och jag tror att det är smart med halvdagar och egna matkort så att man kan äta ute varje dag och kanske hinna träffa sina kompisar från andra skolor i närheten. Nu pratar jag verkligen inte om alla men det ska bli så himla skönt att slippa en del personer .. Ny skola och nytt umgänge, toppen. Vet faktiskt inte om jag direkt kommer sakna grundskoletiderna, när jag väl gick där så längtade jag till ett annat ställe, men en del roliga upplevelser i högstadiet kommer jag nog aldrig att glömma. Hugs and kisses / Sara


Straight from B

Sitter hos Emeliy just nu med några kompisar från Bagis och lyssnar på musik. Ikväll ska vi bara chilla men imorgon blir det party party med tjejerna och några till. Vad gör ni ikväll? Nu ska jag gå och vara lite social :) Puss från Sara


Ett sent morgoninlägg ..

Har ni nån gång blivit svikna av era nära vänner? Det har jag, många gånger. Med tiden lär man sig att alla inte är så bra kompisar som de verkar. En del kan säga vad som helst för att få det dom vill ha. Avundsjuka och skitsnack är ju rätt vanligt bland tjejer, och det håller väl alla med om, att ingen är perfekt men det finns vissa gränser. Man tycker att folk borde vara tillräckligt smarta för att förstå när man är på väg att såra nån? Och då borde man tänka till och inse att man kan vara på väg att förlora en bra vän, pga sina handlingar? Jag blir inte sur om någon lägger en liten kommentar om mig nån gång, men överdrivet rent skitsnack bakom min rygg är så fult och falskt. Jag klarar mig så mycket bättre utan sånt folk. Det är verkligen svårt att hitta riktiga vänner, men när man väl gör det så ska man hålla hårt om dem, för de kan försvinna lika fort som dom kom. / Kisses från Sara

Äntligen fick man sova ut!

Tjena, det är Sara som skriver som ni säkert förstår. Jande ringde mig nästan precis innan hon skulle hoppa på flyget, hon var i Arlanda. Kändes skönt att snacka med henne innan planet skulle lyfta. Nu är jag hemma hos mig, och har sovit så gott i natt, det var längesen. Har haft sömnbrist i flera månader nu med typ 5 timmars sömn om natten. Emeliys säng är bäst asså! Mjuk och stor med en fluffig kudde och mörkt rum, precis som det ska vara. Strax ska det komma en snubbe som ska köpa min moppehjälm, om allt går som planerat. Efter det ska jag hoppa in i duschen och åka till B för att träffa dom andra. Ikväll ska vi till Emeliy och umgås lite med roligt folk (hoppas jag). Är det inte tråkigt med osociala människor som varken ler, pratar eller ens hälsar, när det är meningen att man ska vara med dem under hela kvällen? Jag brukar försöka bete mig så att den jag träffar för första gången ska få ett bra intryck av mig, det är ju rätt viktigt, eller? Skriver lite mer senare, nu ska jag fixa lite saker! Puss på er / Sara

Hej då Suckers!!!

Gud vad tråkigt ni kommer ha det i detta värdelösa land medans jag ligger och solar och badar i varma Grekland. Nä skoja bara hoppas ju såklart att ni har det också kul, jag menar bara för jag är borta kommer ni ju inte ha dödstråkigt *HOST*. Jag går hemifrån nu om ungefär en timma, Ouff och det första jag ska göra TAAXFREEEE!!!!. SAAAJK, har inte råd med sånt. Får väl råna en gubbe eller nåt SAAJK IGEEN. Hehe. Jag har med mig min kamera och jag kommer fota som fan!.





Ni får ha det så himmla bra aight? (HAHAHHAHAAHHAHA FUCK SVERIGE)

Aselja jag ska ta hem en sexig grek åt dig ;).

Så här ser jag ut nu, konstig bild så klaga inte.


Puss Puss // Baby


Nattbloggning från Emeliys dator

Hello, sitter hemma hos Emeliy nu efter en ganska död kväll. Vi hade värsta planerna men i slutändan tyckte vi det var bäst att åka hem bara. Tåget gick så himla sällan och folk ändrade sig hit och dit. I början av kvällen var vi i B och tog det lugnt ett tag, sen åkte vi hem till mig och fixade lite saker. Efter att ha åkt fram och tillbaka och väntat på några kompisar så hade tiden runnit iväg och vi blev rätt trötta .. Vi bestämde oss för att partaja hemma hos Emeliy imorgon istället, då ska vi ha kul :) Nu ska jag och Emeliy försöka ladda ner en film och bara snacka lite. Natti natti så länge / Sara

Nääästan allt klart

Nu har jag packat klart. Har tagit med mig hela garderoben även fast det bara är en vecka. I morgon går vi hemifrån ungefär klockan halv 2. Flyget går klockan 5, på kvällen alltså. Gud vad jag är pirrig inför det här, det ska bli skit kul :). Vi är framme runt 11 på kvällen. Jag ska försöka mms'a bilder till Sara så ni får se innan jag kommer hem om det är möjligt.
Sara kommer hålla igång bloggen som sagt. Så ni får inte sluta läsa tills jag kommer hem!.
Jag har laddat min mp3 med nya låtar. Lite tråkigt att sitta på planet i timmar utan musik!. Anyway. Ska köpa massor med presenter till mina kompisar där nere. Det blir lite överraskning vad jag tar med mig hem :). Jag skriver ett litet avskeds inlägg i morgon bitti. But until then...
Take care! //Baby
Peace!

Två låtar som aldrig kommer dö ut på fester


Ett inlägg till Aselja

Förlåt för att jag inte svarade men det har varit en stressig dag har sprungit runt i stan och stressat. Det är inte bara dig jag inte har svarat på så känn inte att det är riktat mot dig. Jag orkade helt enkelt inte och jag skulle ändå inte kunna komma för jag måste packa. Det var darför jag föreslog att vi skulle träffas igår. Plus tycker jag inte det är en sån big deal att det är vääärsta grejen att vi inte träffas, jag kommer ju tillbaka om en vecka. Men förlåt om du tog illa upp men som sagt DET VÄRSTA GÅR ÖVER I MORGOOON!!! HHAHAHAHHA

Skriv inga hotkomentarer på det här inlägget..jag vet att du kommer göra det.
Bara för att du tog illa upp ska jag köpa en fin present åt dig i Grekland. Om man kan köpa lycka kan man köpa förlåterser.

Klicka här för att komma till surpuppans blogg :)

// Dr evil


Ikväll är vi kungar

Jag börjar detta inlägg med världens bästa video,
det är alla mina bebisar som spelar i videon.
Så stolt över er!. Den utspelar sig i brd!!



