Fjällräven säljes/ Hur vet man om han är intresserad!

Hemma från älvsjö nu. Var och chillade i gården med Nancy och Therese.
Man känner verlkigen att vintern börjar smyga sig på.
Bild från toaletten i gården...


Tänkte göra en liten aktion nu.


Säljes ;
Fjällräven Orginal (ej fake)
Strl XS
Expedition down jacket.
Kemtvättad för 2 dagar sedan.
Använd en vinter i 3 veckor ungefär, ser ut som ny.
Om ni är intesserad eller har någon kompis som är det, mejla mig eller lägg till mig på msn, så diskuterar vi priset. [email protected]

 






Hur vet man att snubben är intresserad?.
Det var en bra kommentar, det är ju ändå ett av de svåraste man kan veta. Gillar han mig eller leker han bara med mig?. Ska jag ta första steget?.
Well..Ska göra mitt bästa för att försöka guida er!.

Tecken på att han är intresserad;

Om han inte är din kompis men ändå försöker ta kontakt det vill säga, skriva ett sms då och då osv, visar han ju självklart ett intresse.
Men om det är någon som du känner. Han kanske kollar lite exta på bröst och rumpa ( Jaja det är så killar är iaf), eller kanske snuddar till dig lite då och då "kroppskontakt".

Skojbråk - Skilj på retning och mobbning. Visst det här kanske låter lite barnsligt men om en kille retas med en finns det ett tecken på att han är intresserad. Med det menar jag inte att han säger "din fula tjockis tagga, jävla äckel jävel" utan mer lite skojretigt han kanske tar din mobil kollar på dina sms, puttar på dig. Skojbråk helt enkelt 

Om han erbjuder sig tjänster - Kanske hjälper dig att sälja en jacka!, hjälpa dig hur man instalerar saker på datan osv.

Hur han reagerar -Testa honom, kolla hur han reagerar ställ dig vid honom eller lite skojsamt på hans lår eller liknande(rör honom på ett oskyldigt sätt). Kollahur han reagerar. Blir han äcklad?, eller han kanske inte ens sitter nära dig?, Ignorerar han? kachiiing om han låtsas att han inte märker av tänker han innerstinne "ta inte bort din hand".
Ha en disskution med snubben där ni snackar om något. Håller han med dig eller inte. En kille som är intresserad av en tjej håller oftast med även fats han kanske inte tycker det.

Det är finns ju vissa tecken på att killen inte är intresserad. Men förväxla inte dom. Killes som ignorerar dig som mäst kanske är hemligt kär i dig egentligen!.
Men jag tror nog att du märker om han inte är intresserad.
Vissa killar vågar ju inte ge mig sig att ta första steget. Var modig det är bara att köra på om du nu vill veta. Antingen kommer du nog förmodligen skämmas och veta att "nu kan jag gå vidare". Eller så blir det som du vill och ni lever lyckliga i alla era dagar blablabla...
Pussar





Chek it out!

Kolla in den här söta bloggerskan som för inte så länge sen startade sin blogg.
Klicka här!

Update från gården

Tar bort alla finnar!

Jag får nästan aldrig finnar en enstaka innan jag ska få min mens. Men annar är jag helt finn-fri. Och en av anledningarna är att jag smörjer in hela mitt ansikte med aloe-vera gel. Gör det ungefär var 4de dag. Och om det kommer en liten finne iaf så lägger jag en klick på den under natten och på morgonen är den borta. Om du har mycket finnar tipsar jag verkligen att testa. Kostar inte alls mycket 25 kr+. För mig funkar det utmärkt glöm bara inte att skölja bort det på morgonen när du vaknar.



Vi använder oss av Sasco som man kan köpa på apoteket.
Du kan också hitta dom i hälsokostaffärer mm.
Aloe-vera gel är inte bara bra för finnar. 
myggbett. Torr hår botten. Ärr. Sår. Skavsår. Nagelband. Spruckna hälar.
Nypiercade hål. Och massa annat.

Try It For God Sake.

Nu drar jag ner till älvsjö
Pussar!

Sanning.



Teen years..Isn't it the worst time of all..You gotta look, talk and behave oneself in a special way. If you dont. Then who are you? Perhaps a nerd, perhaps nobody. You gotta have the right clothes and the right body to fit in, if you dont then you will be harassed and every one will look down on you. But what if..What if we teenager just change the world into a better place. No more harassments and no more "you're not accepted". Just face it. Everybody's diffrent and it will always be like that, But remember we are all Gods children. It doesn't matter if youre black or white. Tall or short. Thick or thin. Everybody's equal. // Yandeh

Kvinnliga ben? Yes please!

Fixar till kliande och röd hud


Fixar till utslag och rakfinnar


Fixar till mycket hår och stubb


Zinkpasater smörjer du in på dina ben efter du rakat dom. Hårstråna blir tunnare och lenare.


Uttråkad som fan..



Har ingen aning om vad jag ska göra idag. Tror jag ska dra till gymmet. Ska slänga in ett litet tips-inlägg innan jag drar tänkte jag.

Todays Pictures

Lite bilder från idag när vi var på skäppsholmen.









Söta bilder eller hur. Dom är på Mig Fatma och Seher.

JAG HANN!

Vi var på moderna muséet idag med klassen ohc kollade på en visning om salvador dali. Tyckte det verkligen var tråkigt. Hon som skulle berätta om honom var inte alls bra hon förklarade inte om tavlorna och inte ens berättade om salvadors liv. Tyckte det var dåligt. Jag kom precis hem och han till Tyra banks show. Yeey me.

Ska äta klart min mat nu

pussar

Morn Morn.

Försov mig till skolan ska fixamig snabbt sen dra iväg..Vi hörs när jag kommer hem
Puss!

Spa dags!

Repeat av ett gammalt inlägg.
Superbra tips med ingredienser som alla har i skafferiet.



Djuprengörande ansiktsmask

För irriterad och stressad hud med akne.

DU BEHÖVER:
1 citron
1 dl vatten
2 msk vinäger

GÖR SÅ HÄR:
Blanda ingredienserna i en skål. Badda ansiktet med blandningen och fokusera på problemområdena där du brukar drabbas av akne. Masken ger en riktig c-vitaminboost och tränger in i porerna, där den avlägsnar överflödigt fett och tar bort orenheter. Låt verka 10 minuter och tvätta av med ljummet vatten.

 

Återfuktande mask

Passar de flesta hudtyper som behöver en skön fuktboost.

DU BEHÖVER:
1 avokado
1/2 dl vatten

GÖR SÅ HÄR:
Mosa avokadon till en jämn smet. Tillsätt en gnutta vatten vid behov. Avokadon innehåller mängder av fleromättade fetter, vilket är bra för todd hud. Applicera och låt verka i 20 minuter.

 

Renande skrubb

Passar alla hudtyper utom känslig.

DU BEHÖVER:
1 avokado
1/2 msk vetekli
1 tsk flingsalt

GÖR SÅ HÄR:
Blanda ingredienserna i en skål och massera varsamt in blandningen på väl rengjord hud. Låt verka i 20 minuter. Masken har en peelande effekt och avlägsnar effektivt döda hudceller. Dessutom passar den perfekt som kroppsscrubb.

 

Uppfriskande ansiktsvatten

Efter en ansiktsmask ska huden återfuktas med ett ansiktsvatten och en creme. Ansiktsvattnet baddas på huden innan cremen appliceras och verkar sammandragande samt gör huden mer mottaglig för fukt.

DU BEHÖVER:
1/2 gurka
1 påse grönt te
1/2 dl aloe vera-extrakt

GÖR SÅ HÄR:
Riv gurkan och krama ur vätskan så att det blir 1/2 dl. Värm en påse grönt te och låt svalna. Mixa aloe vera-extraktet med övriga ingredienser och badda på huden. Ansiktsvattnet har en skön och svalkande effekt.

 

Välgörande fotsalt

För trötta fötter som behöver uppfräschning.

DU BEHÖVER:
40 g havssalt
40 g bikarbonat
20 g citronsyra
10 droppar valfri eterisk olja

GÖR SÅ HÄR:
Blanda alla ingredienser i en skåloch häll i varmt vatten. 3-4 msk fotsalt per bad är lagom.

 

Mjukgörande kroppsolja

Passar alla hudtyper och kroppsdelar som behöver fukt, inte minst torra knän och armbågar.

DU BEHÖVER:
1/2 dl solrosolja
0,3 dl mandelolja
0,2 dl olivolja

GÖR SÅ HÄR:
Mät upp alla ingredienser direkt i en flaska och skaka om. Färdig att använda!

