12 sanningar om killar1. Killar fantiserar om bästa tjejkompisen

Ja, det har han. Han har tänkt på dig naken och han även om ni är bästa vänner har han fantiserat om att ligga med dig. Och onanerat under tiden.

 

2. Killar onanerar i duschen

Ja. Konsekvent. Av samma anledning som de har 42 tv-kanaler. För att de kan. Minimal risk att bli upptäckt och totalt eliminerande av vad-gör-jag-av-det-här-nu faktorn. Ni kommer ändå tro att det är flytande tvål som fastnat på väggen.

 

3. Killar drömmer om trekant

Trekant - "den dåliga sorten" är inget killar fantiserar om. Trekanter med två tjejer och en kille, ja det fantiserar de om. Som om inte en vagina skulle vara nog med jobb. I slutändan skrämmer trekanter ofta killar som inte riktigt insett vad de gett sig in på...

 

4. Killar fantiserar om analsex

Killar fantiserar om att smita in bakvägen. Undersökningar visar att tjejer ofta fantiserar om att ha sex på spännande platser, medan killar fantiserar om olika ställningar och kroppsdelar. Sanningen är att killar som provat analsex inte tycket att det är lika roligt som de hade trott.

 

5. Gillar killar silikonbröst?

Ärligt talat så fantiserar killar mycket mer om sina ordinära tjejkompisar än om t.ex. Victoria Silvstedt. Människor har en sexuell verklighet och en annan sexuell fantasi. Drömmer inte du om att ligga med Ryan Phillippe? 


6. Är killar porrfilmsskadade?

Ja. Så mycket porrfilm som killar har konsumerat så är det klart att de lärt sig att säga "vad varmt det är här inne", på 20 olika språk. Men fantasierna har alltid funnits där och killarna är nog lite skeva redan från början.

 

7. Onanerar killar kollektivt?

Många män har någon gång deltagit i en "grupprunk". Men inte alla. Och ännu färre vill erkänna det. Unga pojkar i yngre tonåren och en porrfilm och vad som helst kan hända. T.ex. att de drar en handtralla.

 

8. Killars sexdrift avtar

Killars lust avtar med åldern och tjejernas stiger. Alltså är inte killar lika kåta som man kan tro? Deras ständiga jakt efter en ny tjej när de är singlar beror mer på att de söker bekräftelse och att "det är roligare att öppna ett paket om man inte vet vad det innehåller".

 

9. 1 blir 2 tricket.

Det välkända tricket att sitta på handen tills den somnar innan man onanerar används. Då känns det ju helt plötsligt som om någon annan är inblandad i "akten". Kanske något för tjejer att prova också...

 

10. Killar och komplex
Hell yeah. Lika omöjligt som det är för oss att få Rachel Bilsons kropp, lika omöjligt är de för dem att få Beckhams tvättbräda. Men ingenting oroar en kille så mycket som storleken på bössan. Varför skulle de annars alltid oroa sig över om "storleken faktiskt har betydelse"? 


11. Killar har gjort kissbomben

Ja, killar kissade på varandra i duschen efter gympan. Och "kissbomben" existerar. Äckligt? Ja. Roligt? Verkar inte bättre. Inte värre än snöbollskrig och fräckisar för killar i mellanstadiet.

 

12. Killar diskuterar sex

Ja, sanningen är att killar diskuterar sex. Men inte lika detaljerat som tjejer. Killar säger inte någonsin heller att en tjej är dålig i sängen. Skulle en kille säga så skulle hans polare med stor sannolikhet bara påpeka att det var hans egen insats som förstörde sexet.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0