Shulu

Hur mår ni?. Tror jag kommer bli sjuk..Piss..Men det struntar jag i för idag är det FREDAG YEEEY. Har väntat i 5 dagar för att tågen ska kunna gå hela natten..Får se vad jag planerar för idag. Har lite olika alternativ ska dra till sätra snart tror jag. Jackie och Rihab fyller år. Får se om jag hinner köpa pressent =)

Oh Happy Daaaaay!!

Tjenare bloggen. Ni kanske undrar varför jag är uppe såhär tidigt. Vilket inte är vanligt för mig. =). Det kommer bli en liten överraskning som ni kommer få se när jag kommer tillbaka. Åker ganska snart är hemma antingen runt 13.00 eller 16.00. Vi får se. Hmm vad är det nu jag ska göra. Tror ni?. Tror nog ni kan lista ut det så smarta som mina läsare är. Right?. Nu ska jag hoppa in i en dusch och sedan fixa mig.

Pussar och kramar

Bio med hunnyBussen går om 10 min. Ska möta pendah i heron klockan 4 börjar bion. Måste måste skynda mig.

Pussar.

Haters

Alldeles strax så drar jag och Diana iväg till stan där vi ska möta Dorritah.
I morgon ska jag på bio med pendah längtar This is it hrer i come!


Bättre hy


Taget från en hemsida.

Mer än två tredjedelar av alla  som är 14-24 år lider av finnar och pormaskar – vilket gör oren hy till ett av de största bekymren/problemen för denna åldersgrupp. Men vilken betydelse har hyns skick hos dagens unga kvinnor, och hur viktigt är det för deras utseende jämfört med andra saker?

 Så tycker kvinnor om oren hy
  • En av sex kvinnor som regelbundet får finnar skulle göra slut med sin pojkvän om de fick en hy utan orenheter.
  • 25% utav kvinnorna som lider utav finnar skulle ge upp ett års semesterersättning om de fick en hy utan orenheter.
  • Det var ett svårt val, men över 50% av kvinnorna som får finnar uppgav att en hy utan orenheter gör dem gladare än choklad!
 

5 enkla råd för att få en ren hy: 

  1. Försök att dricka åtminstone två liter vatten dagligen. Detta rensar ut gifter från huden och bidrar därigenom till en strålande hy.
  2. Tvätta ansiktet med en mild rengöring – om du har finnar är det lockande att använda en slipande rengöring, men det kan göra problemen värre eftersom huden blir irriterad med resultat i rodnad   och svullnad.
  3. Använd en skonsam exfoliering regelbundet för att ta bort överskotts fett och döda hudceller, vilka kan täppa igen porerna och därigenom orsaka pormaskar.
  4. Använd en fettfri ansiktskräm efter rengöring för att tillföra nödvändig fukt till huden och undvika att porerna täpps till.
  5. Se till att du får tillräckligt med sömn och vila. När du sover förnyas hud cellerna, vilket effektivt      bidrar till en frisk och strålande hy.
 

Neutrogena® Visibly Clear™

25 års kunskap från engelska dermatologer, två år av intensiv produktforskning och intervjuer med tusentals kvinnor har lett till Neutrogena® Visibly Clear™ Produkterna som kan användas dagligen har utvecklats för att hjälpa unga kvinnor att få den hy de önskar; en hy som är synbart ren och frisk genom att...

* Bekämpa och förebygga finnar och pormaskar – effektivt men skonsamt
* Ge huden nödvändig vård för att bli fräsch, klar och mjuk


I made you belive

Sitter här för mig själv. Diana har åkt med sin pappa och ska umgås lite med honom i några timmar sen kommer hon tillbaka hem till mig så får vi se vad som händer ikväll. Kanske taggar till rinkeby med några eller så hittar vi på något annat, vi får se. Vi hade en ganska lugnt kväll igår...Med ganska mycket konstigheter. Vi började kvällen hos Dorra så det var jag Diana och Dorra hemma hos henne och hennes underbara hund smilla såklart. Vi chillade och hade det mysigt. Sen åkte vi till hagsätra för att träffa några kompisar. På vägen mötte vi Sara, Nicole och Emeliy jag fick äntligen mitt efterlängtande minneskort bytt. När vi hade kommit fram till hagsätra så går vi till älvsjö badet. Efter någon timme så märker vi att dorras lur är borta så vi var tvungna att gå tillbaka till hagsätra och söka igenom varje liten gränd som vi hade gått på och vi skulle hitta en bänk som vi hade suttit på innan. Som tur var så hittade vi hennes mobil. När vi kommer tillbaka till älvsjöbadet igen så märker v att bussarna har slutat gå så vi gick till älvsjö. Och där märkte vi att inga bussar hem till mig gick och diana skulle sova hos mig. Vi gick hem till mig....Dorra blev hämtad och åkte hem till sin pappa.


Akon - Keep On Calling

So all them haters, wanna scream our name,
let them keep on calling.
And they won’t support us before, and they wanna scream
now let them keep on calling, we just goin’ let them keep on
calling, baby, just keep calling, so keep on calling.

Hemma
Hemma nu med Aselja vi sitter och käkar lite mackor. Vi har varit i lilje och jag fick hem mjukisar och jätte mysiga vantar =D.
Ska dra till flempan snart.

Pussar

Ännu en låt
Älskar den här låten

OH HELL YEAH

Tror nog alla älskade denna låt som liten.


is this the way..

Sitter här och degar. Skulle just nu vara i lilje med Aselja och Ishatou. Men som vanligt svarar Ishatou inte på mobilen och Aselja ändrar sig..Haha ska möta Diana och Dorra runt 5 så det blir säkert bra. Ville ha lite nya kläder men men det får bli en annan dag.


Rihanna - Russian Roulette

Svar på fråga.
Jag Har rakpermanentat mitt hår på salong. Jag går till en speciell frisörsalong som är bra på afrikanskt hår.
afrohair och afrokarisma. Dom är jätte duktiga. Den första ligger på östermalm och den andra på söder.