 

Återfuktande kroppsskrubb

Passar alla hudtyper.

DU BEHÖVER:
1/2 liter jordgubbar
1 msk havregryn
1 msk strösocker
1 msk honung

GÖR SÅ HÄR:
Mixa jordgubbar och havregryn. Tillsätt sockret och honungen och rör om. Skrubba sedan blandningen på fuktad hud med mjuka cirkelrörelser. Skölj bort med ljummet vatten.



Pöössar!


Back home again!

Fick verkligen en glad surprise. Tack för alla fina kommentarer det värmer verkligen!. Och Tack Denise för att du länkade mig kolla vad som hände..



Yeeey me säger jag bara!. Och tack ännu en gång för alla fina kommentarer!.
Fick en kommentar där en tjej frågade om jag bor i älvsjö. Nope jag bor i västberga 10 min där ifrån ungefär =)

Mot Älvsjö!

Måste springa. Ska till älvsjö och spela in
Pussar!

Take Him Back!



Roligt att folk ber om lite mer tips. Well here you go.
Det första man bör tänka på innan man ska kriga tillbaka sitt ex är.
Vill jag verkligen vara med honom. Det är ju upppenbart han han inte ser på dig på samma sätt.


Okej nu vänder vi på hela det här dumpad grejen och nu ska jag ta fram punkter hur man nu får tillbaka sin älskling efter att ha blivit dumpad av honom/henne. Det här kommer bli svårare och jobbigare. Jag ska försöka att göra så gott jag kan för att dra er som vill ha tillbaka snubben lite längre fram till målet.

  • LÅT DET GÅ EN STUND!.
    Låt det gå en tid hör inte av dig men låt dig själv ändå vara synlig. Efter en tid kommer snubben undra vad gör hon egentligen, är hon lycklig? eller kanske olycklig?, har hon hittat en ny?. Han kommer bli mer nyfiken på dig och tänka mer på dig. Om du efter 3 dagar ringer till hans telefon skickar kärleksbrev mm, kommer han bara tycka du är jobbig och ha ännu en anledning till varför han dumpade dig. Alltså låtsas som om du har gått vidare. 

                                                                                  

  • GET A MAKEOVER!                                                                                                                           
  • Och med det menar jag inte att ni ska operara er och fylla i era läppar med rumpfett. Ny hårfärg, träna, nya kläder. Gör dig lite extra fin så du ser fräsh ut och lite annorlunda ut på ett bra sätt. Efter att ha blivit dumpad är det lätt att man skiter totalt i sig själv och inte bryr sig om någon ting. NEJ NEJ NEJ. Lägg lite extra tid på dig själv. Så när han ser dig tänker han "shit vad snygg hon har blivit". Gör det inte endast för hans skull utan för din egen skull oxå kommer kännas bra att bara kasta den här gamla stilen och hitta en ny!.

 

  • FÖRSÖK INTE ÄNDRA PÅ HENNE/HONOM
    Du kommer inte kunna ändra på ditt ex. Den ända du kan jobba med är med dig själv. Du kan fundera på varför han gjorde slut och varför det blev som det blev. Jobba med det. Nu menar jag inte att du ska ge din själ för honom, men du kan fundera på vad du gjorde fel och bättra det. Och sitt nu inte hemma och deppa. Hitta alltid på något roligt. Gå på fester träffa nytt folk. Låt inte hela din jag-ska-ha-tillbaka-honom-tid ta all plats i ditt liv. Du kanske till och med hittar en och annan flört på "den dä festen din kompis drog med dig på". Testa på hur det är att vara singel också och hur det känns.

 

  • OM DU SKA KÄMPA SÅ KÄMPA FÖR GUDS SKULL!                                                                              
  • Om du nu har bestämt dig för att få tillbaka honom. Ska du bestämma dig. Ska jag kämpa så mycket tills han komemr tillbaka eller ska jag låta det gå. Om du ska kämpa, kämpar du jävligt hårt (inte säkert att det blir som man tänkt sig). Om du inte kommer kämpa fullt ut då kan du lika gärna skita idet och försöka gå vidare. Jag menar det finns såklart höga procent på att han tar tillbaka dig eftersom han just valde att vara ihop med dig från första början och älskat dig. Eller hur?. Så Kriga eller glömma. Bestäm dig!.

 

  • OM DU SER HONOM IGNORERA INTE                                                                                                 
  • Om du nu råkar se han på en fest eller på tunnelbanan ge honom inte snéa blickar, skrika "vad glor du på ditt äckel!" eller helt enkelt ignorera. Ge honom ett litet léende ett enkelt léende bara. Tro mig det hjälper. Det är som ett tecken på att du mår bra och att du är glad att se honom. Men du har fortfarande inte hört av dig remember. Nu får han mixade känslor. Är hon arg på mig eller inte?. Log hon för att hon har kommit över mig. Har hon hittat en ny?. Kanske ler han tillbaka och kanske sätter sig vid dig och frågar hur du mår och kanske vill jobba på en ny relation?.


Att få tillbaka sitt ex är olika för alla. Det bror på varför ni gjorde slut. Var du otrogen?, Var han otrogen?, Försvann hans känslor för dig?. Jag hoppas att dom här små tipsen kanske är något på vägen. Och rusha inte nu och tänk inte att det här ska gå på 1 dag. Men ta endå inte för lång tid på dig. Tänk smart gå inte ner i deprition om du vill gråta gråt en liten stund men försök att ha så kul som möjligt då glömmer man oftast bort att man mår dåligt egentligen.


Pussar!


Hemma från skolan!

Pust!...Skolan tar verkligen på krafterna. Särskilt nu i )an som jag går i. Jaja jag är liten..;). Hade på mig min nya chocolate skin jacka. och mina "snööeopard"-leggings. Bkev så glad när jag loggade in och såg att mina besökare hade ökat och klockan är ju ändå inte så mycket. Jag är verkligen stolt över mig själv och min random blogg får man väl säga. Vi hade musik idag. En sak ska ni veta för det första ser han ut som Hitler. Förlåt Micke. Och han är helt galet han har tvingat oss att sjunga den här låten hela förra läsåret;
Jag tror verkligen att Satan har intagit sin form.
Och idag fick vi sjunga
Black box - Ride on time

Det är väldigt mycket skirk. Men lite sväng är det i den iaf till skillnad från o fortuna.






Ni som undrade. Både jackan och leggingsen är från H&M. Leggingsen kostar 149:-

Kisses

Happy day!



Tack så mycket Denise det var så trevligt att träffa dig!
Kommer ni ihåg när jag berättade att jag träffade en bloggerska. Söt som hon är har hon länkat mig och min statestik har höjts till 290. Happy day for me!

Tolka killars sms!!!

Det här är ett gammalt inlägg men tänkte att den behövde göra en come back nu på hösten då man kan få sig en llite höst flirt!.

Kopierad in den här texten från en hemsida. Äntligen får man svaren.

1. HAN SKRIVER JÄTTEKORTA MESS

Det betyder: Det är inget personligt, men vi män har inte riktigt samma behov av att uttrycka oss som ni. För oss kan faktiskt en tröja bara vara "fin". Om ni messar oss medan vi äter skriker inte hela vår själ att vi omedelbart måste berätta om konsistensen på köttbullarna och att "Min polare Johan är så jävla pantad för vet du vad han sa idag?" Vi skriver "Käkar. Ringer sen." Det betyder inte att han hatar dig, utan bara att han ringer när han inte är hungrig längre.
 
2. HAN ANVÄNDER SMILEYS

Det betyder: Smileys från en kille är i regel ett gott tecken. Det betyder att han släppt ner garden lite och vågar vara gullig. Det signalerar också att han tror att du  är lite dum i huvudet. Förlåt, men killar tror alltid att de är smartare än du. Och eftersom 95 % av killars humor utgörs av ironi tar han för givet att du inte fattar det. Därför sätter han en blinkande smileys när han flirtar, en ledsen efter något tråkigt och en glad efter varje skämt.

3. HAN KOMMER MED BORTFÖRKLARINGAR

Det betyder: Killen lägger ingen kreaktivitet på lögner, vi är inte tillräckligt konspiratoriskt lagda. Så tredje gången han säger att han "Måste jobba över" kan du nog släppa honom. Men säger han att hans pappa hamnat på sjukhus efter en mystisk grävmaskinsolycka i Zimbabwe ska du nog räkna till tio innan du skriker att "Om du inte vill träffa mig kan du bara säga det!".