Vill bara äta upp Sirli och Pendah!! så fucking söta :)

Nytt i garderob;


två par jeansleggings från Gina  199/st

flipp-flopp 2 för 75 :D Stadium

Sandaler, eller vad man ska kalla det 299 kr Din sko

Bikini överdel. 125kr Lindex

Koss hörlurar 249 kr Siba

Mat är en passion

Hello, igår hade vi sjukt kul och Jande beskrev ju det mesta som hände fast en del detaljer håller vi hemligt, tror jag haha. Jag var vaken tidigare idag men somnade om efter att ha tittat på Tyra Banks Show och Top Model. Jag kan inte förstå hur vuxna kvinnor kan vara sådär smala och trivas med det om de har hårdbantat hela deras liv. En del folk kan proppa i sig vad som helst utan att gå upp i vikt och om det är så de haft det så kan jag förstå att dem. Men jag är en person som gillar att njuta av livet och det vi äter är en stor del av vårat liv. Alltså tycker jag att det är viktigt att äta sånt man tycker om och strunta i vad andra säger. Om man äter så mycket att man blir överviktig men ändå älskar sin kropp, så ser jag inget fel med det. Men om man är sockerberoende och hatar sin överviktiga kropp tycker jag att det är lite synd att någons matvanor lett till den situationen. Jag kanske får skylla mig själv i framtiden, men jag är bara 16 år och tänker inte sitta och tänka, varje gång jag ska äta, "åh, borde jag verkligen äta det här?", "undrar hur mycket fett det är i de här?". Självklart varierar jag och äter supernyttigt ibland, för man mår faktiskt bra av att vara hälsosam, men då ska man inte bli helt besatt och alltid käka sallader och dricka bubbelvatten! Jag föredrar cola framför juice, kakor framför mackor och smakrik god mat framför fettsnål mat.

Ha det bäst och glöm inte att äta! Puss / Sara


Världens bästa hejdå-dag!

Igår var det sista dagen jag kunde umgås med mina kompisar för i dag har jag fullt uppp kanske hinner träffs någon lite snabbt. I morgon åker jag klockan 5. Dagen började i bagis vi var ett par tjejer och grabbar. Vi drack och hade skit kul. Och som vanligt åker polisen runt i bagis och några fick sin dricka uthälld av dom. Runt 3 åkte jag och Sara till slussen. Vi gick till mc och åt. Och där blev det kaos. Det kom först in två AIK'are som skrek och kastade stolar på andra kunder och slog dom. Det var två stycken som jobbade i kassan och dom rusade mot dom kastade ut dom och verkligen slog sönder dom. Dom anställda sparkade och boxade AIK'arna haha!!!. Och det roliga var att dom anställda var blattar en svart och en arab. Dom var dom enda som gjorde något. Alla kunder bara stog därr och gjorde inget dom dom gick i mot dom. By the way vi såg en skiiit kort arab som typ stirra på oss..skulle tagit kort ni skulle garvat som fan. Efter ett tag kom det ännu mer aik'are och ena gick fram till en anställd och gav han en örfil då fuckade han ur och gick emot honom. Sen kom polisen och tog dom. Så jävla kul. Vi träffade också massa roliga människor. Vi träffade tzatzikis kompisar igen haha, Men roligast var på nattbussen hem. Har aldrig garvat så där länge...Vi såg Thomas dileva!!!!!!!!!!!!!


Nu ska jag åka till stan.
Puss puss på er // Baby

Out

Nu ska jag åka till bagis har inte fixat mig så mycket. Men kör på iaf. Ska träffa mina sötnosar sen hem och vila uppp mig för en jobbig dag i morgon.

Så här tråkig ser jag ut nu :)



Puss på er!

//Baby



Sent som vanligt..

Somnade runt 4-5 i går. Usch kommer vara helt i oform till grekland. Låg i sängen och smsade med sara i några timmar. Haha det var så roligt att jag garvade såå högt att mamma kom in och bad mig hållakäften..Ouups. Jag unde verkligen inte sova. Det slutade med att jag läste min bok tills ögonen föll ihop. Vaknade nyss och såg att boken fortfarande låg på min bröstkorg.



Idag ska jag åka til stan sen träffa Sara och Nancy för att säga hejdå och så.
Sen blir det hem och fixa och trixa hemma med vad man ska ha med sig..
Blää hatar att packa. Och i slutändan glömmer man alltid något viktigt.

Just nu siitter jag och kollar på tv. Väntar på att tyra show ska börja. Är så jävla hungrig men orkar inte fixa mat.
Ingen är hemma som vanligt bara jag. Vad är det med min familj..

Peace!

Ps; är tvungen
 KOLLA JAG OCH TYSON BECKFORD!


Puss på dig och tyson sexy sexy sexy sexy foxy loverboy

Tunga låtar

Äntligen Colby O'donis nya låt. Älskar den

Och en till som jag älskar


Den här låter kommer spränga din bass.
Sätt på den och höjj din bass till max.
Den är så jävla tuuung

Ett av det godaste som finns i världen.


Nu ska jag och min tvilling baka chokladrullar. Guuuud vad gott det är.
Det är jätte enkelt också!
Självklart ska ni få receptet! :)



Ingredienser

Ca 20 skivor.
1 dl matlagningsgrädde
150 g mörk choklad, jag brukar ta med 50 % kakao
Rivet skal av 1/2 citron
1 1/2 dl hackade torkade aprikoser eller fikon, eller andra torkade frukter själv brukar jag ta torkad kiwi
1 1/2 dl hassel-,cashew- eller valnötter
1/2 dl rostade, salta solrosskärnor.

Gör så här
Koka upp grädden i en kastrull och ta den från värmen. Bryt chokladen i bitar. Rör ner den i grädden och låt smälta. Blanda ner citronskal, frukt, nötter och frön. Klicka ut blandningen på plastfilm. Forma den till två längder à 15 cm. Låt stelna i kyl, minst 4 tim. Pudra ev över kakao och skär längderna i skivor med en vass kniv.

Ni måste testa!
Pussar // Baby

Ps:

Var inte Saras inlägg lite gulligt. Blev glatt överraskad :) puss på sara

Sara kommer sakna sin Jande =)

Tror inte jag kommer hinna träffa Jande imorgon, och sen får jag vänta en hel vecka tills hon kommer tillbaka .. Snacka om att hon kommer ha det toppen borta på nån ö i Grekland asså. Jag och Jande satt och snackade om hur det var för oss tjejer att vara utomlands utan sin tex bror eller pappa .. Alla gubbar som kollar som de aldrig sett turister förut haha! Men jag hoppas hon får det bäst där, och en avkopplande semester i värmen! I will miss her. Så länge kommer jag väl skriva några gästinlägg för att hålla igång bloggen lite :) Puss / Sara


Vill du ha massor av besökare till din blogg?

Bli medlem här på mer trafik. Du får garanterat mer besökare på din blogg. Det är enkelt följ bara instruktionerna så kommer det gå bra. Ni kan också klicka på bilden för att komma dit.



Jag har också hittat en till hemsida som du får ännu mer besökare på!
Klicka Här
Likadant som jag sa om sajten överst så är det bara att följa instruktionerna.
Du kan också klicka på bilden för att komma till sajten.





Pussar // baby

Dagens låt, by Sara ~

Första gången jag lyssnade på den här låten tyckte jag inget speciellt men nu spelar jag den om och om igen. Jag tycker den är asskön,
 
Lady Gaga - Love Games.
 Peace out / Sara


sunshine or rain?



Verkar ju bli liiite sol innan jag åker iaf. Bara 3 dagar kvar :D
Idag kommer det tyvärr regna så jag ska stanna hemma ska börja förbereda inför resan. Ska åka in en sväng till stan och köpa det lite små saker till resan. Gud vad jag längtar. Kommer inte blogga så mycket när jag är där nere. Men någon gång unger veckan kommer jag säkert skriva..dvs om jag hittar ett internetkafe. Då får ni stå ut med att jag inte kommer skriva med åäö.

Pussar//Baby

Lördag kväll wohoo?..