Ja, jag har hårförlängning. Jag har en 3 rader inbakta flätor som man syr fast löshåret på. Enligt mig är det den bästa varianten. Clips rammlar av så lätt och när man limmar förstörs hårbotten.

delusionalI heard your friend tell a friend that told a friend of mine
That you was thinking that we should do it one more time
If this ain't the truth then hopefully it's not a lie
Cause I ain't got no issue with hitting that another time
We never had a problem with gettin it done
Disagreed upon a lot ma, but sex wouldn't one
Now check it I know you get excited when I come around and bite it
Quit frownin up and quit actin like you don't like it.Mariah Carey - Obsessed.
Älskar låten.

SE ALDRIG ZOMBIELAND!Förgudskull se den inte..VÄRLDENS DÅLIGASTE FILM EVER!!.
Åkte till heron för att kolla på bio. Jag, Murat, Isha, Lula, Rihab, Pendah, Aselja, Ugbed, Rubi, Amir..tror det var alla..Vis kulle från början kolla på fame men bestämde oss sedan för att kolla på Zombieland för vi ville ha lite kul och skratta. Vist den var lite rolig..Men vafan filmen hade ingen handling och den var helt onödigt dålig. Fattar inte ens varför dom gör en sån film..Aja längtar tills den 28 då jag och pendah ska kolla på This is it!. Den kommer vara tung iaf. Efter bion drog vi till alby för vi skulle möta upp en viss miss pendah..Men nejnej dom är i hallunda ohc käkar 29 min stog det på tåget mot ropsten och 15 mot norsborg vi tog sista tåget in till stan ohc åkte hem. I lilje ser vi några alkolister..nämner inga namn..Nu är jag hemma är hungrig som fan. Sitter och kollar på inlåst skasnart lyfta på mitt feta arsle och gå till köket..Snart.En sak som är jobbigt med lov är att tågen går ju nte 24/7 på vardagar fast det är som helg för oss som har lov. tycker det är en väldigt irriterande sak..Man måste börja åka hem vid ett eller ta en sliskig nattbuss..

Allen Iverson!!!

Börja slicka skärmen!

Godmorgon!

Nu har jag vaknat i alla fall. Sitter och kollar på repris av körslaget vet inte varfrör..Men i alla fall OFTA AMY DIAMOND är med...asså vad tänker ni kanal 4??!!. Är skit hungrig ska ta och äta något.

Hemma hos sötnos.

Vi har precis kommit hem till Dorra. Jag Tino och Diana. Vi sitter här och lyssnar på buffalo soldier och har det mysigt. Snart drar vi på fest i dalen, efter det drar vi vidare.
Pössar!

Hello people!

Var och jobbade igår..Festen var så där det gick jävligt snabbt och sen var den slut.
Diana sover över hos mig och just nu sitter vi och äter väldigt sen frukost. Ska antagligen möta upp Dorra snart så får vi se vad vi hittar på idag. Fick lite ångst över att det redan är lördag snart är det ju skola sen kom jag på VI HAR JU LOV!! =D. Skit najs ju en hel vecka plus några dagar tilll utan skola yeeey mee :)
Ha världens bästa lördag.
Bye bye babys!

Friday!

Hello Hello!
Har inte varit i skolan idag, tog det lungt hemma i stället och har redan hunnit kolla på filmerna Friday och next friday som Ice cube är med i. Har sätt dom filmerna för 10000 gången nu och man räknar med friday after next också. Snart tror jag att jag ska börja rulla in mot liljeholmen till deras nya galleria =). Måste bara hitta någon som vill åka med mig...Senare ikväll ska jag och mikkan fixa oss hemma hos mig tills ikväll då vi ska jobba.
Nu ska jag hoppa in i en dusch sen ringa några samtal.
Puss puss

Hello fellows!

Hej änglar har inte kunna skrivit idag för jag har inte varit hemma på hela dagen. JAG SKA SOVA NU..Hl´örs i morgon..

JAG HATAR BRÄNNÄSSLOR!!Hello bloggen hur är det med er?. Själv mår jag väldigt bra förutom att..hmm...JAG HATAR BRÄNNÄSSLOR!! Påvägen hem efter att ha lämnat Diana vid tåget så går jag och känner att jag är väldigt kiss nödig. Känner att det nästan börjar läcka så jag sätter mig ganska osynligt vid en väg och doing my thing när jag helt från ingenstans tappar balanset och rammlar med rumpan i en buske. Går där ifrån och efter några sekunder börjar min rumpa värka som fan kommer hem och det gör skiit ont kollar på min rumpa i spegeln och hela är täckt av prickar..Det var ingen fräsh syn det ser ut som vårtor. Jag skulle verkligen vilja lägga ut en bild hur det ser ut men det kanske blir lite för nasty...anyway JAG HATAR BRÄNNÄSSLOR..Typsikt mig att just det ska hända..

Har varit nere på gården i älvsjö och dansat hela dagen med Dorra, Ishatou och Diana. Vi har startan en liten grupp och vi är på g med våran koreografi. Är så stolt över oss. Hoppas Roja också tar sitt fina söta arsle och åker ner till älvsjö i morgon och tränar med oss..

Glöm inte att komma ner till gården i älvsjö alla ni som älskar hiphop och dancehall. Det kommer bli fetaste festen och Panetoz plus massa andra ska komma och uppträda. Det är helt gratis. Ni hittar mig jobba i garderoben mellan 22-00. Festen slutar 01 och börjar 21.

Allååh!

Vaknade för ungefär en halvtimme sedan..Hade verkligen ingen lust att gå till skolan. Har jävligt mycket ångest över det där med cigaretterna...Men måste verkligen dämpa känslan. Inte med mat då Haha tror jag ska dra till gymmet..Sitter just nu och tittar på tv..Som vanligt. Extreme home makeover efter det kommer tyra banks show som jag måste se sen drar jag. Kommer bli ett helvette den här veckan..Fuck.

Jobb på fredag


Stor ungdoms fest
i älvsjö
Notera att PANETOZ kommer!!!!!!!!!
Jag jobbar i garderoben från 22-00.
Kom förbi och shake what your mama gave ya!

Varför förvånar det mig inte..