4. HAN STÄLLER FRÅGOR

Det betyder: Det här är väldigt enkelt: ställer han inga frågor utan bara svarar på dina så är han inte intresserad av att messa mer med dig. Ställer han frågor så är han det. Killar må vara lite dumma i huvudet, men vi är konsekventa. Något som är oklart med det? Allvarligt? Okej, gör ett enkelt test: svara inte på hans senaste sms. Skickar han ett till? Intresserad.


5. HAN GER DIG GULLIGA SMEKNAMN

Det betyder: Har ni legat med varandra än? Jo, det är en viss relevant fråga! Smeknamn innan ligg signalerar "Jag vill ligga, men inte mer". Smeknamn efter ligga betyder "Jag vill ligga, på regelbunden basis, som om vi typ var, du vet, ihop typ". En kille som ger dig smeknamn innan har alldelles för bra självförtroende. Ju mer vi giller er, desto mer nervösa blir vi, och en kille som kallar dig "sötbjörn" är inte speciellt rädd för att förlora dig. Alltså: han vill bara ligga. (Dessutom, om han kallar dig för "sötbjörn" är han förmodligen lite lätt efterbliven, och då ska du nog inte ligga med honom av den anledningen.) Efter ligga däremot, kastar vi inte ur oss smeknammn om vi inte vill ta det ett steg längre. Ja, ni vet. Till den där "förhållandegrejen".


Pöössar!


Hello fellows!


Min fina träningspose..

Hur mår ni?. Jag mår alldeles utmärkt har varit på gymmet med Isha. Det var skit kul och nu ska vi verkligen komma igen med träningen det kostar ju trotts allt pengar right?. Träffade Fatma en snabbis också innan vi drog. Som jag nämnde i ett tidigare inlägg slutade vi tidigare i skolan idag. Och jag drog till stan Ishatou följde med en stund sen åkte hon hem. Så jag gick där för meíg själv och strosade. Kollde på minst 50 olika jackor men det var ingen som fastnade. Sen såg jag den och billig var den en brun skin jacka från h&m så den köpte jag plus ett par leggings som jag fick hem. Nu är jag nöjd för dagen. I morgon ska jag gymma igen. Idag tränade jag armarna och rumpan och känner verkligen hur träningsverken har tagit sin plats..Holy crap!, i morgon kommer bli ett helvete!.

Well what can i say..Jag älskar leopard.
Om jag ser något med leopardmönster måste jag ha det helt enkelt.
Jag = Leopard



Min fina choklad-bruna skin jacka! =)


Pussar!

Något som gör en glad





Tack så mycket!

14 punkter - Hur du får bättre självförtroende!



1. Bra hållning - STRÄCK PÅ DIG!

Att sjunka i hopp som en tung säck kan få vem som hällst att tapppa allt självförtroende. Oftast är det så att personer som sitter ihopdraget har sämre självförtroende, eller att man får sämre självförtroende om man sitter ihopsjunken. Testa själv, sträck på dig, du kommer märka skilnad direkt. Håll huvudet högt och visa att du finns. Folk upplever också att en person som är rak iryggenoch har en bra hållning är mer attraktiva.

2. Knowledge = Confidence

Att kunna en sak riktigt bra, eller att vara påläst är bra för att öka sitt självförtroende. Man kan göra det genom att läsa böcker söka på internet om någon favorit skådis vad som hällst. Om du är duktig på någonting kommer du känna dig smart och med det kommer ditt självförtroende öka, lixom att du vet att du kan.

3. Vänta inte gör saker som du skjutit upp.

Vad har du på dina anteckningar eller din att-göra-lista?, som bara har suttit och blivit dammig. Gör det!. Det kommer absolut höja ditt självförtroende och bli en posetiv grej, att du klarar av saker helt enkelt. Och det kommer få dig att göra andra saker mycket mycket snabbare och bättre.

4. Agera "Som-om"

Agera som om du är den personen du skulle vilja vara. Om du var självsäker och hade bra självförtroende, hur skulle du känna dig då?, vad skulle du göra?, hur skulle du gå och snacka?. Genom att tänka så här och agera "som om" du är säker och om du fortsätter så kommer dit agerande bli en vana.Då kommer du uppnå det självförtroende du hittils har fejkat dig till och det är väl inget fel med det?.

5. Fresh and Nice

Om du känner dig fräsh och har fina kläder kommer du må bättre, det är samma känsla som när man gör sig iordning till en fest och känner sig så himmla fin och vacker, det brukar ju kännas bra. Ta lite exta tid för dig själv. Man behöver ju inte köpa nya kläder men du kan ju sätta upp håret lite snyggt och sätta på dig dina favort jeans. Right?. Det var en man som satte på sig sin favort kostym varje gång han skulle avsluta en kund. har var telefonsäljare, antar att det funkar han fick väl mer självförtroende även fats kunden inte såg honom.

6. Ändra ovanor

Inte värsta vgrejen som typ att sluta röka, men el liten grej som att skriva ner saker du ska komma ihåg. Inte slarva med att inte tvätta bort sminket på kvällarna, något sånt!, saker som du vet att du lätt klarar av. Gör det i ungefär en månad och se hur duktig du är. När du har gjort det till en vaan börjar du med nästa sak.

7. lösningar

Om du är en person som bara tänker negativt och tycker att allt är omöjligt, time too change. Om du har ett problem red ut det. Du kommer känna dig bättre och tänka att du kan hantera saker bättre. Om det är en sak som du tycker är omöjligt fast det egentligen inte är det. Tänk påvad kan man göra åt saker och hur?.

8. Döda negativa tankar

Du måste lära dig att ändra hur du tänker om dig själv och vad du gör. T.ex många tänker "det kommer jga inte klara av" tänk om och tänk "jag kan göra mitt bästa" eller " jag kan fixa det här och om det inte skulle gå så är det inte hela världen". Det är bra om du tänker på det innan du lägger dig för då kommer oftast ala dom här negativa tankarna.

9. Face the fear

Om du gör något som du egentligen inte vill eller är rädd för, men gör det iaf kommer rädslan att försvinna oc´m den inte gör det första gången kommer den att antagligen försvinna den 2a eller 3dje gången. Du bygger upp ett starkare självförtroende och kommer känna att du kan göra saker även fast du är rädd för du vet att rädslan går bort efter ett tag. Som frittfaall till en början är det läskigt och obehagligt men efter 11 gånger (av egen erfarenhet) blir det skit kul!.

10. Förbered dig

Det är ju såklart svår att ha självförtroende om du ska göra en upppgift om du tror att du inte kommer att göra det bra. Ta bort den känslan genom att förbereda dig jätte mycket. Läs på och träna om och om igen.

11. Prata lååååångsaaaamt!

Det här är enkelt och gör en big diffrence hur andra uppfattar dig. En person som pratar långsamt visar upp ett självförtroende. En person som känner att han/hon inte är värd att lyssna på kommer att pratar snabbt, efter som han/hon inte vill att andra ska vänta på något som är värt att lyssna på. Try it!. Kolla bara på Obama han talar långsamt och skapar mycket förtroende bland hans lyssnare. Du kan göra likadant, men överdriv inte ;)

12. Mål + uppnå = självförtroende!

Många gör misstag med att sikta för högt och sen när dom ger upp för tidigt eller misslyckas så blir domjätte deppiga, det tog helt enkelt för lång tid att nå dit. bestäm hellre små mål som du vet att du kan klara av och gör det. Desto mer mål du klarar av desto bättre självförtroende och du kommer kunna klara av fler och fler och svårare och svårare.

13. Bli den som gör det du säger du ska göra.

Ge inte upp om du har bestämt dig för något GÖR DET! ge inte upp. Även om det är en svår uppgift men om du har bestämt dig försök.

14. Träna

Nu kommer jag låta som en liten gammal tant. Men träna och det har jag faktiskt märkt själv, När jag tränar mår jag jätte mycket bättre, jag känner mig fin och vacker efter jag har tränat faktiskt. Och det är kul dessutom. Det är ju inte fel att gå ner lite i vikt heller.

Bättre självförtroende är kanske inget du kan träna upp över en dag men om du ger det tid och jobbar mycket med det så kommer du självklart att märka skillnad och mycket fortare än vad du trodde. Börj med en punkt och sen ta nästa. Stressa inte. Take your time.

Pussar


Tidig skoldag.