Nä idag har dte bara varit en lugt lördag har inte gjort så mycket. träffade Sara och några inte så mycket mer md det. I fredags hade jag faktiskt roligt. Jag och två tjej kompisar gick hem till en kill kompis som hade fest hemma hos sig. Det blev lite drama på sluten (som alltid) men vi hade det trevligt. vi kom hem ungefär 6 på morgonen ooch deckade direkt. Anyway orkar inte skriva så mycket mer om det. Ska äta snart.




Gud vad tråkig du är Jande!


Pussar skriver mer ikväll :)


Friday!

Fredag, Veckans bästa dag right?. Och det är nu alla partypeople ska ut och festa. Och eftersom jag är en person som gillar att ha kul så ska jag och tjejerna självklart röja ikväll. Tänker inte be om ursäkt för att jag inte skrev på hela dagen igår FÖR JAG HAR FAKTISKT ETT LIV, eller nästan jag var hos min mormor....Jag åkte hemifrån runt 12 och var framme hos mormor runt kvart i ett. Vi åt jätte god mat och åt paj som efterätt. Det var jätte mysigt faktiskt vi satt och pratade om släkten, bakgrunder och sånt. jag var hemma runt 7, träffade Nancy en snabbis vi åkte till älvsjö och jag tog bussen mot skärholmen där jag skulle träffa lite folk. Det var en mysig kväll. Åkte sedan hem med ishatou.

Hos Mormor..


Uttråkad Jande, på bussen hem.



Puss // Baby

En uttråkad Jande

Kameran är min bästavän när jag är uttråkad..

Kul att leka fuckt up model oxå..Hello Swedens next top model

Sol ge mig soool!!!

Och det kommer sol baby..


Perfa med 23 grader på lördagen eller hur?. Dags att börja planera om resten av veckan


Next; Uppsala reggae festival



Jag måste måste måste måste dit!!, inge snack om saken. Det är den 6-8 Augusti. Jag vill verkligen dit. Dom artisterna som jag verkligen vill se kommer dit Mina favoriter som ska uppträda där är Alpha Blondy, Ky-Mani Marley, Busy Signal, T.O.K och Collie buddz!!!!!!!!!!!!!!!. Jag skiter i jag måste åka dit. Mamma var där för något år sedan och då ville jag verkligen följa med..men pass om man ska åka med morsan ^^. Pendah var också sugen på attt åka dit, ska nog tvinga med henne. Gud vad roligt. Jag längtar verkligen vill inte missa chansen att se dom hära artisterna.
Biljetterna kostar 650-850kr så nu gäller det bara att bestämma vilken dag man ska gå.



Ska ni dit? och vilken dag?


Gästbloggning från Sara :)

Jag satt nyss och chattade med Jande och berättade det här för henne, men måste dela med mig av det till andra människor också, om de läser det här. Jag satt och väntade på typ nattbussen mot Bagis för att möta upp några kompisar där. Jag kommer inte direkt ihåg hur konversationen med den-jag-snart-ska-avlöja började, men hursomhelst pratade hans kompisar med mig om att jag verkade knäpp och min kompis Emeliy också eftersom hon var rätt social mot främlingarna .. Tror jag. Jag sa att jag kände igen den supersöta snubben bredvid mig och de gav mig massa ledtrådar om Grekland, vitlök och kryddor. Vem kunde inte då se att det var Tsatsiki?! Jag blev helt paff, han är verkligen lika söt som i filmerna, fast han var äldre nu så får nog säga att han var snygg istället, det låter bättre :)

Han var trevlig, precis som hans kompisar, men jag undrar vad de egentligen tänkte om mig. En översocial främmande tjej som satt och snackade om lite olika saker. Sen kom tyvärr deras buss och det sista jag hann fråga honom var om han var typ kusin med min kompis, som hon nämnt. Jag var bara tvungen att berätta det här, för det var kvällens höjdpunkt för mig i alla fall :) Kram på er // Sara

Mjuuusiiic

Några av mina favoritlåtar i mobilen
Tryck på HQ för bättre ljud



Sean Paul - So Fine

Michael Jackson - Smooth Criminal

Guptian - Mama Don't Cry

Gyptian - Beautiful Lady

Pitbull - I Know You Want Me

Big Ali & Dollarman - Hit The Floor
 
Rihanna - Cry
Vilka är era favorit låtar?


Klicka på bilden för att komma till youtube

Kyssar // Baby

Snabbmat..mumms

Kom hem från tandläkaren för ett bra tag sen. Hittade inte entren eftersom dom håller på att bygga om, gick nästan runt hela medis innan jag hittade. Och jag hade gått förbi det stället tre gången..Gud vad dum jag är..Min tandläkare sa att jag får bort tandställningen om ungefär 3-4 månader. Det är inte så långt kvar. Innan jul åker dom bort i alla fall.

Har precis ätit färdigmat som mamma hade köpt.

Mumms

Perfekt snabbt och enkelt med ett glas iskall mjölk, I love it!


Pussar
//Baby

Sleeping time..?

Antar att ingen är vaken för utom jag.
Jag är en riktig nattuggla jag märker inte ens att jag är trött.
Klockan börjar närma sig fyra och ljust är det ute också...Usch jag får ångest!. Sitter och kollar på film. Brorsan är uppe också men han har stängt in sig på sitt rum och håller sig för sig, så det är bara jag för mig själv som de´n nörden jag är. Ingen är inne på msn heller..fy vad tråkigt. Ska nog slagga snart..Inte för att jag inte vill utan för att det är så jävla tråkigt att vara uppe själv..Och om man sover "går ju tiden fortare" vilket den inte gör igentligen, men det känns ju som det. I morgon blir det premiär för mig..har inte träffat människor på evigheter känns det som..har ju varit instängd i flera dagar nu. fastklistrad framför datan och tv'n. Blää nu kryper det i mina ben, tror jag ska ta en natt ( dag?) promenad..
Fortsätt att sova gott cuties.




Feeling fresh :)


Är ny duschad och sitter här i min mjuka soffa med en kopp te.
Jag kollar på so you think you can dance, tycker inte det är så jätte bra men det finns fan inget annat att kolla på. Fick nyss en påminelse på mobilen..Ska till tandläkare i morgo klockan två och spänna tandställningen.
Anledningen till att jag har tandställning är inte för att jag har snea tänder, efter att jag hade tappat min hörntand växte det inte ut någon, det visade sig senare att istället för att växa rakt ner hade den svängt och fastnat gnska nära gomen, det låter läskigare och äckligare än vad det är det är jätte vanligt att det händer. så först hade jag tandställning för att göra som ett mellanrum så min hörntand skulle kunna få plats, sen var jga tvungen att operera för att få tanden på rätt bana om ni förstår. sen började den växa, neråt som tur var, och nu väntar jag på att den ska växa klart, jag får bort den i november någon gång. Beräkningstiden var 2 år som jag skulle ha tandställning. Jag har haft det i mer än ett år nu. Jag har bara tandställning på de övre tänderna. När jag får bort rälsen blir det tandblekning och jag ska också sätta dit (inte jag men tandläkaren) en liten blänkande sten på min "nya" tand. Jag störs inte alls på min tandställning, märker inte av den. Den syns inte så mycket häller eftersom min överläpp täcker den när jag pratar.
Men jag längtar ju så klart tills mina "Gillz" ska av.



Kanske ska skaffa mig ett par grillz i äkta guld...