Amen jo tjena muslimerna kommer flyga in ett stort plan i stadshuset..Blir så himmla frustredad..Asså vaaah??!!..Får dom ens skriva så här i en artikel..Va fan komigen nu..Behöver inte ens sitta här och förklara hur dum den här idioten är. Snubben kan säkert inget om Islam och har bara fördommr. Om muslimer var blonda med blåa ögon och det var så att kristna var mörkhyade och hade brun hår så vet ni själv vilket ord som skulle bytas ut i rubriken...Ett av mina första inlägg handlade om invandrare och rasism..Kanske var lite väl hård där men släppte verkligen ut alla mina känslor. Jag är förfan halv svensk och blir fortfarande nekad till vissa saker och folk har kränkt mig...Det är något fel i vissas huvud..Den dagen (vilken förhoppningsvis aldrig kommer hända) då sverigedemokraterna vinner omröstningen kommer jag skratta...Hoppas en fet svarting kommer och bajsar på Jimmie åkerssons huvud..Man ser verkligen klart vad sverigedemokraterna står för.

Läs världens dummaste text här

Jag har bestämt mig!..
Efter nästan 4 år av äckliga illa-luktande cigaretter har jag bestämt mig på riktig. Nu jävlar ska jag kämpa. Vill inte vara den där högravida kvinnan som står med en cigarett i handen eller den där rynkiga kärringen som står med hängbröst och rynkig hud och absolut inte den som dör i lungcancer i 45 års åldern. Hoppas ni stöttar mig nu. Vet att jag kan klara det men det svåra kommer nog vara på morgonen och på helger, speciellt på helger när jag sitter i ett rum fullt av mina skorstens vänner som sitter och suger i sig cigarett efter cigarett. Puh..Men som tur är så är jag en person som när jag väl har bestämt mig så håller jag mig till det. Är det någon där ute som hakar på mig att slita röka, och räknar dagarna?. Vi kan ju tävla om vem som torskar först. Tänker inte ta ett ända bloss. Jag ska bli en fräsh non smoking woman. 20/10 2009 - forever no cigarettes!. Usch får redan ångest nu men ska kämpa emot känslan. Goo Yandeh!!!Undra hur många cigaretter jag har dragit i mig..
4 år gånger 20 cigaretter/dag = 29200 cancer pinnar.....


Nya saker jag skulle lägga ut
Tips för olika hår typer

Bra tips och råd.
Fick en kommentar av en tjej som undrade om jag kunde ge lite tips om juste hennes hår typ..well här har ni för olika hårtyper.
Information är tagen från en hemsida.Verktygslåda 1: Lockigt hår


♥ Den bästa sortens borste för lockigt hår är en så kallad paddelborste, en borste som har en plattsida och en sida med piggar. Gärna en gles med små pluppar längst ut på piggarna. Den reder ut tovor och trassel utan att det gör ont. 

♥ Vill du köpa en stylingprodukt för ditt lockiga hår ska du satsa på en som definierar och separerar lockarna. 

♥ Till fest kan det vara kul att rakföna håret. Då ska du ha i en straightner-produkt med värmeskydd och gärna använda en keramisk rundborste. Det slätar ut och ger håret volym. En keramisk borste blir varm av fönen och då blir håret rakt fortare och håller sig bättre.

♥ En bra fön är grunden till en lyckad styling. Lägg ner lite extra pengar på den. Då håller den längre, sliter mindre på håret och gör håret torrt fortare. Det kan vara en bra idé att investera i en tratt till fönen om du har lockigt hår. Då får du finare form på lockarna och de blir mindre risiga. Vänta tills håret är halvtorrt och föna det med huvudet ner mot marken om du vill ha volym.

♥ En plattång fungerar bra om ditt hår inte är jättelockigt och du vill ha rakt hår. Du kan även använda den till att locka håret om ditt hår är ojämnt lockigt. Om du inte vet hur man gör kan du be din frisör visa dig, det kan vara lite knepigt i början. Köp en keramisk plattång. De blir fortare varma och sliter mindre på håret. De har nämligen speciell jonisering över metallplattorna som tar bort de positiva jonerna som skadar hårets hälsa. Sofia tycker att du ska välja en smal modell i alla lägen eftersom den är lättare att hantera, ta med sig och inte är så tung. Olika värmeinställningar är mindre viktigt, oftast behöver lockiga personer alltid använda den varmaste inställningen för att platta ut lockarna.

Verktygslåda 2: Tunt och flygigt hår

♥ Rätt produkter är viktigare än rätt verktyg om man har tunt och flygigt hår. Använd produkter som är thickening, så att det känns som att du har mer hår än du har egentligen.

♥ Investera i en rundborste och håll upp håret 90 grader när du fönar och kammar så att du bygger upp volym. 

♥ Köp en fön med kalläge. Föna med värme men avsluta med kalluft innan du släpper hårpassén från borsten.

♥ Locktång ger känslan av mer och tjockare hår. Prova både hippielockar (då man börjar locka vid hårroten) och vanliga korkskruvslockar (då man börjar locka från topparna och uppåt). Du kan också locka håret eller platta det med en plattång. Köp en keramisk. Man behöver inte platta hela håret om man inte vill, vissa plattar bara uppe på huvudet för att bli av med de flygande hårstråna. 

♥ Har du väldigt skört hår bör du tänka på att inte välja strama, tunna toffsar. Välj de lite tjockare och luriva toffsarna, de håller upp håret utan att slita på det. Tunna toffsar kan göra så att håret går av.

♥ Känns håret hopplöst kan du sätta i extensions. För att det inte ska se risigt ut redan efter en vecka bör du tänka på att klippa upp håret ordentligt och välja en frisör som använder sig av vaxfästen. Vad gäller håret som de sätter i ska det vara äkta och alla hårstrån ska vara lagda åt rätt håll. Då håller en förlängning ungefär ett halvår.

♥ Fina hårstrån är svåra att få volym på. Använd en krustång för fyllighet och volym. Krusa inte i benan och det översta håret utan krusa i det undre håret vid hårbotten och borsta över det okrusade håret. Det sliter inte så mycket eftersom håret växer 1-2 centimeter i månaden.

Verktygslåda 3: Långt och tjockt

♥ Långt och tjockt hår är för det mesta vackert av sig självt men kan behöva inpackningar på längderna eftersom näringen från hårbotten inte når ända ner.

♥ Plattång och locktång är jobbigt och svårt att använda på långa, tjocka hår så investera hellre i värmespolar. Det sliter inte så mycket på håret men ger ett fantastiskt resultat.