Vi fick sluta lite tidigare idag komhem för inte så länge sen. Vi kollade på the day after tomorrow som sista lektion som vi har sätt hundra gånger!!. Efter en kvart kom våran lärare in oh lät oss sluta. Skönt!. Det blir ju aldrig av att jag åker in till stan och köper min jävla vårjacka men ska åka idag iaf. Själv, tycker det r skönt att strosa runt i satn själv behöver inte alltid ha med sin en kompis som inte vågar säga att kläderna man vill ha egentligen är fula..!.
I helgen fyller söta Sirli år. Får se vad vi hittar på!.


God morgon!

Visst är det helt uuunderbaaart med måndag? (sajk). Jag måndagar, faktiskt mer än vad jag hatar söndagar..Anyway måste hurry nu lite till skolan, börjar om hmmm 3 minuter?..Aja

Pussar!


tonights song

Ester Dean Ft Chris Brown - Drop It Low




Nu ska jag försöka sova är ganka trött. Börjar klockan 9 i morgonbitti så det är ju ganska skönt..det är faktiskt min längsta sovmorgon...Slutar ganska tidigt i morgon runt 2. Hoppas på att åka in till stan sen till gymmet
must get in shape you know. Nu ska jag ta och tvätta bort sminket och sätta på mig myskläder har min kopp med blåbärs te och ska ta och läsa min bok. Ska faktiskt lämna in en bokrapport på den boken om ungefär 2 veckor. No stress.

Pussar!

How to get over this motherf*cker!




Vi har alla varit där. Krossade hjärtan tårar och ensamhet. Vist om det fanns ett jävla piller man skulle kunna ta för att komma över snubben eller sluta tänka på honom skulle vi alla va missbrukare men tills dom kommer på det pillret kanske mina små komma-över-tips är lite till hjälp. 
  • Om det precis har tagit slut är det bästa att ta sig en stund och bara gråta ut bara klämma ut tårarna så all skit kommer ut, en sista gång. Men om det har gått en period är det nog bättre att tänka till lite:
  • Accept that is over och agera efter det. Visst, det kan ske mirakel och han kan plötsligt inse hur underbar du är, men du kan inte vara säker på det och sitta och vänta hemma ensam på att något ska hända. Därför måste du, hur ont det än gör, acceptera att det är slut. Det innebär: prata inte med honom, Skicka inte sms till honom och sen säga att du råkade, ring inte (inte ens ringa från dolt bara för att höra hans röst), radera hans nummer, plocka undan saker som påminner om honom, undvik festerna han går på. Och framför allt undvik att umgås med samma kompisar som han har, varje liten kontakt du får med honom eller hör om honom så kommer det bli svårare och svårare att komma över honom. Du har faktiskt andra kompisar du kan vara med tills det har lugnat ner sig. Så om du verkligen bestämer att du ska gå vidare är det bäst att undvika allt som har med honom att göra så mycket som möjligt.
  • Have fun!. Sysselsätt dig helt enkelt, såklart att du bara tänker på honom om du sitter hemma och kollar på gamla sms från honom och har på dig hans stora varma tjocktröja som du fck av honom. Ha kul planera in roliga saker du kan göra med dina kompisar, gå och fika, jogga, ha myskväll med tjejerna, vad som hällst!. Även om du inte har lust att gå ut, var ute en liten stund en timme är inte så farligt. Gör saker som du alltid har velat göra klättra på berg eller vad som hällst. 
  • Döda tankarna. Sitt inte och tänk på hur du var i erat förhållande, vad du kunde gjort annorlunda elller hur du ska göra för att han ska bli kär i dig igen. Dom tankarna kommer inte hjälpa ett dugg eller jo om du vill må dpligt och gå till baka till ruta 1 igen...När en sån tanke kommer upp hejda den med att ringa en kompis snabbt och bara snacka skit, eller gör någonting annat.
  • Skäm bort dig/Ta hand om dig. Take a walk, träna lite då och då, fixa håret hos en frisör, smörj in dig med bodylotion varje dag… Småsaker som får dig att må lite bättre för stunden.
  • Hitta kärlek på andra sätt. Då menar jag inte att du ska gå och ragga upp första bästa killen, Få kärlek av personer i din närhet, som från din familj eller från dina vänner. Mys med bästa kompisen medans ni kollar på en film. Eller kryp upp i mammas säng och ge dig en kram då och då. Men det skadar ju inte med en liten haffning av en katt på tunnelbanan heller.
  • Sist men inte minst: Stressa inte!. Låt det ta sin tid. Bestäm dig /intala dig själv att du kommer komma över honom innom sin tid och så kommer det bli också!, du kommer må mycket bättre och bli mycket starkare och veta tills nästa gång vad som behövs i ett förhållande.


 But until then take care fellows!


Hemma!

Nu är jag hemma. Har suttit och snackat min min söta mamma som inte vill vara med på kort..Jag var bara i Älvsjö och chillade med tjejerna frös så mycket så ville bara hem och sova. Usch det är så kallt ute nu och jag har ingen höst jacka och kan verkligen inte gå runt med min stekvarma vinter jacka..Hoppas på att dra till stan i morgon.


Hemma-spa-dag?

Ikväll tänkte jag ha en liten hemma kväll för mig själv och bara sköta om mig själv det låter väl skönt. Perfekt på en söndag efter en hård helg!. Gör som jag..



Hårinpackning för torrt hår:
1 avocado den ska vara övermogen
1 dl olivolja
40 droppar sandelträolja

Ta fram en skål mosa ihop allting tillsammans.Kräma in det i ditt hår (ditt hår ska vara torrt!) och knyt sedan en plastpåse över. Ju längre du har inpackningen desto bättre är det. Jag brukar ha den i 40 min. Den här inpackningen tar bort mjäll dessutom!. Hårbotten kan kännas ganska fettig men det går över efter någon dag.


Ansiktsmask:

1 avocado
1 msk olja, Hälst tistel
Blanda allting, Innan du läggen på masken ska ditt ansikte vara rengjort.
Ju längre du har masken desto bättre.


Ingredienser till hemmagjort fotbad


1 ½ msk salt
1 msk honung
Vatten
Olivolja
En bra fotfil

Häll vatten i en bunke där dina fötter ska vara, vattnet ska vara 39-40°.
Häll sedan i saltet, olivoljan och honungen i vattnet.
Efter ungefär 15 minuter med fötterna i vattnet använd en fotfil och fila fötterna för att ta bort de döda hudcellerna. Smörj in fötterna med en fotlotion. Dina fötter kommer vara super mjuka och lena!.

Nu när ni redan har gjort allt annat kan ni lika gärna göra ett eget ansiktvatten!.

En sprayflaska att ha ansiktsvattnet i.
Det finns att köpa på H&M eller kicks för 20kr +

Gurka.
Om du har en mixer hemma så är det de enklaste sättet.
Gurkan ska mixas tills det blir gurksaft.
Efter du har mixat gurkan ska du sila den så det inte är massa klumpar i vattnet.
Gurka är jätte bra för huden både till torr och fet hy. Den lindrar irriterad hud och solbränd hud.
Gurka gör också huden fastare.

Grönt te.
Spelar inte så stor roll vilket märke du tar.
Grönt te är jätte bra för huden, det är nyttigt och bra för fettförbränning.
Koka upp grönt te. Låt det svalna och blanda sedan i gurkvattnet.
När allt är klart så är det bara att hälla upp allt i sprayflaskan och ställa in det i kylen.
Använd det morgon och kväll då kommer din hy bli må jätte bra :)


Hoppas ni har användning av mina tips.
Pussar // Baby


Late?

Vi vaknade runt 3 idag, vi ligger fortfarande i sängen och degar, usch måste fixa mig.

Puss

Hemma Med Aselja

Nu är vi hemma, och hoppas på att någon kan hitta på något kul så vi kan rulla ut igen. Dagen började med att jag träffade min kära Fatma vi gjorde inte så mycket var bara i älvsjö. Efter ett tag kom Aselja , Fatma gick hem och Dorra och Diana kom till älvsjö vi tgo bussen till svedmyra och gick hem till en killkompis som hade lite chillkväll. Det blev lite knas där, var inte så speciellt roligt men men.  Just nu sitter vi och kollar på skräckfilm.
Får se vad vi hittar på i natt.
Pussar på er!



To nights song;
The Paradiso Girls Ft. Lil Jon - Patron Tequila


LÖÖRDAAG!!

Jag och Blackie sitter och deppar går inte att kolla på dom filmerna vi vill se på min data...Just nu sitter hon och försöker beatboxa..Det låter förjävligt. Idag ska jag vara med älsklingen Aselja vi får se vad vi hittar på. Är ganska hängig vet inte om det är på grund av att vi bara har degat hela morgonen, eller om jag verkligen är hängig idag. Känns inte som om det är lördag utan typ söndag. Vet inte varför men jag får alltid ångest på söndagar, det är den värsta dagen på veckan enligt mig.
Fick sms från aselja nyss och hon är på väg hit.
Hoppas ni har en bra lördag pussar!