:(

Det blir ingen trip till Ishatou..Tjejen har glömt min plattång i TENSTA!!!
Får vänta tills hon hämtar den i morgon. Om hon inte gör det kan jag inte gå ut punkt slut.
Anyway nu ska jag kolla på Paris BFF.. Har inget bättre för mig..

Puss

I'm off

Ska nog åka över till ishatou en snabbis och hämta mina grejer.
Puss och kram
//Baby


Dags att skämma bort sig själv.



Gud vad jag känner mig hängig har verkligen ingen ork idag, känner mitt irriterad och trött. Jag är fortfarande sjuk, känns faktiskt värre än igår *snyft*. Tänker inte gå ut idag..vad ska jag göra då heeelt ensam.. Jo gott folk jag ska lyxa till det lite för mig själv med ett litet hemma spa. Gör som jag.


Hårinpackning för torrt hår:

1 avocado den ska vara övermogen
1 dl olivolja
40 droppar sandelträolja

Ta fram en skål mosa ihop allting tillsammans.Kräma in det i ditt hår (ditt hår ska vara torrt!) och knyt sedan en plastpåse över. Ju längre du har inpackningen desto bättre är det. Jag brukar ha den i 40 min. Den här inpackningen tar bort mjäll dessutom!. Hårbotten kan kännas ganska fettig men det går över efter någon dag.


Ansiktsmask:

1 avocado
1 msk olja, Hälst tistel
Blanda allting, Innan du läggen på masken ska ditt ansikte vara rengjort.
Ju längre du har masken desto bättre.

Jag ska också ha  ett litet fotbad. Men tyvärr så är det färdigtköpt.
Men självklart Har jag ju ett "recept" på ett hemmagjort fotbad! (Jag är så jävla bra)
Så här ser mitt fotbadspaket ut




Den innehåller fotbadskulor, som man ska ha i vattnet.
Fotskrubbskräm, det tar bort död hud och gör fötterna babylena
Fotkräm och en fil.
Kommer inte ihåg hur mycket den kostade, det var ganska länge sen jag köpte den.
Finns nog kvar att köpa i bodyshop.

Ingredienser till hemmagjort fotbad


1 ½ msk salt
1 msk honung
Vatten
Olivolja
En bra fotfil

Häll vatten i en bunke där dina fötter ska vara, vattnet ska vara 39-40°.
Häll sedan i saltet, olivoljan och honungen i vattnet.
Efter ungefär 15 minuter med fötterna i vattnet använd en fotfil och fila fötterna för att ta bort de döda hudcellerna. Smörj in fötterna med en fotlotion. Dina fötter kommer vara super mjuka och lena!.

Nu när ni redan har gjort allt annat kan ni lika gärna göra ett eget ansiktvatten!.

En sprayflaska att ha ansiktsvattnet i.
Det finns att köpa på H&M eller kicks för 20kr +

Gurka.
Om du har en mixer hemma så är det de enklaste sättet.
Gurkan ska mixas tills det blir gurksaft.
Efter du har mixat gurkan ska du sila den så det inte är massa klumpar i vattnet.
Gurka är jätte bra för huden både till torr och fet hy. Den lindrar irriterad hud och solbränd hud.
Gurka gör också huden fastare.

Grönt te.
Spelar inte så stor roll vilket märke du tar.
Grönt te är jätte bra för huden, det är nyttigt och bra för fettförbränning.
Koka upp grönt te. Låt det svalna och blanda sedan i gurkvattnet.
När allt är klart så är det bara att hälla upp allt i sprayflaskan och ställa in det i kylen.
Använd det morgon och kväll då kommer din hy bli må jätte bra :)


Hoppas ni har användning av mina tips.
Nu ska jag börja med hår inpackningen
Pussar // Baby


Inköp från igår


Från Ur&Penn

Från Lindex


Gina tricot. Jag tog färgen brun, den ser grå ut på bilden. Men den är brun

Bok

Back

Tillbaka från stan, köpte en klocka, kofta, nessesär (eller hur det stavas) och en bok. Fottar och lägger in på bloggen när jag kommer hem. Ska iväg till Bagis nu kommer hem runt halv 12
Puss //Baby

På g

Snart ska jag åka in till stan med mamma a.k.a plånboken.
Har precis duschat och ska fixa mig lite.
Är väl tillbaka lite senare :)

Pussar // Baby

Harry is back


Good Morning!

Wazuup People?
Mår mycket bättre idag faktiskt men är fortfarande svullen i halsen, damn it!.
Vi får se om jag orkar åka till stan idag..I sånna fall åker jag nog in själv bara en snabbis och köper det jag behöver.
Resten av dagen får jag väl spendera hemma som jag har gjort nu dom senaste dagarna..Så jävla tråkigt!.
Aja..ni får ha det så bra

Någon som kan göra en design till mig?..Fortfarande
 // Baby


Era jävlar..

..Er ska jag ha!
Jag ska åka till stan i morgon tror jag, börjar faktiskt må bättre.
Såklart är allt från Gina :)
Är dom inte fina?, men vilken färg är finast? Brun, grå eller svart?
Mysigt med en kofta när det blir lite kallt.
Gina tricot 199kr.

                                                                                                       Svarta jeansleggings 199kr

Vilken Jeansjacka är finast då 1 eller 2?



1.  349kr
2.  399kr
           



//Baby

HAHAHAHHAHAHAHHA



Gud vad gullig man kan vara........Ironi

Blir lite sugen på att göra en parodi av henne.

Im Happy Again

Nu ska jag kolla på kalle och chokladfabriken :D:D Yeey mee!!
Jag älskar den filmen :)
Belive me när dom visar chokladfloden ska jag slicka på skärmen. Mumms



Mmmmhmmmm



Tro mig jag kommer aldrig växa upp från barnfilmer.
Barnfilmer är skiit bra! är det någon som håller med mig ? :)



//BABY

Jag vill uuut!!

Vill inte vara instängd längre :(. Alla har så roligt och här sitter jag med min täpta näsa och min tjocka hals :(.
I morgon får vi se om jag mår bättre vill köpa färglinser.
Och jag längtar tills jag blir frisk för jag är riktigt gym-sugen :)
min kropp ska bli så jävla het, ni ska få se vänta bara ettt halv år då är allt fett borta :D
Just nu sitter jag och chattar med Mikkan, hon ska tydligen träffa någon Mr x...Och jag får inte veta vem han är...ÅÅÅHH mitt liv är så tråkigt ibland.

Det är 10 dagar kvar tills jag åker till Rhodos :D
Detta är allt jag behöver köpa innan jag åker.

Nya solbrillor
Sandalen el. liknande
Linnen
Shorts
Bikini överdel
En bra bok att läsa på flyget




Nästan allt annat har jag fixat.
Gud vad jag är ivrig jag ska till Grekland! Äntligen!
Kanske man får en sommarflört där.
Greker är ju fina eller hur?. Vi får se kanske tar hem några stycken till Sverige, det skulle väl vara underbart. Bara ta hem dom och hänga upp dom på väggen och kolla på dom..Jag skojar bara..anmäl mig inte.

