Invandrare

Det jag hatar mäst här på jorden är allt det här hatet mot invandrare eller över huvudtaget färgade. Många svenskar tycker att vi förstör Sverige vi höjer kriminalliteten och tar för mycket plats. Visst vi kanske är mer bråkiga och ställer till med saker, men betyder det att svenskarna är änglar?. Det är kanske ganska svårt om man kommer hit och ingen vill anställa en för att man är en invandrare hur ska man då fixa pengar..kanske rånar en person. Det är ju såklart helt fel men förstår ni vad jag menar?. Det många svenskar inte kan se skillnaden på är Färgade och invandrare, dom tycker att alla som har annan religion och mörk hud är invandrare. Är det värkligen så? nejnej en invandrare är en person som invandrar från ett land och bosätter sig i ett annat, så vad händer med Danskar, Finskar, Amerikanare och andra "vita" som kommer och bosätter sig i sverige?, är dom inte invandrare? Nej säger svenskarna, Så vadå är det bara för att som har liknande religion och har ljus hy? antagligen...Men dom gör ju iiiiingenting kriminellt eller hur...det är ju bara svartskallar från arabländerna och afrika som förstöör sverige såå mycket. Svenskarna måste börja acceptera att vi bor i "deras" land och sluta ha så myckt fördommar. Sverige är ett så kallat a white mans country ( en vit mans land) allltså från börjar borde det bara vita med ljust hår.

Omvänd rasims är skit också ingenting som löser att hata vita det finns för många vita för att vi ska kunna göra något åt det.

Hur kul är det för en svart kvinna med 5 barn som är utbildad läkare att fly från sitt hemland komma till sverige plugga många år lära sig svenska och sedan inte få ett jobb för man inte kan uttala hennes namn?. Och vad ska hon göra nu? hon har inget jobb och nästan inga pengar, Hon kanske börjar råna butiker och prostituera sig själv. Och vem vill ha en prostituerad rånare i sverige? Nej ingen så som väljer att skicka tillbaka henne till sitt hemland där hon tvingas bo i underjordiska hålor och konteinrar och tillslut bli kidnapppar på sina barn och mördad...

Vi alla är från samma jord eller hur?

Jag tycker att invandrare är jääävligt starka som kommer till sverige och får stå ut med all rassism och bullshit och ändå vara starka. Jag har väldigt svårt att tänka mig en Svensk blondin klara av att bo i Afrika och få alla blickar på sig.

Sverige måste acceptera oss vi har gjort mycket gott för sverige vi tar hit våran kultur våran religion vi lär dom om "andra sidan". Utan all rasims och utfrysning skulle kriminalliteten av invandrare sjunka snabbt. Och svenskarna måste sätta in sig i våran sits och tänka hur vi har det också.

Det finns många blondiner som är rädda för att åka ut i förorten för dom kan bli på hoppade, Men svenskarna ska inte tro att vi blattar kna vara var som hällt. Visst vi kanske inte är rädda för att åka till ett speciellt ställe men t.ex om vi skulle åka till östermalm skulle folk kolla snett och tänka "vad gör den där svartskallen här" eller så fort vi går in i en extra dyr butik tror folk att vi ska baxa.
Vi har inte heller mycket skydd av Polisen svenskarna kommer undan med mycket saker när det gäller polisen. Om en oskyldigt blatte som är stökig i skolan anklagas för misshandel på en svensk som är stökig i skolan, vem fan tror ni dom väljer?.

Igentligen har svarta all rätt i världen att hata vita, efter alla dessa år av slaveri och kränkning jag vill inte gå in mer på det innan det här blir ett inlägg om hat mot vita..(när det kommer till slaveri), vad har vitaför rätt att hata oss invandrare? vad har vi gjort dom? absolut ingenting, men klagar invandrare på det osm hände förr i tiden ? nej, rasister har absolut ingen anledning att hata invandrare, det skulle vara mer troligt om det va svarta som gick i grupper och slog ner alla vita för att dom plågade våra förfädrar eller hur? men vi gör ju inte det? så vad fan är problemet sluta hata bara.

"varje skillnad, undantag, inskränkning eller företräde på grund av ras, hudfärg, härstamning eller nationellt eller etniskt ursprung, som har till syfte eller verkan att omintetgöra eller inskränka erkännandet, åtnjutandet eller utövandet, på lika villkor, av mänskliga rättigheter och grundläggande friheter på politiska, ekonomiska, sociala, kulturella eller andra områden av det offentliga livet är rasistiskt."   
ett tal från FN:s konvention

Sverige är inte bara svenskarnas land det är vårat också vi har skapat och format sverige bättre än vad det var förut,
Svenskarna ska inte tro att alla blattar slår svenskar med ljust hår, 
Ingen tänker på allt posetivt Invandrare gör för sverige vi tar med våran kultur och våran tro till sverige, vi skapar glädje och stolthet över våra namn, Vi delar inte in oss i grupper alla är ett folk, men det är svårt om andra inte accepterar det, Jag kan förstå vissa blondiner som är rädda för att bli nerslagna. för det mästa slåss vi inte för att ni bara e svenska vi slåss för rättvisa för var vi kommer ifrån. Om något förolämpar våran hudfärg religion eller liknande då finns det många sätt att hantera det men i bland måste man slåss för sig själv.

Jag är lika stolt svensk som gambian och jag tycker jag är en perfekt blanding jag skulle inte vilja vara hel svensk eller hel gambian, jag är perfekt som jag är jag har lite av varje och det är jag jävligt stolt för, Jag tycker att vart man än kommer i från ska man vara stolt och stå upp för sitt ursprung och sin kultur det är det bästa, ingen är som du och du är speciell.

Och för er som tror att Neger är lika fult att säga som svenne, skyll er själva

Blackpower!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0