Vi tar och kör en lista..Fjortishororna
På 08-festen var det många blondiner som hade dragit uppp sin tröja som en magtröja och dragit upp stringen ovanför deras byxor och dragit ner tröjan så man såg bhn på dem...Asså snälla. Ville bara gå och smälla till en efter en. Sen blir dom ju jätte förvånade och irriterade när det kommer några babbar som går och kollar och taffsar. Dom såg ut som riktiga horor..och hur gammla vad dom? 15-16 sådär. Och så stod dom med sina 15 cm höga klackskor och försökte skaka på dom lilla svenska rumporna som dom hade..Suck blir så irriterad. Skäms dom inte? Skäms inte deras föräldrar...Om dom ens vet att deras döttrar ser ut som pårökta horor när dom går till fester.
Killen som fick komma upp på scenen med Kat deluna
Så jävla skön! Alla blattar skrek för fullt och ville att hon skulle välja någon av dom som skulle få komma upp. Men nej hon valde en svensk och fyfan vad alla blattar fick i sig när han stog bakom henne och dansade! HAHAHAHAHAHA

Tpain på the voice.
Ser fram imot att se honom på scenen om två dagar! Ni hittar mig längst fram stå och skrika!

Träna
Jag tränar ju på ett gym som heter flex som ligger i hagsätra, Tycker det är så jävla kul att träna och man känner verkligen dagen efter hur alla muskler har arbetat. Så kul också när folk säger att man har blivit smalare, Love it!


Kommentarer
Postat av: anne

hej :) vill du tjäna pengar på din blogg? titta in på min blogg & läs mitt senaste inlägg så får du reda på hur man gör!

2009-08-13 @ 17:15:31
URL: http://annebertelsen.blogg.se/
Postat av: Alma

Rolig blogg att läsa :)

2009-08-14 @ 01:12:16
URL: http://lloki.blogg.se/
Postat av: malin

Man ska väl för fan få se ut hur man vill utan att någon går och klämmer på ens kropp?

Bara för att man klär sig "horigt" betyder det inte att man vill att alla ska taffsa på en.

2009-08-15 @ 00:36:14
URL: http://miljarderbitar.blogg.se/
Postat av: yandeh

Vet du vad en hora är för något gumman? det är någon som har sex för pengar alltså man kan säga att den säljer sin kropp till andra. Om man då klär sig som en hora då är det ju klart att folk går fram till en och "köpa" en och jag vet inte om du också brukar klä dig som en hora men dom som gör de får ta skiten, puss på dig

2009-08-15 @ 01:44:56
URL: http://yandeh.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0