C'yaa // Baby






Chokladtårta



Ingredienser

12 bitar
150 g smör
2 ägg
2 dl strösocker
1/2 dl kakao
2 1/2 dl vetemjöl
1 1/2 tsk bakpulver
1 dl apelsinjuice

Fyllning:
3 msk kakao
250 g Arla Köket Kesella kvarg
4 msk florsocker
1/2 tsk vaniljsocker
1 krm kanel
1 krm malen kardemumma

Garnering:
3 dl Arla vispgrädde
50 g mörk choklad
marsipankycklingar

Gör så här

Sätt ugnen på 175°. Smörj och bröa en rund form med löstagbar kant, ca 24 cm i diameter. Smält smöret. Vispa ägg och socker poröst. Sikta kakaon och blanda med vetemjöl och bakpulver. Tillsätt mjölblandning, juice och smör till äggsmeten och rör till en slät smet. Häll smeten i formen. Grädda i mitten av ugnen ca 30 min. Låt svalna. Ta kakan ur formen och låt kallna. Dela kakan. Sikta kakaon till fyllningen och rör ner den i kvargen tillsammans med socker och kryddor. Bred fyllningen mellan bottnarna. Vispa grädden. Täck tårtan med grädde. Hacka chokladen och strö den ovanpå. Garnera med marsipankycklingar.


Illutioner

Titta på de fyra prickarna mitt på bilden noga noga i 30 sek.
Luta sen bak huvudet och blunda. Eller kolla på en vägg en enfärgad vägg och blinka.
Vad ser du? eller kanske vem ser du? Läskigt va?





Fokusera på den svarta pricken i mitten och rör huvudet fram och tillbaka



Stirra på den svarta pricken i mitten hela tiden och se hur det gråa sagta försvinner
















Shit jag blir heet snurrig i huvudet av dm här bilderna.
Ska iaf sova
Puss på er!!
//Baby


What da #&/¤#"*!

Är han inte cuute? :)


Världens minsta kille med skon till världens längsta man

It's Sick!

Need some help..Min design är boring..

Som ni kanske ser så har jag inte så snygg header (Paint hahaha), eller design heller, Någo som kan göra en riktigt snygg design? Jag betalar ju såklart. Jag vill ha ett Afrika inspirerad design. Skriv till mig på [email protected] så kan vi diskutera mer där.



Peace out!

//Baby

Usch

Mår verkligen inte bra. Har vilat lite och vet ni vad jag hittade min fjärrkontroll!!, Har legat i mammas säng och bara snackat skit om folk haha. Vi tog lite skojjbilder på oss som jag inte kommer lägga upp här om ni inte vill ha virus på era datorer. Mitt ansikte ser förjävligt ut haha. Just nu kollar jag på Psych på kanal 5. Så snäll som min mamma är ska hon gå och köpa mcDonalds mat till mig :). Är jätte hungrig.



Ensam igen...



Sitter här ensam i soffan en lördag med min snoriga näsa och min svullna halls. Walla det här börjar bli sjuukt jobbigt. Jag har så jävla dåligt imunförsvar blir sjuk hela tiden.ÅÅHHHH JAG ORKAR INTE. Och just idag ska det hända saker. Bajs. Och det som är det roliga är att jag hittar inte fjärrkontrollen heller. :(. Jag tycker faktiskt synd om mig själv. Är det någon som har lite tips på vad man kan underhålla sig med medans man är sjuk?.
Jag har hört att man ska dricka konjack för att bli frisk. driver du med mig? blää.

Nä nu ska jag äta något och sörja att den här lördagen blir utan mig

Im out
//Baby

PS: Kan någon skicka en choklad ask till mig?


Ge inte upp Sverige det kommer sol!!




Yeeyh

Fever all over me



Yes nu är jag hemma..Ensam...Med feber. Jag känner hur min hjärna kokar, men jag ger mig inte jag ska vara ute den här helgen och på måndag ska jag vila upp mig. Har längtat efter helg, så slipper man missa "sista" tåget hem, och få en sten i huvudet av mamma. Nä skojade bara hon skulle aldrig göra så.....Jaha hoppas ni har haft en trevlig fredag kväll. Själv tränade jag ÄNTLIGEN i morse med Isha och sedan åkte vi iväg till bredäng och där ifrån till sätra där vi träffade dom gamla goa. Tro inte att jag är ett luffar barn som bara sitter och hänger i tunnelbanestationer det gör jag verkligen inte ( HAHAHAHAH) ååhh gud jag måste mogna till lite. Aja Mami ringde mig idag och sa att det har kommit en ny teknik att sy in lös hår..Man lixom klistrar fast hår längst hår fästet runt huvudet sen är det som ett nät som typ blablabla vi hopar den delen. Det braiga med det är att det ser helt naturligt ut och då kan jag låta mitt hår vila från plattågen (:D!). Tekniken som dom använder använder dom mycker i USA. Och det ännu mer braiga med det är ju så klart att mammas kompis kan göra det på mig. Hennes lilla Afrikansa salong ligger i Hässelby, hon är faktiskt skit duktig och så är det ju perfa med lite kompispris ;).

Nu har det gått flera veckor som jag har väntat på mitt photoshop..Vadå vänta tänker ni..Jo det är så att min gulliga lilla mamma tillåter inte mig att ladda ner det. Gör det i alla fall tänker ni..jo men det är så att jag har sökt på google och fattar inte så mycker. Det är inte det att jag är osmart utan jag förstå bara inte..så mami ska be en arbetskamrat kopiera det till mig men hon är på semester nu (by the way det är ju jätte bra att jag skriver på min blogg att mammas kompis ska ladda ner olagligt till mig) fyy vad heemskt..-,-....ååååhhh

Anyway jag ska ta något att äta mmmm Gambiansk
mat!

Holla!!
Im out

Kan någon hjälpa mig!!

Jag har ju löshår insytt i skallen som dom flesta svarta har.., och har haft det ungefär ett år nu. Problemet är att jag använder rakt löshår och har själv lockigt hår..som dom flesta svarta..Det betyder att jag måste platta mitt hår dag ut och dag in. Vilket sliter jäävligt mycket. Jag har visserligen rakpermanentat mitt hår.. hemma, men det blev inte så bra har fortfarande kvar mina jobbiga lockar. Men efter att ha plattat mitt hår varje dag i ungefär 2 år så tröttnar man på att alltid gå runt med luva när det regna så det inte ska bli lockigt (vilket det blir iaf ), och att se hur håret sagta förstörs. Så nu vill jag ha lockigt löshår. Saknar mitt gammla lockiga söta hår!, Problemet med det är att jag har letat som en galning och lockigt löshår finns bara i syntet (plast) och jag vill ha 100% human hair. Men jag är ändå lite orolig. Kanse lockarna inte stämmer in med mina egna lockar?. Anyway nu vill jag veta är det någon som vet var man kan köpa LOCKIGT LÖSHÅR ÄKTA TACK!!