♥ Köp en paddelborste som reder ut och inte fastnar i håret. Börja borsta nedifrån så att inte alla tovor samlas som topparna när du borstar. Det är ett skonsammare och effektivare sätt att reda ut håret. 

♥ Om du inte orkar eller hinner fixa håret så spraya bara på lite glansspray. Har du ett välvårdat hår så räcker det.

♥ Ser håret hängigt och platt ut kan du köpa en pinnkam för att tupera lite av det undre håret uppe på skallen för att få volym. Spraya och kamma över otuperat hår.

♥ Gå inte och lägg dig med blött hår om du har långt och tjockt hår då det kan formas fel och bli trassligt. Det är jobbigt att torka hela håret med en dålig fön, så köp en av kvalitet med hög värme.


Nu växer min plånbok!Wihoo idag är den 20:de och idag blir jag en tusenlapp rikare. Barnbidraget alltså.  Har också fixat ett jobb till lovet genom en kompis. Tack snälla Seher. Kom hem från skolan för inte så länge sedan, ligger här i min säng med mina älskade katter. Idag blir det räning har längtat är verkligen grymt dålig på att gå till gymmet. Även fast det dras av pengar varje månad så kommer jag aldrig igång.
Har drogat låten just a kiss av Mishon. Kan inte lägga in låten just nu för youtube är lite fucked up =/
Tror jag ska ta och äta något åt nästan inget till luch mådde illa så blev lite äcklad av maten.

Up and away!Godmorgon allihopa. Nu är jag klar och ska börja gå mot skolan. Senare idag ska jag gymma och sedan träffa en kompis. Vi får se vad vi hittar på. Har suttit och plattat mitt håt heeela morgonen öch det tog lite tid. Har på mig min nya tröja, parfym,jeans och örhängen visar upp dom senare. Nu ska jag kila.


Yandeh


Godnatt bloggen!Har tagit en lååång paus nu i städantet och nu känner jag hur ögonlockeen inte orkar hålla sig uppe längre. Tänkte gå och lägga mig nu så jag orkar i morgon, har spanska prov i morgon och hade ju såklart glömt det..Aja 
sleep tight.


Yandeh

Sova sen städa...


Jasmina, Sirli och Jag. Bild från Pendahs fest

Har suttit och degat framför tvn sen jag kom hem. Är skit trött tror jag ska sova en timme sen måste jag storsätda mitt rum. Ska flytta ut hyllor och möblera om också...Älskar att möblera om och inreda men städa undan alla kläder från golvet är absolut inte min favorit. Kan verkligen inte ha städat i mitt rum mer än en månad. Det är skit fint till en början när jag har slitit i ex anatl timmar och efter en vecka ser det ut som innan...Tror jag verkligen behöver hjälp. Det är inte så att jag vill ha stökigt men det går bara inte att ha städat i mitt rum. Not fresh i know..Nu ska jag sussa
God...eftermiddag?...God natt


Yandeh

Hårtips - Gammalt inläggMitt hår = mitt liv. Det är jätte viktigt för mig, vet inte om det beror på att jag är Afrikan eller inte, men håret är en sak som verkligen spelar roll enligt mig!. Många vill ha långt och vackert hår (utan löshår) och jag är en av dom. Naturligt bra starkt långt och friskt hår är det bästa, men alla har ju inte det där dröm håret (-,-). Så i det här inlägget kommer jag försöka att ge er lite bra tips om vad ni kan göra med håret.

1.ditt hår är flera år gammalt ( om du inte är rakad såklart) och det är väldigt ömtåligt. Behandla håret bra som t.ex. din favorit tröja du sitter inte och sliter och drar i den eller hur?.

2. Never brush your hair When its wet! NEVER!. Borsta inte håret när det är blött det är elastiskt och mycket mer ömtåligare, Kamma håret försiktigt med en bredtandad kam och. Kamma håret från topparna uppåt.


3.
Fläta håret i en fläta innan du går och lägger dig, håret slits väldigt mycket på natten eftersom huvudet glids mot kudden 24/7.


4.
Tänk på vad du har för toffsar, dom med metall med vassa kanter skadar håret och bryter av det. Ha inte tofsen häller på samma ställe hela tiden utan variera långt uppe på huvudet eller långt ner, om du inte gör det kommer håret tillslut gå av på ett ställe. Belive me I've been there!


5.
Clean your Brusher for God sake!. Dom blir väldigt snabbt fulla av fett, smuts, dam, döda hud celler och rester från krämer och sånt som du har haft i håret. Jag rengör mina var tredje vecka ungefär. När jag rengör dom tar schampo på en nagelborste eller tandborste och skrubbar mellan "piggarna" och tar sedan en liten trasa eller liknande och drar igenom.


6.
Schampo sliter på håret. Du ska inte ta mycket schampo alls när du tvättar håret utan bara en liten liten klick, men du
ska däremot bomba med balsam. Balsam ska du inte ta i hårbotten, börja smeta in balsamet från öronen och neråt. TA MYCKET PÅ TOPPARNA, det är dom som är äldst och behöver vårdas mest.


7.
Inpackningar är väldigt viktigt har skrivit hur man kan göra egna inpackningar i tidigar inlägg. Klicka på permaliken tips så kan ni göra egna hemma. Anyway gör inpackningar 1-2 gånger i veckan. En snabb och enkel inpackning som du kan göra hemma, ta ganska mycket balsam, 1/4 del honung och 1/4 del aloe vera gel. Värm i micron några få sekunder tills det blir varmt, smeta ut på torrt eller handdukstorkat hår. Kom ihåg nagg mycket på topparna!. Vira in håret i en plastpåse på huvudet. Ju längre du har den desto bättre. Jag brukar köra på minst 20 minuter. Skölj ut det sen noga!


8.
Jag är en riktigt plattångstorsk och usch vilket dåigt resultat det blir. Slitet och äckligt helt enkelt. Undvik att föna och platta ditt hår så mycket som möjligt. Färgning sliter också på håret, Specielt blekningar.


