How to get over this motherf*cker!
Vi har alla varit där. Krossade hjärtan tårar och ensamhet. Vist om det fanns ett jävla piller man skulle kunna ta för att komma över snubben eller sluta tänka på honom skulle vi alla va missbrukare men tills dom kommer på det pillret kanske mina små komma-över-tips är lite till hjälp. 
  • Om det precis har tagit slut är det bästa att ta sig en stund och bara gråta ut bara klämma ut tårarna så all skit kommer ut, en sista gång. Men om det har gått en period är det nog bättre att tänka till lite:
  • Accept that is over och agera efter det. Visst, det kan ske mirakel och han kan plötsligt inse hur underbar du är, men du kan inte vara säker på det och sitta och vänta hemma ensam på att något ska hända. Därför måste du, hur ont det än gör, acceptera att det är slut. Det innebär: prata inte med honom, Skicka inte sms till honom och sen säga att du råkade, ring inte (inte ens ringa från dolt bara för att höra hans röst), radera hans nummer, plocka undan saker som påminner om honom, undvik festerna han går på. Och framför allt undvik att umgås med samma kompisar som han har, varje liten kontakt du får med honom eller hör om honom så kommer det bli svårare och svårare att komma över honom. Du har faktiskt andra kompisar du kan vara med tills det har lugnat ner sig. Så om du verkligen bestämer att du ska gå vidare är det bäst att undvika allt som har med honom att göra så mycket som möjligt.
  • Have fun!. Sysselsätt dig helt enkelt, såklart att du bara tänker på honom om du sitter hemma och kollar på gamla sms från honom och har på dig hans stora varma tjocktröja som du fck av honom. Ha kul planera in roliga saker du kan göra med dina kompisar, gå och fika, jogga, ha myskväll med tjejerna, vad som hällst!. Även om du inte har lust att gå ut, var ute en liten stund en timme är inte så farligt. Gör saker som du alltid har velat göra klättra på berg eller vad som hällst. 
  • Döda tankarna. Sitt inte och tänk på hur du var i erat förhållande, vad du kunde gjort annorlunda elller hur du ska göra för att han ska bli kär i dig igen. Dom tankarna kommer inte hjälpa ett dugg eller jo om du vill må dpligt och gå till baka till ruta 1 igen...När en sån tanke kommer upp hejda den med att ringa en kompis snabbt och bara snacka skit, eller gör någonting annat.
  • Skäm bort dig/Ta hand om dig. Take a walk, träna lite då och då, fixa håret hos en frisör, smörj in dig med bodylotion varje dag… Småsaker som får dig att må lite bättre för stunden.
  • Hitta kärlek på andra sätt. Då menar jag inte att du ska gå och ragga upp första bästa killen, Få kärlek av personer i din närhet, som från din familj eller från dina vänner. Mys med bästa kompisen medans ni kollar på en film. Eller kryp upp i mammas säng och ge dig en kram då och då. Men det skadar ju inte med en liten haffning av en katt på tunnelbanan heller.
  • Sist men inte minst: Stressa inte!. Låt det ta sin tid. Bestäm dig /intala dig själv att du kommer komma över honom innom sin tid och så kommer det bli också!, du kommer må mycket bättre och bli mycket starkare och veta tills nästa gång vad som behövs i ett förhållande.


 But until then take care fellows!


Kommentarer
Postat av: ¤EvaneseèVa bra du skriver. Tänkvärda saker!

2009-09-27 @ 22:26:30
URL: http://egosidan.blogg.se/
Postat av: Jessika

hittade inlägget nu :)

2009-09-29 @ 10:36:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0