Kolla min smoking body

Kramar// Baby


Och här kommer en till.. det är börjar ju bli roligt :)

Namn: Jande Njie Holmgren ( I Gambia stavar vi mitt förnamn Yandeh)
Födelse år: 1994
Bor: Hägersten
Familj: Bor med Mamma och Broder
Gillar: Vara i Centrum,Driva, Prata, Dansa, Umgås
Favorit plats att äta på: I sängen med tvn på och en feet bricka med hämt mat
Gillar: Ärlighet
Bästa kompis: Kan inte utse en bara.
Känsla just nu: Irritation blandat med trötthet
Varför: Jag har ont i ryggen och är trött
Favoritmat: Gambiansk mat/Sushi.
Vad har du på dig nu: Shorts/Linne
Vad för smink har du på dig nu: Mascara som jag håller på att pilla bort
Vad för smink brukar du ha: fuck you va e de här för keff fråga.
Har du druckit: Inte nu, nej
Är du stolt: Walla,v issa frågor är fett konstiga.
Ska du fortsätta dricka: Jag har inte druckit upp mitt mjölkglas än så nej
Har du rökt: Ja, vanliga cigaretter
Har du rökt vattenpipa: Ja
Har du snusat: Någon enstaka gång bara
Är någon kär i dig just nu: Inte vad jag vet
Vem: JAG SA JU ATT JAG INTE VET IDIOOT
Har du sovit hos någon du inte ville sova hos i veckan: Nej
Vem/Vilka: Sara
Är du olyckligt kär just nu: hell no
Håller du vad du lovat: yeah bitch
Har du dåligt självförtroende: Ibland
Har du mått dåligt och haft självmordstankar någongång: Yes :(
Har du lust att äta jordgubbar just nu: Nej faktiskt inte
Saknar du någon just nu: Ja

Lista

Är du kär just nu? Nej
Har du kysst någon idag? Nej
Har du kysst någon de senaste 30 dagarna? Nej
Har du ett förhållande?
Om nej, varför inte? Singel på sommaren :)
Var går gränsen vid otrohet? När man gör något med en annan person och håller det undan för sin tjej/kille
Har du varit otrogen och om ja, varför? Nej
Har du sagt till en person att du var kär i henne/honom när du inte varit det? Nej
Är du romantisk? Kan om jag vill
Har du snott en kompis pojkvän/flickvän? ALDRIIG
Är du svårflörtad? Hahaha ja
Har du gråtit framför någon du tyckt om någon gång? ja
Hur länge höll det? En vecka
Har du någon gång slagit någon du tyckt om? Haha ja riktigt hårt
Har du lekt med någons känslor? Nej, inte direk
Vill du vara singel eller ha ett förhållande? Om det är någon som jag faller för vill jag ju såklart inte vara singel
Har du varit tillsammans med två samtidigt? Nej,
Är du en bra pojk/flickvän? Jag kräver mycket..
Vem sov du senast bredvid? Sara :)
Vem sa senast att han/hon tyckte om dig mer än som vän? Anonym :)
När fick du din första kyss? Riktiga RIKTIGA var väl när jag gick i 6an innan var man ju liten så det räknas inte
Hur gamla var dina föräldrar när de blev tillsammans? Tror Mamma var 24 och Pappa 23
Har du någon gång velat ha ditt syskons pojkvän/flickvän? Tyvärr Im not into girls
Skulle du kunna tatuera in din kärleks namn på armen? HAHAHAH Hell to the no!
Har du mest blivit dumpad eller dumpat? dumpat
Vad gillar du för stil på tjejer/killar? Roliga, Kaxiga, Charmiga Killar som har bra klädstil, men inte någon som går runt med märkeskläder heeela tiden. En vanlig kille fast som alla tjejer ska glo på och vilja lägga haf på ;)
Föredrar du svenska eller utländskaTjejer/killar? utländska killar är dom som jag är inne på mest nu men man vet aldrig

Tog listan från Sara :)

Smooth Criminal


En favorit låt
Spola till 7.33 om ni vill se världens gulligaste unge dansa såå tungt

//Baby

Street art

Sjuukt häfftiga gatumålningar, ser så verkligt ut









häfftig, Visst?
Nu ska jag dra till gymmet.
C'yaa // Baby


Fredag.. wohoo?..

AAATCHOO.. Jaa jag är förkyld..på en fredag!. Skit bra.
Det är inte specieelt fint väder ute heller. Suck vad livet kan vara tråkigt ibland.
Igår åkte jag till Sätra för att träffa några kompisar. Vi gjorde inte något speciellt bara umgicks, men som vanligt skulle vi diskutera Michael Jackson (R.I.P) och rasism, men igår kom ett nytt samtalsämne upp... 2Pac om han var död eller om han levde..diskussionen pågick väääldigt länge. runt 11 åkte vi till Lilje för att äta, Sen var det hem som gällde. Jag var skit kissnödig och trött.
Idag blir det nog gamla vanliga gänget igen kanske går på någon fest eller nåt,t we'll see.
By the way det är bara 13 dagar kvar tills jag åker till Rhodos!! :)

När jag var lite yngre brukade min mamma göra chai-te, jag tyckte det var jätte gott. Men något som är ännu godare är ju Chai-latte. Eller hur?. Tänkte skriva receptet, en av anledningarna är att en av mina tjejkompisar, Sara, Har velat ha receptet ganska länge. Hon är ett stort fan av Chai latte..Så här har du Sara :D. För er som inte vet är Chai latte te med mjölk. (Latte betyder mjölk).



Ingredienser
1 st

2 dl vatten
1 bit färsk eller torkad ingefära
1 bit kanelstång
4 kardemummakänor
1-2 tsk svart te
1 dl mjölk
2 tsk strösocker

Gör så här
Sjud vattnet och kryddorna i en kastrull och sätt på locket i ca 5 min. Tillsätt teet och låt de dra i ca 5 min.
Värm mjölken försiktigt och vispa mjölken tills det blir skummigt. sila teet och häll i ett glas och häll på mjölken sen.För att göra det lite extra gott strö over lite kanel på mjölkskummet.
Voila! sen är det bara att dricka och njuta.
Man kan ju annars bara köpa färdig blandat chai te och sen bara skumma mjölk.



Ciaao // baby


Ändrade planer?

Yes det blev changed planes.
Ingen bagis idag. jag har smsat Carro så vi får väl se.
Kanske gör en Black crew reunion med Pendah, Haddy och Lula?
we'll see. Snart är jag klar i tvättstugan. Finally!!
Jag är skit sugen på att träffa Ishatou, det var jätte länge sen men tjejen har försvunnit?!. Eller så svarar hon bara inte på sin mobil as usual. Men tycker faktiskt att hon borde hör av sig. Och vi som skulle gymma också...
Anyway, Något som jag verkligen vill ha är en riktigt bra kamera med bra skärpa och allt. Just nu har jag en digitalkamera men den har bara 4 megapixlar..bläääk. Jag älskar att fota, tycker det är skit kul, och jag är bra på det också!, men jag vill ha en kamera som funkar under vatten också!. Då kan jag ta mycket bilder i Rhodos.
Jag kollade lite på hemsidor och sökte lite på Canon så hittade jag en kamera, precis en sån som jag vill ha!.
Den heter Canon powershot D10 och är speciellt designad så man kan fota under vatten!!. Jag hade hört talas om den lite innan. Den är ganska ny och perfekt för mig!.
Den kostar 3900 :- vilket är ganska dyrt för en 15 åring som lever på sitt barnbidrag, men det går ju alltid att önska sig. Eller hur?, och det bästa med den är att den har 12,1 MP!!. Den är inte världensfinaste, den ser lite klumpig ut, men men
så här ser den ut.



Den är väl ändå lite flääshig, visst?

Peace out!
//Baby

Tvättstuga + Smoothie?