9.
Jag har gått till frisörer som har klippt av halva mitt hår när jag säger endast några millimeter på topparna. Och det får jag lida av resten av mitt liv (haha), klipp inte för mycket för håret växer bara 1 cm i månaden ( irriterande långsamt), går du till frisören varje/varannan månad så blir inte håret längre. Tyvärr, och för i helvete gå till en bra frisör som inte klipper mer än vad du ber om. Men håll koll på topparna. Om dom börjar bli spretiga och risiga är det ju klart at du måste klippa dig.


10.
Eat fresh och nyttigt, speciellt b-vitaminer och e-vitaminer, det är bra för både håret, huden och naglarna!

NI MÅSTE HA!


Jojobaolja
är en olja som inte luktar alls, men är verkligen ett mirakel för torr hud och torrt hår. Jojobaolja liknar väldigt mycket hudens egna olja i hårbotten och på kroppen, darför tas den väldigt bra upp av huden och håret. Ta en droppe i händerna och dra igenom håret. Det återfukta håret jättebra!. Ta pyttelite i ansiktet eller på torra fläckar på kroppen, de gör det mjukt och återfuktande. Jojobaolja är verkligen SKIT BRA det hjälper torrt hår väldigt mycket särskild Afrikansk hår eftersom vi oftast har torrare och slitnare hår än andra, och det förebygger slitna toppar. Perfekt huh?!. Om din hår botten fjällar ta lite jojobaolja och massera in i hårbotten det hjälper verkligen. Oljan hjälper också väldigt bra mot mjäll. flaskan räcker i evigheter!
Man kan köpa den i hälsekostaffärer som Life.


Svar på frågor. Del 2

Gör olivolje inpackning 1 gång i veckan. Ta en klick och massera in i håret och i hårbotten. Låt det verka skölj sedan ur efter någon månad kommer du se skillnad. Schampoo sliter på håret så minska lite på det. Köp en ny fräsh mjuk borste anpassad för känsligt hår. Get a haircut!!


När man ska träffa sin partners föräldrar..Finns ingen direkt tidpunkt då man ska ha gjort det. Det är ju skillnad om du är vuxen eller ungdom. När man är vuxen är det lite mer seriösare. Ta eran tid det behöver inte gå 2 veckor och sen ska ni planera vad era barn ska heta. Känn efter och när ni är redo s¨kan ni göra det. Hur man ska bete sig?. Var dig själv fast du ska ju såklart vara artig och trevlig. Tror inte jag behöver gå in på massa andra saker om hur man ska bete sig tror att alla fattar att man inte ska sitta och svära och peka fuck you..Smöra gärna lite så dom gillar dig extra mycket. Le såklart, men var bara dig själv fast liiiite snällare och sötare.

28/10 - Speciell dag!Den 28/10 ska jag och Pendah gå och se premiären av This is is. Ska bli skit kul. Det var min pressent till henne och bruden är ju galen i MJ så den passade ju bra. Samma dag som vi ska se filmen så tar jag bort tandställningen Yeeey Mee!

Svar på frågor.


En låt som sitter fastklistrat i huvudet..GÅ BORT!!


 jäävla trött och irriterad..Tänkte att nu tar jag lite av era frågor som jag missade när jag var borta förra veckan.
Ser ni något annorlunda på bilden?. Jag har ju inte plattat håret. Tänkte att kanske efter att ha plagtar håret varje dag i nästan 3 år kanske jag skulle våga på att gå till skolan med lockigt hår och så gjorde jag det. Ska börja ha lockigt oftare sparar en jävla massa tid i mitt liv på att inte sitta i en timme varje dag och platta håret.


Vad väntar du på?! Du kan ju inte bara sitta och vänta på att han ska fatta att du faktiskt inte drev. Visa dom där två bitcharna att det faktiskt är dig han vill ha eftersom han gillade dig till en början. Du måste ju självklart bevisa att du inte drev med honom..Hmm och vad gör man då. Prata med killen såklart. Du har ju antagligen hans nummer så ring honom och berätta hur det står till gör så dom där två tjejerna får skämmas lite eftersom det var dom som förstörde för er två. Va modig och snacka med honom det är det ända du behöver göra. Vem vet ni kanske är soulmates ;).


Vill du bli tillsammans med min bästekompis ex Haha. Fattar att du tänkte skriva sin istället för din ..ville..Bara..vara lite ironisk..aja anyway..

bra fråga. Är det verkligen okej att bli tillsammans med sin bästekompis ex. Självklart beror det på. Hur länge var dom ihop, hade dom ett seriöst förhållande osv. Det finna massor av saker som man bör tänka på innan det är "okej". Kompisars ex är hmm...FÖRBJUDEN FRUKT. Men vad ska man göra då ifall det råkar bli så att man fallr för sin kompis ex och han verkligen gillar än tillbaka?!. Det du behöver tänka på är hur gjorde dom slut..Var det så att han var otrogen och hon verkligen inte kunde komma över honom eller var det så att hon dumpade han för hon hade en annan. Det är nog der viktigaste du måste tänka på. Eftersom det har gått 6 månader som i olika lägen kan vara en lång tid eller en kort tid. Det är inte absolut så att du ska ta bekräftelse från din kompis om ni får vara ihop utan prata med henne och låt henne få reda på att du och den här killen faktiskt gillar varandra. Bättre att du berättar det än att du undanhåller det för när hon väl får reda på det (vilket hon kommer få) kommer det bara bli äännu värre. Det är upp till dig och du verkligen gillar killen så mycket att du kanske riskerar kompisens och din relation. Hon är ju trotts allt din bästekompis. Men tänk bara på konsekvenserna. But let her know. Det kanske är så att hon alltid har tyckt att ni har passat ihop och vill avra brudtärna på erat bröllop..Kisses
IM BACK

Nu är mitt internet fixat och äntligen kan jag börja blogga igen. Har verkligen kliat i mina fingrar hela denna vecka. Tänker inte sitta och skriva vad jag har gjort hela veckan för det kan bli lite ointressant. Men Igår hade i alla fall världens roligaste tjej Pendah sin födelsedags fest Hon fyllde 16 och många folk kom i den lilla lokan som hon hade hyrt. Tig massvis med foton och här är några.


Jag Aselja och Shajan som var helt deckad.

Pendah fick sig en lapdancear massa andra bilder men orkar inte lägga in dom idag.

HÖR UPP LÄSARE!