Morgan Heritage - so much to come

Good Morgon

Vaknade av att Fatma ringde på mobil. Jag som sov så gott. Jag och Isha hade jätte mys igår vi satt med två feta popcoarn skålar och och kollade på film. Idag skulle vi igentligen gå på bio men efersom jag har lite pengarknas så hoppar vi det den här helgen. Jag hoppas på at Isha kan hjälpa mig med mitt rum det är verkligen stökigt!!



Så här vackra är vi på morgonen!

Bästa dagen!

Dagen började först misslyckad när planerna ändrades helt. Jag och Ishatou gick runt och funderade på vad fan i helvette vi skule göra..Vi åkte till skärholmen och vem ser man där?! Jo Denise en bloggerska som jag har följt länge, diggar verkligen hennes blogg. Och fan vad vacker hon var i verkligheten. Och jätte trevligt. Blev lite röd i anisktet till och med!
Nu ska jag och blackie mysa och kolla på film morsan har köpt lite gott som vi ska trycka i oss. Orkar inte skriva så mycket just nu Isha stressar mig. Hoppas ni har haft en bra fredag.!
Lägger in bilder fårn idag i morgon bitti.
Kisses

PS: Har fått några förfrågningar angående tips om sminkningar osv, tryck på permaliken tips så komemr ni dit.

Utgång!

Nu drar jag och Ishatou ut!
Ni får ha det så bra,
själv ska jag verkligen utnyttja denna underbara dag!
Pussar!





Loon Ft Christopher - What you say

Medans kakan är i ugnen..

..Slänger jag in en bild på mig och älskling
Och en bra låt!


Morgan Hertiage - Inna Dem Ting Deh

Im Back!

Min data har varit knas den dom här senaste dagarna så nu vet ni varför jag inte har skrivit lika mycket som förut. Det är fredag idag Wihhooo. Tycker verkligen dagarna går sjukt snabbt och nu har jag ännu en vecka att kryssa..Det blir bara närmare och närmare tills jag tar bort mitt räls haha. Förhoppningsvis ska jag vara med Sara idag men det bror på vad vi ska göra. I morgon ska jag gå på bio med Aselja, Fatma och några andra. Vi har inte bestämt vilken film vi ska se. Några tips?. Igår hade vi spexfoto. Och fyfan vad grymma alla blev alla tog det verkligen seriöst. Och Jag ock Fatma ska ju alltid överdriva..Vi var Gipsys. Alltså inte nutida gypsys utan dom här resande som man kan se sitta och tigga och spela instrument i grekland och chile bl.a
Tog några få bilder med min mobil men dom blev inte så bra mer får ni se på måndag.

Blåa Vangelis, Jag, Fatma


Jag vet inte varför jag alltid ska överdriva mina poser.
Tror jag pekade fuck you & west side på varje bild..


Jag i morse innan jag åkte till stan.

Haha jag ser ut som en tjock kines =)
Snodde brorsans jacka va ju så fucking kallt när jag gick ut.


Runt halv 10 idag åkte jag in till stan för att möta Aselja,Roja och Ellinore H&M delade ut presentkort på 200 kr till dom 200 första som kom. Dom öppnade 11 och vi var framme klockan 10. En timme tänkte vi det måste vara perfekt. När vi kom dit stog folk som djur det var minst 500 där som stog och köade. Vissa satt på filtar och spelade kort och hade tydligen "kampat" där från klockan 6 på morgonen. Gud vad folk gör överdrivet mycket för pengar. Hade verkligen velat ha ett pressentkort men vi sket i det och gick till MC. Tjejerna åkte till slussen för att fortsätta äta och jag åkte till skolan.
Kom hem för ungefär 1 & en halv timme sedan. Brorsan fixade mitt internet och routern så nu ör jag lycklig.
Nu ska jag baka kladdkaka Yeey!.

Godnatt låt!

Är skit trött nu ska sova i mamsis rum är ju fortfarande barnrumpa. Har färgat mitt hår förresten, köpte blonderingsfärg skulle bara göra en aning ljusare...Mitt hår är Grönt/orange/skitljust......Vill dö just nu...Men det blir väl perket till spexet i morgon? haha.
Sov gott med er!

Sean Kingston - Face Drop

Torsdag.

Dagen började med fotografering, blev inte alls nöjd..tänker fan inte beställa hem dom där skit bilderna..Vi får inte helller göra spex men en klaskompis pappa har en bra kamera så han ska fotta oss. Så några idéer på vad jag ska vara på spex?, vill vara något annorlunda men roligt! bomba med tips nu hurrni. Efter skolan följde jag med Fatma till älvsjö vi snackade lite och hade det mys med favorit chokladen. Marabou sweizernöt. Var tvungen att skynda mig hem för att inte missa tvätt tiden. På vägen mot bussen träffade jag Therese och älsklingen har tagit bort sin tandställning och fyfan vad hennes tänder lyser, skit snyggt. Längtar tills jag tar bort min om någon dag blir det exakt en månad jag tar bort den Yeey mee!!!. Har precis varit nere och lämmnat tvätten så om 40 min ska jag ner igen och hänga upp och tummla och blablabla. Jag och Fatma tog lite knasiga bilder.
Here you go..;












Pussar nu ska jag starta om min jävla data den är skit seg. By the way började med det här inlägget runt halv 5...



Lyckad Tisdag!

Är nöjd med min tuesday faktiskt. Va i skolan till och börja med, Gick hem lite tidigar pga att min mobil hade dött så var tvungen att ladda den så någon kan nå mig. Fånigt eller hur..Anyway gick hem kollade lite på tv sen kom Fatma till mig vi åkte till stan och mötte upp Ishatou,Dorra,Sirli och Carro. Vi gick runt lite i affärer och blablabla. Satt och åt på burger king för första gången också, Hatar verkligen deras pommesfrittes (?), men hamburgarna är bättre där än på mc faktiskt. Fick hem ett och annat och fatma köpte ett riktigt snyggt linne/tunika som hon ska ha i morgon på fotograferingen Yeey!. Nu kollar jag på out of sight med min älskade bror för första gången ;). Ska ta och lägga mig snart så jag är utvilad till fottningen i morgon, vi ska ju trotts allt fottas 8.30, jag vill ju inte komma med värsta blåa ringar under ögonen och spott runt munnen.
Fixade mitt hår idag hos Amie också. Hon är verkligen som en syster jag aldrig haft vi kan sitta och snacka i timmar. Haha och det roliga är att jag umgås mer med henne än hennes egen syster nästan :P (Ishatou om du ser det här så HHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAH) 



En super skön mössa från gina.
2 foundations.
Ett par Jande-örhängen guld of course.


Jag och Aselja är utstötta!



På bilden ser ni två utstötta tjejer, varför?. Jo för att alla deras kompisar ska på kryssninga och dom får inte följa med. Det har inte bara hänt en gång utan två gånger. En gång innan när en av deras närmaste vän fyllde år fick dom inte heller följa med. Nu är dom trötta på att alltid bli bortvalda. Så vad tycker ni dom här vackra flickorna ska hitta på i helgen?.

  • Supa sig fulla och umgås med killar

  • Gå runt på plattan och råna fullgubbar

  • Gå på fest och ha jääätte kul och medans dom står och dansar med fina killar ringer dom sina kompisar och gör dom avundjuka!

  • Äta bananer


God morgon!

Nu drar jag till skolan. Skaäntligen fixa mitt hår idag 20 över 6 får inte glömma!. Vi ses när jag kommer hem från skolan.

Puss ♥

Sweet dream


Höst!

Man känner verkligen att höten är på väg att landa. Luften är kall och löven börjar falla. Det som gäller nu är att hitta en snygg höstjacka och ett par bra höstskor. Ska till stan i morgon för att kika runt på vad som behövs nu när det börjar bli kallare.
Såg ett par skor på dinsko som jga tyckte var fina, jag har ju inte så många högklackat, tyckte dom här såg fläshiga ut. Vad tycker ni?


499:- Din sko
Det är 10 cm klack och dom ser ju inte så jobbiga att gå runt i.

Det var sött med dom "runda nitarna" också.

Såg ett par byxor också som jag fastnade för. lite ful fina så där. Vi får se hur dom sitter på.

699:- Bik Bok



Tycker faktiskt att dom va rätt flääshiga dom med!