Har sprungit in och ut ur tvättstugan ett tag nu, nu är det sista tvätten som ska bli klar sen är jag färdig. Idag ska jag åka till bagis. Pendah, Lula, Haddy, Nancy och Sara kommer att möta mig där. Jag tror att jag ska gå iväg till coop nu och köpa hårfärg, svart såklart. Just nu kollar jag på extreme home makeover. Så jävla roligt, speciellt när man får se deras frääshiga hus på slutet. Älskar det programet.
Mamma har gjort en jätte god hallonsmoothie till mig.
Det är ju skit lätt att göra, men lägger ut recept anyway

Bärsmoothie, 1 glas

Du behöver:
1 dl jordgubbar
0,5 dl frysta hallon
0,5dl frysta björnbär
2 dl mild yoghurt vanilj
1 tsk flytande honung

Mixa alla ingredienserna


Ananas- apelsinsmoothie, 1 glas
2 msk krossad ananas
1 msk koncentrerad apelsinjuice
1 dl mjölk
1 dl mild yoghurt vanilj

Mixa alla ingredienserna


Melonsmoothie
, 1 glas
0,5 dl tärnad vattenmelon
0,5 dl tärnad galiamelon
0,5 dl tärnad cantaloupmelon
2 dl naturell yoghurt
1 msk flytande honung

Mixa alla ingredienserna och servera med några isbitar.
Man kan ju självklart blanda massor av andra frukter.

Enjoy guys
Pussar// Baby


Sleeping time

Ska sova snart. Kollar bara klart på Dangerous konserten på 4n.Så jävla grym han är!! . Snart ska jag sova, ska gå upp vid 11 i morgon, det är jätte tidigt för mig.
Förrästen klicka på bilden om ni vill tjäna pengar på eran blogg heelt gratis.


:'( MJ!!


Hoppas ni inte missade minnesstunden av Michael Jackson!!!.
Senaste tiden har jag verkligen varit besatt av den här chokerande nyheten om man kan kalla det för nyhet.
Jag har aldrig hört ett sånt tungt och känslofullt tal som MJ's dotter Paris och hans bror Marlon höll idag. Jag grät, på riktigt det rann verkligen har inte gråtit så här mycket på länge. Jag är verkligen förtvivlad. Ni som inte lyssnade på hans musik och inte uppstkattade honom tycker säkert det låter konstig att jag grät. Men ni andra förstår. Jag hoppas du har det bättre i himlen Michael. Jag kommer för alltid komma ihåg dig och bära dig i mitt hjärta. R.I.P

I'm Back

Nu är jag hemma, jag har varit och shoppat lite, behövde ju skor, mina gammla hade hål i hela sulan. Fuck vad trist väder det är ute. Blir deprimerad av sånt här väder, ska nog bara vara inne idag. Tänkte åkta till Bagis innan men nää, hoppar det. Kanske bara är hemma och myser med mamsi maybe? Just nu kollar jag på My new BFF, så löjligt rolig serie!.
I morgon morgon ska jag tvätta (haha!) sen ska jag ut får se vad man hittar på :).
Det här köpte jag idag. Älskar min nya hood. Va den inte kattig?


Yankees hood. Stadium 399 kr


Vita Converse. Stadium 699 kr

Tygskor. Stadium 199 kr

Take care peeps
Peace out
 

Skulle jag passa i blondt hår?.. Beyonce gör ju det?...-,-

Jag vill ha..

Den här bikinin

Är den inte H.O.T??!!.
Jag som älskar leopard mönster.. :(.
Det är Vanessa Hudges på bilden, för er som inte såg det.
Hennes bikini kommer från 1960 Swimwear. Men tror inte den finns kvar buhuuu.
Ni kan väl tipsa mig om ni hittar någon liknande?

Sweet dreams homies


Trött som f*n

Har sovit hos Sara i två dagar nu, men nu är jag hemma. Jag har varit i stan idag, skulle kolla på skor men det gick inte så bra. Jag köpte iaf en leopardfärgad midjetjol, ett gult armband två par örhängen. Det är super rea i stan så ni vet!. I morgon ska jag, mamma och bror åka till barkaby. Brorsan vill ha med mig för att jag ska tipsa han om vad han ska ha på sig. sen behöver jag köpa lite saker också och där är ju märkeskläderna skit billiga :). Dom här senaste två dagarna har jag varit i Bagis ( Bagarmossen) tungt folk där. Så där har blivit lite som vårat chillställe. Orkar inte med älvsjö folket hahah. Idag ska jag inte gå ut har blivit förkyld. Säkert Sara som har smittat mig haha. Igår var vi på chillfest hos Milo det va kul. Behöver inte snacka mer om de för Sara skrev redan om det. Just nu sitter jag och kollar på ett program om Muslimer. Vissa är ju helt bänga ihuvudet och säger att Islam är en slavisk Religion. Men andra hade faktiskt bra uppfattning och tänkte bra. Vill inte gå in på mer om Religion i det här inlägget även om det är viktigt, för då kommer det bli väääldigt långt inlägg.

Serani -No Games
Här är sakerna jag köpte.
 Alla som känner mig vet att jag är besatt av gult och leopardmönstrade saker..


Ta hand om er
C'yaa Homies
Ciiaao

Saranation som skriver (:

Gomorron alla .. Jag sitter och gästbloggar i Jandes blogg medans hon halvsover. Hon är en riktig "inte-morgon-människa", men who can blame her? Vi somnade runt 5 efter våran promenix hemåt när morgonsolen stigit upp. Vi hade varit på typ chillkväll hos några bekanta hela kvällen. Det var rätt nice där, roligt folk och speciellt Luka som pratade nonstop hela natten och jag och Jande som fick skrattattacker från ingenstans när vi satt och pratade om sjuka grejer. Hursomhelst så ska vi till stan idag och shoppa lite och direkt efter det drar vi och träffar kompisarna bara. Ha det så bra people (: Kysssar // Sara


Lets go

Nä nu ska jag börja röra mig mot duschen. Måste skynda mig lite.
Det är fortfarande lite sunkigt ute vi får se vad jag tar på mig. I morgon ska jag vara med älsklingen Aselja, hon har flyttat till hagsätra så det r ju nära.


Ha det bra
Pussar

Bagis


Lite senare idag runt 8 ska jag börja dra mig mot Bagarmossen. Ska möta upp lite vänner där. Jag ser nu att det inte är så fint väder...Och jag som ska platta håret också. Anywa, Jag och mamma sitter med våra datorer i vardagsrummet och kollar på i shouldn't be alive. Det är ett skit bra program, det är folk som berättar historier som dom har varit med om, riktigt otroliga historier. Dom spelar upp som en film om vad som hände medans dom berättar om sina dödshistorier. Jätte spännande. Här är lite bilder från hällasgården :)


Nu går jag och lägger mig...

Alldeles för sent..eller för tidigt?.
Anyway vi hörs när jag vaknar

Hugs&kissies


Boosta hyn

Gick in på en hemsida och såg lite tips som jag tänkte dela med mig här på bloggen. Det låter väl bra? :D
Superbra tips med ingredienser som alla har i skafferiet.

Djuprengörande ansiktsmask

För irriterad och stressad hud med akne.

DU BEHÖVER:
1 citron
1 dl vatten
2 msk vinäger

GÖR SÅ HÄR:
Blanda ingredienserna i en skål. Badda ansiktet med blandningen och fokusera på problemområdena där du brukar drabbas av akne. Masken ger en riktig c-vitaminboost och tränger in i porerna, där den avlägsnar överflödigt fett och tar bort orenheter. Låt verka 10 minuter och tvätta av med ljummet vatten.

 

Återfuktande mask

Passar de flesta hudtyper som behöver en skön fuktboost.

DU BEHÖVER:
1 avokado
1/2 dl vatten

GÖR SÅ HÄR:
Mosa avokadon till en jämn smet. Tillsätt en gnutta vatten vid behov. Avokadon innehåller mängder av fleromättade fetter, vilket är bra för todd hud. Applicera och låt verka i 20 minuter.