Ni kanske undrar varför jag inte har skrivit på lääänge. Det är absolut inte så at jga har gett upp bloggen. Mitt internet knasar men goda nyheter den kommer bli fixad i övermorgon. Så håll ut och stnna kvar här på min blogg. Kommer med 2 nya kategorier, ny design och tävlingar.

Ha det bra pussar och kramar!


Nu drar jag..

Ner till älvsjö när jag kommer tillbaka så ska jag svara på era frågor, hoppas ni längtar för det gör jag. Så jävla kul när folk kommer med nya frågor. Me like. Så passa på nu kommer besvara dom runt 22-tiden.

But..until then..
Pussar och kramar!Some help please?

Jag har nu photoshop elements 8. Någon som vet några hemsdor eller liknade där man kan få hjälp fattar inte så mycket helt ärligt.


Godmorgon för min del.

Skippade skolan idag. Var så jävla trött i morse kom helt enkelt inte upp bara. Vaknade nyss och fyfan vad skönt det var att sova ut. Ska ta och käka lite frukost nu sen tror jag faktiskt jag ska gå ut och ta en promenad. Det är ju ganska fint väder. Kände att jag måste gå ut och gå lite.

Ciaao!

Godnatt!

Nu ska jag sova så jag kommer upp till skolan i morgon.
Ska bomba med min godis parfym mhmm..Den luktar så jävla gott.
Anyway sweet dreams allihopa och vi hörs ju såklart i morgon! =)


Mary j blige - No more drama


Svar på frågor!
Tiden då det kanske är dags att träffa föräldrarna har egentligen ingen bestämd tid punkt t.ex 3 månader efter att ha blivit tillsammans. Det är en sak man får känna efter, Du kommer känna när du är redo att bli pressenterad som flickvän inför hans föräldrar. Det är ändå en ganska stor sak att träffa sin partners föräldrar det är ju inte något man gör för någon som man kanske bara är lite intresserad av. Om man älskar varandra, det funkar bra i förhållandet och man har varit tillsammans en tid och verkligen känner varandra ut och in då är det en bra tidpunkt. Så stressa inte med att visa sin flickvän/pojkvän för föräldrarna gör det när ni verkligen känner att ni vill verkligen vara med varandra så pass mycket och älskar varandra.Jojobaolja är en olja som knappt luktar någonting. Den är skit bra för både torr hud och torrt hår. Oljan liknar väldig myckket hårbottens egna olja. Den tar bort mjäll och återställer både håret och hårbotten. Kan köpas på hälsokostäffär runt 40:-. Ta en klick med oljan och dra genom hååret ha det i några minuter sen skölj ur.

Oliv olja. Gör olivoljs inpackning 2 gånger i veckan.

Remember borsta aldrig håret när det är blött.
Hemma från stan

Kom hem för ungefär en halvtimme sen var i stan med min kära vän Fatma.
Fick hem detta;Silkes linne från H&M 199:-Vanliga leggings från gina 99:-
Godis luktande parfym från Yves Rocher 99:-.

Är nöjd med det jag fick hem. Ska in till stan i morgon med mamsen och köpa byxor,
som tur vet jag exakt vilka jag vill ha.

Next ; Stan
Ska börja rulla mot stan ganska snart. Behöver lite saker bl.a parfym leggings och hårnålar. Ska dra in dit med två kompisar. Som ni ser så gjorde jag en dagens fråga. Ni kan skicka in frågor på min mejl eller skriva i kommentarfältet, Jag kommer besvara frågorna i 2-3 omgångar per dag, så det är bara att bomba. Och kom ihåg nu det är inte bara löövefrågor här fråga vad ni vill, ni kanske vill veta lite om mig kanske (höhö) eller hur man lagar indisk mat fan vet jag. Kör på nu allihopa!Dagens fråga.
Du tycker synd om honom för att fortfarande kämpar och tror att det finns en chans. Du kan ju absolut inte bli ihop med honom för du tycker synd om honom. Det kommer aldrig funka. Om du verkligen vill visa att det inte finns någon chans mellan er två ska du börja med...

1 - Ge honom inte uppmärksamhet. Försök visa honom att du inte vill ha något med han att göra. Om han finns i din umgänges krets så försök att inte le så mycket åt honom, eller sitta nära honom. Kanske undvik den umgänges kretsen tills det har lugnat ner sig.

2 - A deep talk. Ha ett riktig djupt samtal där du berättar kort, bestämt och bra att det kommer inte kunna bli någonting mellan er. Om han är en galing som inte fattar att du inte vill ha honom så får du bara undvika honom tillslut kommer han nog fatta att han kaaanske ska gå vidare. Säg till honom att om ni inte kan vara som normala vänner å bär ni inte ha någon som hellst kontakt alls. Det kommer bara bli jobbigt för honom.Pussar!


Bara så ni vet

Den här veckan kommer det vara lite strul i bloggen. Lite saker som har hänt så jag inte har så mycket tid att skriva hela tiden. Men nästa vecka kommer jag förhoppningsvis komma tillbaka ännu starkare och bättre än någonsin!.
Och snälla det här är ingen blogg som går på utséende och senaste modet. Jag är 100 % äkta på min blogg. Alla är välkommna att läsa. Jag är varken provocerande eller spelar en annan karaktär för att få fler besökare. Jag är mig själv och skriver om äkta saker. Så ifrågasätt mig inte för någon har gjort det, men så ni vet.


En av världens finaste och bästa låt! Blir så rörd när jag här den.


Hemma

Kom hem för inte så längesenvar i älvsjö och tränade lite på låten och fyfan vilken bra beat vi har fått. Är skit trött även fast jag somnade efter skolan. Skaegentligen träna lite spanska eftersom vi har prov på fredag men tar det i morgon är inte på humör för att göra läxor just nu..
Tänkte åka till stan i morgon och köpa en parfym. Vill ha en av Gwen stefanis parfymer luktade på den i dag av en klasskompis. Im in love den luktade så jävla gott. Men flaskan är lite väl stor.
TV

Har sovit nu en liten stund efter skolan var så jävla trött. Men var ju tvungen att vakna för att kolla på tyra banks show såklart. Hon är riktigt grym den bruden. Väntar på att mamma ska komma hem med min data. Until then..
Ha det bra!

