3 Juni

Vaknade nyss orkade inte gå till skolan, så jag passade på att sova ut riktigt länge. Senare idag ska jag iväg på bio med mamma haha, hon ville att vi skulle hitta på något för det va så länge sen. Varför inte?. Jag kommer ite ihåg vilken film det var. Men mamma hadå fått biljetter av hennes jobb, det skulle tydligen vara någon förhandsvisning på filmen. 
Jag har inte gått på bio på flera månader och ar ingen koll på vad som visas. Så jag gick in på
www.sf.se och kollade igenom alla filmer och det var några som jag skulle vilja se. Jag valde ut några här är dom:

1.                                                2.
Fast and furious.                                                           Män som hatar kvinnor.
En action film med skådespelarna                          En svensk thriller med skådespelarna
Vin Diesel, Paul Walker ( som är skit fin),              Lena Endre, Noomi Rapace, Michael Nyqvist m.fl
Michelle Rodriguez m.fl.3.                                                                        
My bloody valentine 3D                                                                       
En skräckfilm med skådespelarna                                                  
Kerr Smith, Jensen Ackles, Jaime King, m.fl.                                4.
Drag me to hell (obs: 9 dagar kvar til premiär)
En skräck/thriller film med skådespelarna
David Paymer, Alison Lohman, Justin Long, m.fl.
Lite om filmerna:

1. Fast and furious
När ett brott för dem tillbaka till L.A. återupptar rymlingen Dom Toretto sin bittra strid mot polisen Brian O'Conner. Men när de tvingas konfrontera en gemensam fiende måste Dom och Brian försöka lita på varandra för att tillsammans kunna utmanövrera honom. Och via kupper mot lastbilskonvojer till krälande i tunnlar under nationsgränsen kommer två män att hitta rätt sätt att hämnas - genom att pressa gränserna för vad som är möjligt bakom ratten. 

Officiell hemsida:www.fastandfuriousfilmen.se       

2. Män som hatar kvinnor

Lisbeth Salanderär en ung egensinnig tjej med ett mörkt förflutet. Hon är en enastående researcher och en av landets främsta hackers.
Den grävande journalisten Mikael Blomkvist har precis blivit dömd till fängelse för förtal när Henrik Vanger, tidigare en av landets främsta industriledare, vill ge honom ett annorlunda uppdrag.
Lisbeth och Mikaels vägar möts och tillsammans gräver de djupt i familjen Vangers förflutna där de möter en mörkare och blodigare historia än någon av dem kunnat ana.
Läs intervjun med Michael Nyqvist med frågor från Bioklubbsmedlemmarna

Till den officiella hemsidan.

3.My bloody valentine (3D!!!!!!)

Harmony är en liten gruvort med en blodig historia.

Det började med en tragisk olycka som orsakade 5 gruvarbetares död. Men den verkliga massakern börjar när Harry Warden, den ende överlevande, vaknar upp på Valentindagen efter ett år i koma. Dold bakom sin gruvarbetardräkt och mask ger han sig ut på en mordturné och dödar 22 personer i staden med sin hacka. Till slut lyckas polisen ringa in och skjuta ihjäl honom. Staden är förlamad av sorg och de ungdomar som överlevde massakern gör sitt bästa för att glömma. 10 år senare återvänder Tom, en av de ungdomarna, som klarade sig undan Wardens attack. Han ska sälja gruvan han precis ärvt efter sin far. Vad han inte räknat med är att stöta på sin stora tonårskärlek Sarah som numera är gift med stadens polischef. Detta oväntade möte får honom att ändra sina planer.  Lagom till Valentine börjar morden igen och mördaren verkar vara Harry Warden.

4.Drag me to hell

Christine Brown är en ambitiös bankman. Allt i hennes liv går i rätt riktning just nu. Hon har en kille som älskar henne och hon om allt går som det ska kommer hon att utnämnas till biträdande avdelningschef. Bara hon vågar visa att hon är tillräckligt tuff, så är jobbet hennes.

Då den mystiska gamla damen, fru Ganush, uppsöker banken för att be om anstånd med ett förfallet lån, blir det Christines uppgift att fatta det svåra beslutet om anstånd eller ej. Christine vet vad hennes chef förväntar sig av henne, men nekar hon fru Ganush anstånd kommer damen att vräkas från sitt hem. Christine väljer sin karriär före sitt samvete. I sin förtvivlan och vrede förbannar den gamla damen henne att brinna i helvetet i all evighet.

Mycket snart tvingas Christine inse att fru Ganush förbannelse inte bara var tomt prat av en stollig tant, utan onda krafter verkar för att driva henne till bristningsgränsen och en evig förbannelse

.
Ciaaoo

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0