 

Renande skrubb

Passar alla hudtyper utom känslig.

DU BEHÖVER:
1 avokado
1/2 msk vetekli
1 tsk flingsalt

GÖR SÅ HÄR:
Blanda ingredienserna i en skål och massera varsamt in blandningen på väl rengjord hud. Låt verka i 20 minuter. Masken har en peelande effekt och avlägsnar effektivt döda hudceller. Dessutom passar den perfekt som kroppsscrubb.

 

Uppfriskande ansiktsvatten

Efter en ansiktsmask ska huden återfuktas med ett ansiktsvatten och en creme. Ansiktsvattnet baddas på huden innan cremen appliceras och verkar sammandragande samt gör huden mer mottaglig för fukt.

DU BEHÖVER:
1/2 gurka
1 påse grönt te
1/2 dl aloe vera-extrakt

GÖR SÅ HÄR:
Riv gurkan och krama ur vätskan så att det blir 1/2 dl. Värm en påse grönt te och låt svalna. Mixa aloe vera-extraktet med övriga ingredienser och badda på huden. Ansiktsvattnet har en skön och svalkande effekt.

 

Välgörande fotsalt

För trötta fötter som behöver uppfräschning.

DU BEHÖVER:
40 g havssalt
40 g bikarbonat
20 g citronsyra
10 droppar valfri eterisk olja

GÖR SÅ HÄR:
Blanda alla ingredienser i en skåloch häll i varmt vatten. 3-4 msk fotsalt per bad är lagom.

 

Mjukgörande kroppsolja

Passar alla hudtyper och kroppsdelar som behöver fukt, inte minst torra knän och armbågar.

DU BEHÖVER:
1/2 dl solrosolja
0,3 dl mandelolja
0,2 dl olivolja

GÖR SÅ HÄR:
Mät upp alla ingredienser direkt i en flaska och skaka om. Färdig att använda!

 

Återfuktande kroppsskrubb

Passar alla hudtyper.

DU BEHÖVER:
1/2 liter jordgubbar
1 msk havregryn
1 msk strösocker
1 msk honung

GÖR SÅ HÄR:
Mixa jordgubbar och havregryn. Tillsätt sockret och honungen och rör om. Skrubba sedan blandningen på fuktad hud med mjuka cirkelrörelser. Skölj bort med ljummet vatten.


Jackson 5 - Ben
Jätte gullig låt. Om en råtta faktiskt!

Peeeace out!
hugs&kisses

ZzzzZzzz

Alla sover här i dårhuset, förutom jag som vanligt. Har planerat morgondagen. Jag ska vara med söta Sara, ska möta uppp henne i Bagis, sen får vi väl se vad som händer där. Vi skulle tydligen träffa några. Jag har faktiskt saknat Sara har inte träffat henne på länge så det blir ju kul såklart! :).
Har beställt ett par shorts från missbella.se dom är jätte söta. Måste ha lite shorts till Grekland ju. Vi åker den 22, Ganska snart :).


Shortsen kostar bara 100 kr. Det är rea 30-70 % passa på!!
Klika på bilden för att komma till deras hemsida! :)


 Klicka här och Följ min blogg med bloglovin!

Bak och fram?


Vaknade kvart i tio idag.. På kvällen. Betyder det att jag har vänta på dygnet? JAAAA. Jag kommer väl antagligen somna runt 12 på morgonen och vakna typ 10 på kvällen igen, och så kommer det runt runt runt. Men nej. Det får inte hända. Så det jag får göra är att gå och lägga mig runt 4 tiden och sen sätta alarmet. Inte nog med att jag har vänta upp och ner/bak och fram på dygnet, jag har sprängande huvudvärk!!!. Jag ska nog gå och ta en alvedon snart..Blää jag hatar att svälja tabletter..
Anyway, ska ta och berätta anledningen varför jag vaknade så sent idag. VÄLDIGT SENT!. Igår gick jag upp tidigt och sen iväg till jobbet. runt 7 började jag röra mig hemmåt. Skulle fixa mig och sånt sen åka iväg till Spånga för att möta några vänner. Och jag är verkligen seg.. Jag tog bussen från mig mot älvsjö runt 10, när jag kommer fram till älvsjö missade jag precis mitt tåg :(. Var tvungen att vänta där i någon halvtimme. När jag kom fram var klockan halv 12 tror jag. Och självklart missade jag sist pendeln hem...Vi var hemma hos en kompis. Jag har aaalldtig haft det så tråkigt i hela mitt liv..Första bussen mot spångastation från den här snubben gick vid 5 på morgonen. Så det va ju bara att vänta då..Jag och Dorra åkte med den bussen och åkte till vällingby med en annan snubbe som va med oss. Från vällingby åkte vi tillbaka till spånga och sen vidare till stan och från stan vidare till svedmyra. Till en annan snubbe som vi skulle sova hos. Klockan var då runt 7-8 när vi var framme hos honom. Dorra somnade direkt. Jag var sååå himmla trött men jag ville inte sova det kändes så obekvämt. Så jag började åka hem. När jag är ungefär 5 meter från min port började det oska och regna som fan!, Ingen var hemma hos mig. Jag drack saft och åt några mackor. Hade inte ätit sen klockan 7 dagen innan kan man säga..Efter jobbet alltså. Jag satt och lyssnade på oskan som bullrade och regnet som öste ner. Det lät ganska vackert. Eller mysigt. Se´n var det ju direkt sängen som gällde. Och nu har jag sovit bort hela fredagen?. Bra där jande..Jag var hemma runt 10 på morgonen förresten. Och hade inte sovit en enda minut.


Next; Spånga

Ska till spånga idag och träffa några kompisar. Vi kommer väl chilla där hemma hos en snubbe sen dra ut någonstans. Ska börja fixa mig snart ska ha på mig mina nya kläder. Älskar doften av nyköpta kläder. Och självklart ska jag bomba med min nya parfym. Naomi campbell cat deluxe with kisses som luktar chooook gott :D

Är det någon som har en liknande sån här kofta?. Adidas Rasta? någon som vill sälja den till mig?.
Skriv till mig på [email protected]!!!
Den ska va äkta. Ingen skit kofta från hötorget..;)

Ni får ha det så bra i det här fina vädret.
Take care homies
Kisses


Out

Ska dra ut nu...snart om en halvtimme ungefär ska träffa en vän :)

Jag lääänge sen :)
Är jag inte cute?

Pussar

Underbar dag

Hejsan sötnosar. Någon som är vaken?. Idag har jag varit i Hellasbadet nästan vid nacka. Har grillar och badat där. As sköönt!!. Lägger upp bilder sen från dagen. Har också variti stan idag och köpt lite saker som jag oxå kommer lägga upp senare. Kan inte gör a det nu eftersom jag är hemma hos Rebecca med Nicole. Vi håller på att fixa oss sedan ska vi dra ut. Får väl se om vi blir uppraggade va några snygga blattar.. Haha driver bara.. Men man vet aldrig ;). På vägen från badet som var runt 11 träffade vi sööta Jemima som åkte samma tåg som os. Och självklar skulle vi diskutera MIchael Jackson ...R.I.P.. :(. Anyway ni får ha det så bra och som sagt ja lägger upp bilderna i morgon.
Take care homies
// Yandeh

RSS 2.0