Lite tips på traven om man vill få honom intresserad!

Photoshop funkar fortfarande inte på min data blir galen. Har en massa skivor hemma kanske är det så att det inte funkar på Acer datorer..Anywayys..Nu kör vi då photoshop får vänta.

Okej vi alla har väl haft någon som vi har ögonen för?, eller hur?. Någon som det pirrar till lite extra mycket i magen när man ser honom. Men hur ska man göra då för att han ska se att man finns, och faktiskt haffa snubben?!.
Här är lite extra tips påtraven för att få han intresserad eller märka att det är något på g.

♥ Något som alltid funkar är att spela lite gulligt sur, När killer retas lite eller skämtar, ge honom en blygliten blick och ett litet léende. Slå till honom lite och lek sur. Killar tycker det är gulligt. Visst är det löjligt. Men det funkar. kanske säger han "nä skojar bara" och kramar om dig. who knowes.

♥ Närhet är viktigt. Att bara snudda till honom då och då gör mycket. Våga sätta dig bredvid honom. "vem är det som luktar så gott är det du karl-erik?" "sniff sniff" nej men ni fattar. Kom med lite dumma anledningar att vara när honom.

♥ Dumpa blygheten. Ingen kille gillar en tjej som sitter 20 meter ifrån alla andra med luvan nerdragen över huvudet sittandes med sin mobil. Var social för fan. Även fast du är värsta blygise, han vet ju inte om du verkligen Är den där tjejen som aldrig pratar ( om du inte känner honom förstårs) Sätt dig i en roll inte att du ska ändra hela dig. Men var social.

♥ Humor, Alla killar gillar tjejer som kan lägga lite roliga skämt. Och skratta. Skratta åt hans skämt och dina egna. Var lite vild och galen!

♥ Sexyness!. Ge lite sexiga blickar lek med klubban i munnen. Haha driver. Men ge han långa långsama sexiga blickar. Kolla djupt in i hans ögon när han pratar med dig.

♥ Våga visa dig utan smink. När du träffar snubben , var inte alltid uppklädd kom utan smink någon gång och Sen när du väl fixar dig med värsta makeupen och klackskor komme rhan tänka WOOW. Om du ständigt ser så jävla uppfixad ut kommer du ju inte kunna se bättre ut och då kommer han inte lägga lika mycket märke till hur vacker du är!Sådär ja!.
och nu vill jag bara säga för alla er som kopierar mina listor och tror att det är ni som har skrivit dom KNOCK IT OFF!!. Om ni nu så gärna vill lägga upp dom på era bloggar får ni väl för fuck sake skriva att ni lånade dom av mig. För det är jag som har skrivit dom 100%.
=)
PussarSorry!

Jag håller på att fixa mitt photoshop när det är klart är jag back on track.
Hoppas ni förstår


Skön söndag!

Har haft en lugn och skön fredag. Det är ju skönt att varva ner den sista dagen innan skolan efter en vild helg. Var i sta i dag med Aselja köpte Puder lösnaglar och ett fint nagellack!. Det är verkligen svårt för mig att hitta ett billigt puder eller foundation i min färg. Jag kan ju aldrig köpa från HM eller liknande affärer, för deras är aaaaldelles för ljusa. Då måste jag köpa från ganska dyra märken, men då får jag på pricken min färg.
MAC, Puder foundation. Skit bra, matt och täckande. 295 :-
tror jag det kostade

Min favorit färg på nagellack. NR 135. Det är inte så rosa som det ser ut på bilder.
Det är lite mer orange i lite peach färgat.


Naglar. 85 kr tror jag dom kostade. Skit bra. 100 st i,
inte långa så man slippper hålla på att klippa och fila ner dom.


Yeey me!.
Vad har ni gjort i helgen? :)

GÖÖDMÖÖRGÖÖN!

Ska äta frukost och sen dra in till stan men mina babylon Aselja!
Pussar

Sirlis B-day.

Hej allihopa, om det e någon som är vaken. Kom hem nyss med Aselja som ska sova över här. Var i Norsborg idag och firade min älskling Sirli som fyllt 17!. Vi hade jätte kul Åt tårta och tacos och kollade på kniven i hjärtat. Fyfaan vad Amir är fin. Eller Tarik som han heter.Var roligt folk där också var skönt att man kände dom flesta. Anyways ska vara lite social mot Aselja. Vi har kommit på ett nytt ord
Babylon= rumpa
Yeey!

pussar!

Lite tråk bilder från idag på väg hem.
Bli inte besvikna.

Jag sa att jag skulle skriva era förslag på tips när jag kom hem idag. Men har så jävla brottom just nu. Men kommer ta det absolut om jag hinner ikväll när jag kommer hem eller i morgon bitti.
Det ni ville att jag skulle skriva om;

♥ Hur man får killen intresserad.
♥ Hur man kommer över sitt ex även fast man har starka känslor för honom.
♥ Hur man håller kärleken vid liv efter att ha gjort slut och sedan bli ihop igen.

Dom här 3 punkterna kommer jga ta först.
Kom ihåg nu att om det är ngot som ni vill att jag ska skriva om så fråga på bara. Det behöver inte bara vara om kärlek. Det kan vara vad som hällst.

Nu ska jag fixa mig.

Pussar!

Lördag!

Hej sötnosar. Kom hem ungefär klockan 3 idag efter en gaaalen kväll. Kvällen började med att jag mötte upp Sara i medis. Vi skulle egentligen fika på ett café men vi ended up in donken. Vi satt där och snackade. Vi åkte hem till Sara efter set för att fixa oss lite och sen vidare till bagis. där mötte vi upp alla tjejer och killar och väntade på att vi skulle bli insläppta på en fest. när vi väl kom in han det inte gå 5 minuteer innan folk "killar" började slåss. Vi gick därifrån lika snabbt som vi kom dit. Vi åkte till slussen för att käka, sen åkte jag och Sara hem till Emeliy för att sova. Det var en sjuk kväll. bråk på tunnelbanan och med kompisarna. Men men hade iaf en bra kväll. Har inte alla bilder här. Men här är några;Hemma hos Sara en snabbis.