Kärlek till tjejerna!..








..Och en av mina favorit låtar!.
Junior kelly - rasta should be deeper


Hemma från skolan



Är hemma nu från skolan. Skulle egentligen följa med en kompis till stan men eftersom denna speciella person ville gå hem först och sminka sig ( jag vet hur seg hon är!) så sket jag idet. Jag snackar just nu i telefon med sötnosen Ishato och kollar på tv som vanligt. Hooppas på att kunna fixa mitt hår idag. Ska sy in löshår you know.

Pussar

Godnatt!

Nu ska jag sova goooott ska upp tidigt i morgon.
Vill bara säga att jag älskar min Sirli Correia!!
Lite dålig bild men sötast iaf!

Kisses

Älvsjö och coop med mamma

Åkte tilll älvsjö för att träffa Fatma och Isha mina två älsklingar. Vi gjorde inte så mycket träffade en skum man som vanligt..Det var en väldigt skum man..Kom hem för inte så länge sen följde med mamma till coop som ligger 1 minut från oss, tvingade min anti-söt-saks-mamma att köpa extra drops till mig, så nu är jag lycklig. Sitter och chattar med min sötnos Therese vi planerar hur vi ska ta över alla bloggfjortisars plats. Kom ihåg att jag skrev det här när jag väl står på blogg awards och tar i mot priset årets blogg ;).
S nu sitter jag här ingen med min käära data och kollar på tv. Kollar ju såklart på charlies angels. Om jag fick välja någon av dom att vara skulle jag lätt ta Drew Barrymore om man suddar ut hennes knarkar bakgrund inte så lyckat att börja med marijuana när man är 9.., men nu menar jag i filmen inte i verkliga livet.Vem skulle ni valt tippar på att ni vill vara Cameron Diaz?.



Är det inte bara typiskt attt jag ska göra puss-muns-bilder..

Old song


Mamma är sen..

1 timme och 10 minuter sen är hon. Min mage kurrar som fan..Var håller människan hus?.
Sitter ju och kollar på hells kitchen och det gr mig ju ännu hungrigare. Kom inte på bussen idag till älvsjö. Efter några timmar hittade jga mammas busskort som hon hade lagt fram till mig. Mitt på vardagsrums bordet också. Typiskt mig ibland. Tror jag ska åka till älvsjö lite senare om en timme..väntar ju fortfarande på mamma..Men men.
I väntan på att mamma ska komma har jag i alla fall noppat mina ögonbryn. Dom såg förjävliga ut innan, man tänker ju lixom inte på att det växer ut också glömmer man bort. Sen helt plötsligt kollar man sig i spegeln och ser hela amazonas djungeln..Eller det kanske bra är jag, haha.



Visst passar jag i tröjan?..





 


Rastaman live up..




God morgon !

Vaknade för inte så länge sen. Ska vara i älvsjö klockan 3, är bjuden till en kompis för att fira Eid. För er som inte vet, det är som en muslimsk julafton. Man firar för att fastan är över. Så nu måste jag skynda mig, ska hoppa in i en dysch käka lite sen dra iväg har inget jävla busskort så får väl se om busschaffuören inte märker att jga har falsk buss biljett...Nu ska jag äta

pööss!

Im Stuck!

Jay Sean Ft Lil Wayne - Down

Chris Brown - Changed Man



Antar att alla sover så här dags...

...Eller är ni nattugglor som jag?.
Sitter och kollar på tv med min stoora kopp kaffe. Har fixat och trixat med datan hela kvällen så har inte haft tid att skriva tidigare. Jag var i älvsjö idag med tjejerna och självklart kom pungkulan och negern...som vanligt.
Vi skulle igentligen ta en trip till hagsätra men det blev inte det. Orkade inte helt enkelt. En kompis hade bjudit oss dit på en chillkväll.
I morgon ska jag tvinga mig till gymmet och Ishatou måste med. Usch fy blä är så dålig på att komma igång...
Nu ska jag ut en snabbis sen tillbaka för att sova.



Sweet dreams!

Killar killar killar..

Underbara & omtänksamma men nonchalanta och otrevliga på en och samma gång.
Super gulliga & beskyddande men falska och utnyttjande.
Älskad & hatad.
Varför är ni så svåra att läsa av?
Ni säger att vi kvinnor ar kompliserade, men jag kommer aldrig lyckas förstå vad som rör sig i era huvuden.
Ni ger mixade singnaler som man oftast tolkar fel. Är det äkta eller bara spel?.
Ni säger hur mycket ni dör för tjejen men allt ändras när grabbarna står bredvid, då har du bara henne som en sport. Ibland är ni änglar och ibland är ni djur. Varför alltid visa sig stor och tuff, att säga vad man känner till tjejen är inte olagligt. Ni är ett gift som antingen tar ens liv eller gör att man mår dåligt, eller så är ni en som ett piller som gör en lycklig och pirrig. Ena dagen svart andra dagen vitt. Kommer verkligen aldrig förstå mig på er..

//Baby

 


Design eller ej

Har skickat ennu ett mejl nu till verklugen den bästa blogg designaren hn gör verkligen helt undebara designer!
Vill verkligen verkligen verkligen ha en av henne hoppas!

Tidig fredag

Sammanfattnig av kvällen ;
$
Trevligt
mysigt
kräk/spya
spya på kläder
rullar runt i spya
Jag-har-aldrig lek
Många avslöjanden
nötter
arg mamma
gråt och skrik
polis?
ungdomsgård
god pastasallad
mår bra
strippning
mer skrik
taffsningar
pizza?..
pallade inte
buss
spring
hem.


Fick iallafall några bilder idag tog ju med kameran, och smart som jag är kommer jag ju på det efter flera timmar..



Det blir aldrig för mycket..


posar och posar.

Är skit trött just nu, tror nog jag ska hämta mitt stora sköna täcke och mysa i soffan med mig själv.
Pöööss


NÄ NU ORKAR JAG INTE VÄNTA!

Tjejen som skulle fixa min design har fotrfarande inte svarat!!!.
Kan ju inte överge bloggen helt sådär.
Soooo Jande is back everybody!!!




Och så klart mmed dom mest fuckade bilderna..
Så vad händer idag. Äntligen fredag wihooo!!!
Det blir bara närmare och närmare tills jag tar bort min TANDSTÄLLNING!!!!.
Anywaaaayy!!!
Jag ska i alla fall vara med Fatma, Thess och Nancy in da hood älvsjö!.

Nu ska jag jag möta mamsi för att få pengar sen ska jag hoppa in i en dusch ska också fixa how i get my hair done!!! Yeeeyy alla blir lyckliga!!! yeeeyy yeeey yeey. Skriver bara så här för jag är haipad..whatevaah.

Pössar och kramar lööveeers!

Bla bla

Komemr ta en paus tills jag få min design bajs på er

Sov morgon!

I morgon har jag sov morgon gud vad skönt. Ska till frisören i morgon oxå vid fyra ishatou ska följa med och sen ska vi till hagsätra och träna. Vi har slarvat med det...Jag har nu städat klart mitt rum och nu ska jag kolla lite på tv sen sova med mina söta katter.

Pussar

Söndag

W'zup people. Själv sitter jag i soffan med hembeställt thaimat och kollar på idol. Ska smsa runt lite och fråga vad vännerna har på gång idag. Har inga läxor så behöver inte sitta hemma idag. =)

Pussar

Någon som är vaken?

Kom hem runt två tvingade mama att komma och möta mig vid tunnelbanan så söt som hon är gjorde hon det. Anyway jag var hos mikkan idag blev ganska mycket kaos folk som inte skulle komma kom en glasruta gick sönder och örfilar hit och dit..Men det var i alla fall trevligt att träffa favvo tjejerna. Dorra som har varit i turkey har blivit skit brun (brunare än mig) fattar inte..Ska inte vara uppe försent det är ju en dag i mrogon oxå så pallar inte sova bort den. By the way min design ska inte vara så här. Håller på att fixa den.

God natt cutiesar

Stress stress stress


Ska fixa mig snabbt det blir ändrade planer saknar dom gammla tjejerna så mycket så var tvungen att ändra på schemat idag. Ishatou ska möta upp mig i telefonplan och sen ska vi vidare till gröna lijen!!.
Det är ju fett långt att åka också så måste hurry curry nu.


Nu drar jag i väg på...



