All i want 4 christmas?Vinter. Jag tror många av oss blir väldigt deppiga just på vinter.
Det är kallt, man fryser och att vara ute är inte så frästande. Alla ser bleka och tråkiga ut och
Men vad ska man göra då en kall isig deppig vinter dag?....
När jag tänker efter så är vintern inte så grå och trist som den verkar.
  • Mysiga hemmakvällar med pojkvännen/kompisen innbäddade i soffan med en filt,och såklart en stor kopp med varm choklad i handen. Sätt på en mysig film och kura ihop er intil varandra!. Cozy!
  • Christmas spirit. Den här känslan av jul och vinter är den ändå inte underbar. Doften av pepparkakor och tända ljus.
  • Julen. Även för dom som inte firar jul är julen ändå mysig. Ha en julmiddag med tjejerna och ät god mat. Alla kan ta med sig egen mat hemifrån behöver inte vara köttbullar, sill osv. Utan man kan laga något som man tycker är gott helt enkelt. Sedan bjuder alla på det dom tagit med sig. Men såklart måste man ju ha lite julstämning sätt på er röda kläder och maybe lite julmusik?.
  • Nyår!. Min favorit högtid. Inte bara att man dricker som fan och festar sönder sig. Utan det är oxå skönt att kasta den gamla året bakom sig och välkomna ett nytt år med nya chanser och nya oförglömliga minnen!. Men festande är ju ändå det man längtar efter som mest. Klänningarna, klackarna och självklart humöret måste vara på topp och man ska helt enklet känna sig helt fucking fabulous!.
  • Alla hjärtans dag!. Kärlekens dag. Kanske får man oväntade sms från någon man aldrig trodde skulle skicka det. Man kanske får en ring på fingret eller kanske ett "i do" framme vid altaret. Kanske är det så att man sitter hemme helt ensam. Vilket man absolut inte ska göra! lyft på arslet och flörta loss med vem du vill hur du vill (inte på ett sååå naughty sätt).Om man bortser från allt slask och blask, så är ändå vintern vacker i sig.
Snön som ligger som ett glittrande tjockt täcke på bilar och tak.
Dom vackra snöflickorna som lyser upp den mörka vintern,
Det är faktiskt inte så farligt. Eller hemskt för den delen.
Eller har jag helt fel?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0