Är hemma nu med Sara. Vi åka till Bagis och ha lite kul där. Vi sitter och lyssnar på..
Ying Yang twins - Wistle wile you twirk


Ska snart fixa mitt hår. Har med mig digital cameran så kommer förhoppningsvis ta massa roliga bilder. Och Ni vet ju att jag brukar ta rätt galna bilder...
Ha en super bra fredag!. Och ska skriva era önskemålstips i morgon när jag är hemma.

Ville bara säga tack för alla underbara kommentaren ni gör mig så glad!

Pussar och kramar!

Klar!

Nu har jag städat klar. Fast egentligen är inte riktigt klar. Har rensat bort alla kläder från golvet så man kan gå och bäddat sängen. Hmm de tog typ 2 timmar...Wohoo. Nu måste jag duschs och fixa mig på 20 min.

Den här jävla låten sitter fats på mitt huvud ååå gå bort.
Britney spears - 3

NU JÄVLAR!

Nu ska jag ta tag i mitt förfärliga rum så jag kan få det gjort!.


SNAAAAAAAAAAARK!


Planer: Myskväll

Ikväll drar jag ut med Jande, vi tänkte fika på typ Söder först och senare drar vi vidare. Kvällen kommer antagligen sluta på ett helt annat sätt än vi tänkt oss, galna som vi är .. Som ni säkert märker så är det Sara som skriver förresten. Idag var jag bara i skolan och efteråt käkade jag och Monica på Latte House, rätt nice mat faktiskt! Jag har märkt att när jag gästbloggar skriver jag mest om hur dagarna kommer se ut, men då är det ju bra att Jande uppdaterar med tips, mode, bilder och annat skoj. Jag förstår inte varför butikerna är så sega med att komma ut med höstkollektionen när det redan nu är VINTER! Det är liksom minusgrader på morgonen, på dagen, på kvällen och på natten! Vad ska man göra liksom, det är bara att slänga på sig vinterjackan och typ en fet halsduk. Nu ska jag hoppa in i duschen och börja fixa mig. PUSS / Sara


Cold as ice


God morgon!

Vaknade ungefär halv 8 för jag skulle springa iväg på ett möte det gick bra. Gick hem i mällan för att äta frukost snabbt som jag missade. Jag vet inte vad som hände helt plötsligt somnade jag. Gick inte till skolan alltså.Och nu vaknade jag. Kännr mig fortfarande skit trött. Men ligger här i sängen och myser med katterna. Klockan är snart 14.00. Måste städa rummet. Lite senare ikväll ska jag och Sara dra och fika..Sn har vi lite olika alternativ på vad vi ska göra. Jag har med mig bloggdatorn ut så vi ses på stan! SAAAAAAAAAAAAJK!!.
Nej men heltärligt vi ses efter jag har städat rummet...

Pussar


Godnatt!

Godnatt finingar, ska sova nu så jag kommer upp I TID till skolan. Har fått lite tips på vad ni vill att jag ska skriva. Mycket kärlek och relationer..Hmm Yandeh-the love doctor. Hell yeah!. Ska veerkligen göra mitt bästa så ni hänger kvar är på bloggen. Ni vill väl se en mulatt slå ut adom där fjortisbloggerskorna på blogawards eller hur?.Måste bra säga att jag tycker synd om dom hoppas att dom finner sitt riktiga jag, By the way fick en fråga om vad mina örhängen är ifrån som ni kanske ser på varje bild... Eller iaf på bilden under här, några inlägg nedanför. Dom är från GINA!. Tror faktiskt att dom är slutsålda =/. Gold n big ska det va Big Big Big!.
Han faktiskt inte göra något av det jag tänkte göra idag..Plugga och städa..Well fuck it jag åkte ner till älvsjö och va med tjejerna. Nya tag i morgon!.


Sweet dreams fellows!
Ha det bäst!
Pussar // The love doctor ♥ (-haha)


Kom med idéer.Jag skriver ju ganska mycket tips i min blogg. Har ni något som ni vill att jag. Va inte blyga för att fråga. Det kan vara allt från Hur man skaffar sig sommarjobb till vad man ska göra på sin första dejt. Vad som hällst så ska jag försöka besvara era frågor så bra jag kan.

Pussar på er!

This is real RnB
♥ Jaheim - Ghetto love

Sånt här höll jag på med igår kväll..

när jag inte kunde sova. Fyfan vad tråkig jag är...

Nej jag är inte psykiskt störd...


At home

Nu är jag hemma. Gick lite tidigare från skolan. Vi fick pizza isag i skolan idag. Den bästa maten vi fått på länge dör. Haha. Tänkte faktiskt vara lite duktig nu och plugga matte. Ska göra provet i morgon. Regnade som fan när jag var på väg hem kom småsmå hagel bitar också. Kanske the day after tomorrow har en mening?. Allstå fimen. Jag ska gå och göra mig en kopp kaffe sen kolla på extreme home makeover. Sen ska jag plugga..Och städa mitt rum! =)


Visst ser det lyxigt ut *host*

"Dygnsur"

Chailatte på vägen.

Gör som jag egen chailatte super gott!Ingredienser
1 st
2 dl vatten
1 bit färsk eller torkad ingefära
1 bit kanelstång
4 kardemummakänor
1-2 tsk svart te
1 dl mjölk Grädde!
2 tsk strösocker

Gör så här
Sjud vattnet och kryddorna i en kastrull och sätt på locket i ca 5 min. Tillsätt teet och låt de dra i ca 5 min.
Värm mjölken försiktigt och vispa mjölken tills det blir skummigt. sila teet och häll i ett glas och häll på mjölken sen.För att göra det lite extra gott strö over lite kanel på mjölkskummet.
Voila! sen är det bara att dricka och njuta.
Man kan ju annars bara köpa färdig blandat chai te och sen bara skumma mjölk.


Jag ska iaf ta grädde i mitt idag, lite lyx kan man ju unna sig. Right?

Ciaao // baby

God morgon!

Sov vääldigt gott i natt och drömde en härlig dröm. Men allt förstördes när mamsi ringde och skrek i mitt öra..Ska äta frukost ohc klä på mig sen ska jag kila iväg till skolan.
Kunde inte sova i natt..Satt uppe med datan typ..hela..natten?.

Och så här kan det se ut då..
RSS 2.0