Hos min kära morfar med släkt och familj, ska bli mysigt, Runt 8-9 ska jag åka där ifrån vidare till dalen där jag skaträffa Sara, Karim och några andra. Efter det får vi se om jag möter upp älsklingarna Nancy och Therese och åker på chillfest i Östberga.
Nu ska jag bara välja kläder sen drar jag, mamma och bror mot SÖDEER! (obehagligt eller hur haha).
Ha en trevlig lördag.
Pöösss

Todays Rescription

Mockadrink.
Ingredienser



1 glas

1 1/2 dl mjölk
1 tsk kakao
1/2 dl starkt, bryggt kaffe
1 tsk florsocker
vispad grädde

Gör så här

Blanda samman mjölk, kakao, kallt kaffe och socker. Vispa kraftigt. Garnera gärna med vispad grädde.

Tidig Fredag?!

Hi Cherry Pies!
Blev en tidig fredag för mig idag pga sömnbrist. Kännde verkligen hur jag bara skulle ramla ihop på marken och somna. Och det roliga är att nu när jag väl kom hem efter ett evigt tjatande att jag skulle stanna kvar av vänner så är jag nu skit pigg!. Hur fan går det ihop?. Anyway..Var och chillade med tjejerna idag vi hade det mysigt. Blev lite bråk och spott men det löste sig tillslut som tur va. Skulle sitta bra med en fet chips påse nu som den tjockisen jag är..Men men bättre tider kommer. Ska kolla på film och prata i telen med en katt. Sen äta Wihooo! =). Mamsi är på dejt och brorsan är väl ute och festar antar jag. Kanske ska bjuda hit någon kompis, tråkigt att vara ensam hemma ( utan chipspåse och dipp ).

 

Min lilla outfit today. Nada speciala haha.
Svart enkelt linne och en tröja som jag gjorde till tjol med lack leggings och läder midjeskärp.
Cute and simple! Thats me.

Hugs and Kisses // Baby


Food time!

Tjaaa, det är Sara. Har precis börjat äta, mamma fixade maten idag, asgott. Kycklingfilé med pesto och baguette, avokado/fetaostpaj och chokladmuffins! Sitter i mitt rum framför datorn och är fixad och klar. Blir utgång strax, iväg mot Söder för lite fika och sånt chillpill. Ska försöka bli bättre med att lägga ut bilder på bland annat outfits och liknande. Men nu är jag lite stressad, ska äta klart och fixa lite annat. PUSS! / Sara


När man behöver någon att prata med.


Äntligen fredag!

Hello people, det är Sara som skriver. Jag är en rätt så morgonpigg människa så jag vaknade två och en halv timme innan väckarklockan ringde. Jag har redan hunnit plugga lite inför provet idag, sett klart filmen "A Good Man in Africa", spelat hundra låtar på högtalarna och bara slappat. Skönt när vi har sena dagar! Men det är inte lika kul att komma hem halv sex på eftermiddan heller .. Menmen, ikväll ska jag ut med Emeliy och en kompis från skolan och lite fler antar jag. Vi ska äta och fika och njuta av helgen bara, det är ju som sagt äntligen fredag! Wihoo, love it. Nu ska jag fortsätta chilla galet och vänta på att alarmet ska ringa så jag kan börja fixa mig på riktigt. PUSS!

Vet inte varför jag lägger upp den här bilden men tyckte bara den var sjukt snygg som bakgrundsbild. Och så påminner den ju lite om freaky friday ;D


Sov gott!

Nu ska jag försöka sova så jag är pigg tills i morgon.
Godnatt

Direktsändning från Sara ;D

Tjena alla läsare, det är Sara som är i farten. Just nu sitter jag proppmätt och läser lite bloggar, äter blåbärspaj och lyssnar på musik. Ying Yang Twins kommer nog aldrig dö ut i min iPod .. Idag var jag i skolan och gjorde det jag skulle, sen åkte jag hem och tog det lugnt. Har kollat på några filmer, ätit, duschat och pluggat. Har redan massa planer för helgen och jag längtar extra mycket eftersom jag delvis ska träffa en nära vän till mig som jag inte varit med på flera månader, samt min kusinvitamin Amina! På lördag ska jag också dra med mig mina två älsklingar Fatma och the owner of this blog, Jande, till Dalen för att vara med Karim och ha det kul, som alltid. Ser fram emot det. Nu ska jag göra en mozarellamacka och kolla på Bridget Jones Dagbok. PS! Dagens låt är Pitbull med Hotel Room. Puss på er / Sara


Good evening people!

Blev ingen inspelning idag för att Gary (killen som har studion) var sjuk idag. =(. Som sagt kom Ishatou till mig runt 5 idag vi åt och åkte till Älvsjö. Eftersom Gary inte var där satt vi bara igården och spelade kort. Helt plötsligt kommer sahab och säger att han ska prata med Ishatou efter en stund kommer hon ut och säger att hon måste hem.. Vad hände? har inte fått tag på henne är faktiskt lite orolig. Läskigt faktiskt. Så idag har jag alltså bara tagit det lungt. Fixade en blogg åt Therese. Så ni kan väl gå in på hennes blogg och ge henne lite besökare =).
By the way jag kollar på from g to gents så gryymt program på Mtv!.

På lördag ska jag och mami åka till IKEA!!
Vi började inreda mitt rum förra sommaren och sen dess har vi inte orkat. Det vi gjorde var att måla väggarna i kaffe latte och köpte lite möbler. Men nu jävlar. Mitt rum ska gå i Svart/mörkbrunt och leopard. Vill ha det fräsht Tropiskt och lite afrikansk inspererat. vi ska ocså åka till en Afrikans antikbutik i gamla stan och köpa lsome African things to my room. Det blir väl ändå lite snyggt?

Dom här möblerna tänkte vi köpa

Den här sängen ska vi inte köpa. Mamma har exakt en sån och vi ska byta. Men visst är den najs? Färgen är mörkmörk brun.


Sen ska vi köpa 3 stycken sådana här byråer eller vad man ska kallla dom.

Sminkbord.

Två sånna här lampor dom sitter på väggen. En vid varje sida av sängen.

Litet nattduksbord. Antingen en vid varje sida av sängen eller bara en.

Enkla krokar.

Ett bord att ha tvn på. Plus filmer i lådorna.


Så vad tycker ni?. Är nöjd med mitt val. Kommer oxå köpa lite små från lagerhaus saker som sängöverdrag (leopard), Ljus, gardiner mm.

Nu ska jag ta en liten kvälls fika med familjen medans jag kollar på världens bästa program.
Kyssar// Baby


 

Johan glas försöker prata "blatte språk"

Det roligaste är på slutet.
Haha

Salut!

Alååe sötisar. Är ni lika trötta som jag är?. Jag knappt sovit 2 timmar tror jag. Känner mig helt hängig. Aja Jag var i alla fall i skolan idag hela dagen, och nu väntar jag på Ishatou som ska komma till mig vi ska käka lite sen ska vi ner till älvsjö och spela in. Det blir alltid så jävla sent när vi spelar in men idag får det verkligen inte bli det måste vara pigg tills i morgon. Fredag Hallå?!. Måste sätta igång med maten snart afrikanen är här när som hellst. Hon sa att hon ville ha något fettig..Hahah får väl ta fram fritösen ;). Nä nu ska jag sätta igång.

Ha det bra!

Skönt att kunna vara avslappnad i skolan,
utan smink och med luffar kläder och ingen bryr sig.
Super!
Visst har jag söta örhängen. Dom är från ur&penn det är små rosetter för er som är blinda =)


Kommer ni ihåg?

Vet inte hur jag kom och tänka på den här låten. Men komemr ihåg att jag älskade den när den va ny. N¨gon som känner igen sig?


Bla bla bla

Hello Cuties!. Det första jag tänker säga är. ÅT HELVETE MED ORIGENTERING!. Det är verkligen det jobbigaste som finns. Vi åkte efter lunch till älvsjö gamla ip och skullle springa runt i skogen som idioter. Pust. Har verkligen fullt upp med skolan nu för tiden, massvis med läxor och ansträngnig. Jobbig är det. Skulle igentligen jobbat på lördagen men hon som jag jobbar hos avbokade det, så IM FREE!. På lördagen tror jag jag ska till sansborg again. Sen vet jag inte. Vad ska ni göra för speciellt i helgen?. I morgon ska jag ner till studion och jjag och en vän ska spela klart våran låt. Great huh?.

Ta hand om er

Pussar!// Baby


Update

Tjiiinare på er. Har inte haft tid för bloggen dom här senaste dagarna har haft fullt upp med skolan och läxar och har helt enkelt inte orkat. Anyway lite uppdatering från helgen. I lördags åkte jag ju till Sansborg vi gick hem till en kompis som heter karim det var mycket trevligt folk där. Vi tjejer satt i köket och snackade medans killarna var inne i rummet och kollade på film, det var chill vi satt och pratade om allt möligt. Helt från ingenstans kommer ambulansen och tar ut en liten bäbis från ett hus. Stackars lite. Senare på kvällen (natten), åkte jag och Sara för att lämna en grej till en kompis. Isha en tjej från bagis fyllde år då oxå så vi tänkte gå dit och kolla läget bara. Som vanligt hade alla festgäster blivit utskickade av polisen, inte så förvånande när det gäller bagis. Alla som hade blivit utslängda stog i centrum. Några var riktigt packade och andra hade deckat. Vi stog med några kompisar och snackade. Sen tog vi tåget hem, Jag, Jessica och Sara sen var det sängen som stog etta på listan.
På söndagen var jag bara i älvsjö var lite sliten från dagen innan så ville bara ta det lungt med dom gammla goa vännerna.
By the way Sara en nära kompis till mig ska följa med min till papppsen på höstlovet. Spännande! Vi ska lära oss lite mer om Islam och så. Det ska bli spännande!.

Nu ska jag ta något att käka sen slagga, annars kommer jag inte upp till school i morgon.
Pussar och kramar!

Bild från i morse innan jag gick till skolan. Cute huh?

Anstängande att se snäll ut..

IM OFF

Nu drar jag. Vi hörs när jag kommer hem. Hur ser jag ut?
Och nej kan bara inte vara seriös på bilder. Sorry =)






Pussar på er

My Warriors

Kymani Marley - Warriors


Vad hände? Its going up up..

Crayfish and Shotass

Hej alla cutiepies där ute!
Sorry för jag inte skrev så mycket igår.
Just nu sitter jag och lyssnar på michael jackson som vanligt i min röda fina soffa.
Igår var jag, Sara och Ishatou hemma hos en kompis vi kollade på Shotass eller vad den heter. Hade faktiskt inte sätt den. Så jävla grym film säger jag. Jag har sätt massa andra Jamaicanska filmer men inte den här. Vi kollade klart på filmen sen åkte vi till dalen och chillade. Sen åkte vi hem. Idag vaknade jag ganska sent. Åt kräftor till frukost haha. Idag ska jag träffa Sara också vi får se vad vi hittar på idag.


Igår hos killen vi va hos.



Hopp in i duschen

Nu ska jag fixa mig, ska vara i Sansborg kvart över åtta och jag som är så himmla seg!. Jag skriver mer när jag har fixat klart mig puss

Good Night!

Sov sött!



Hahah kolla det ser ut som jag har världens muche

Rälset ska bort

Hello cuties, först och främst..Tack alla söta som har kommenterat så fint!.
Kom nyss hem och är as hungrig, Har ingen aning om vad jag ska stoppa i mig..Skulle sitta bra med en fet chips skål med dip och läsk eller vad säger ni?. I morgon är det fredag, gud vad dagarna rullar förbi.
Vet ni vad?, Jag var ju hos tandläkaren idag och dom sa att jag får ta bort min tandställning den 28 oktober Yeey mee!. Har haft den i två år då, FÖR EN TAND. Tanden som orskade att jag hade tandställning hade åkt in under gomen i stället för att växa ut normalt, alltså man såg inte tanden den var gömd under skinnet. Det låter mycket äckligare och läskigare är vad det är det är jätte vanligt att sånt händer.När jag tar ut tandställningen får jag gratis tandblekning och får också sätta dit en liten tandsten eller vad man ska kalla det, det är ju såklart att jag vill ha det och ofcourse ska jag sätta den på min "nya" tand om ni fattar. 
Innan ni planerar helgen cheka in det här.


Man kanske ska hålla sig inne, (kanske någon fest) på lördag
eftersom risken är att det kommer regna.

Vad ska ni göra i helgen?

Pussar // baby

Up and away

Nu drar jag och ska spela in låten. Wish me good luck!

Hello Lemoncakes

Whazup?.
Vi fick sluta lite tidigare idag, eftersom NÅGON redan hade bokat upp datasalen så vi inte kunde skriva våra No pressentationer..Men det var ju ganska skönt iof. Just nu sitter jag och försöker skriva klart min och Ishatous låt. Skriver på min vers nu och är klar snart. Väldigt många av mina kompisar ska komma idag för att se mig och Isha spela in. Dom har aldrig hört mig sjunga..seriöst om man säger så. Och för er som undrar, nej jag kommer inte söka in till idol. Det tar ju för fan 3 år för att bli av med idol-stämpeln. Idol Jande. Oh hell to the no, im not gonna do that shit...Plus..är den ens någon som kollar på idol längre?. Inte jag i alla fall..



By the way..Kollar på extreme home makeover. är det bara jag som tycker att dom som designar gråter överdrivet mycket i VARJE program?.

Well i guess its pitiful..

Godnatt

Ska försöka sova nu så jag inte blir förenad igen.
Har pluggat spanska hela kvällen och så här trött är jag nu....





Sleep tight! // Baby

Sexies woman in the world

Idag ska jag förhoppningsvis sy in mitt lös hår!. Yeey Mee!. Och jag gör det hos världens duktigaste kvinna Amie heter hon och är min kompis syster!. Hon gör det för endast 400 kr!. Billigt eller hur. När hon gör det på mig håller det i 4 månader om inte mer. Jag brukar byta ut det ungefär var 3dje månad. Någon som vill sy in löshår hos henne kan ni kontakta mig via min mejl. [email protected].

Fick några söta kommentarer i tidagare inlägg. Puss på er!. Har ju varit lite sne på bloggen senaste tiden men nu ska jag komma igen med den. Det är ju trotts allt roligt att blogga, även om man inte är värsta storbloggaren. Kommer tycka det r roligt när jag blir äldre och titta tillbaka och se vad jag skrev. Det är ju också skönt att skriva av sig ibland right?.

Igår var jag och min vän Ishatou och spelade in en låt. Hela är inte klar det är lite som fattas, men när den är helt slipad lägge rjag upp den här på bloggen s ni får höra!

Sitter och kollar på tv nu, dom disscuterar vem som är sexigast i världen. Det är väl bara någon slump att alla är kändisar från USA....Anyway.
Dom här vackra kvinnorna var dom som var
top sexiest woman in the world.
Vem tycker ni borde vinna titeln?.
Här är dom nominerade




















Paniiik!

Försovit mig till skolan måste rusa puss puss!

Party make up by Jande

Är så himla trött vaknade nyss. Vist att jag skulle somna efter skolan!. Vi läser om Hitler i skolan och om 2VK, tycer det är skit intressant. Inte för att jga gillar snubben men han är intressant att läsa om. Är jag konstig som tycker det?. Tror nog jag skulle vara det första han skulle döda. En svart med judiskt blod i sig..Hmm. Mashalla att jag inte levde på den tiden i Tyskland.

Ser framimot helgen för jag har fullt planerat. På fredagen ska jag till en kompis som fyllt 18. På lördagen ska jag åka hem till en kompis som har fått en ny lägenhet och på söndag ska jag ut med ett par tjejer!.
Men vad ska man ha på sig när det är fest och hur ska man fixa sig.

Idag ska jag visa er hur jag gör min typiska "festsminkning". I hope you like it!

1. Clean Face!. Tvättar ansiktet och tar bort gamla sminkrester.
Tar consealer runt ögonen under och på ögonlocket,
Tar också runt näsvingarna och lite runt munnen.




2. Puder måttligt inte för mycket!. Jag använder mig av make up stores mineralpuder.
Bra för huden.



3. Rouge. Jag använder mig av en mjukrosa färg.
Börjar ungefär 2cm från näsvingen och slutar 2 cm från hårfästet.




4. Mascara. Gillar långa vackra ögonfransar.
Inte för mycket eftersom jag ska ha en mörk ögonskugga. Så det inte blir för hårt.




5. Ögonbryn.



6. Ögonskugga. Börjar med att måla hel ögonlocket med en vit/silvrig ögonskugga.
Ända upp till ögonbrynet.



7. Lägger sedan en svart/mörkgrå ögonskugga
 en bit nedanför ögonbrynet och sedan hela ögonlocket



8. Lägger sedan dip-liner och eyeliner inne i ögat..om ni fattar..


9. Läppar. Jag använder maxfactor 2-steps.
Ett tattuerande läppglans som är lite röd rosa



10. Done! Resultat!



Vad tycks?. Är jag helt ute och cycklar med sminkningen eller var den grym?
Leave a comment

RSS 2.0