Sexiga lockar


1. Stripigt fett hår är inte najs. För att undvika det kan använda en glansprodukt i håret innan du ger dig på stylingverktygen. Lägg en liten klick i händerna och dra det genom håret tills det får en glansig effekt.

2. Överdrivet med volym är inte sexigt men lagom är det, och det fixar du genom att tupera håret från rot till topp. Överdriv inte, då blir det tvärt om effekt och du kommer att se sliten ut. appelicera lite stylinggel så håller frisyren hela kvällen och natten.

3. Med lockigt hår får man alltid det där lilla extra och det går alltid hem. Det fixar du genom att antingen rulla upp håret på hårrullar, men om har du bråttom går plattången lika bra. Då klämmer du fast en hårslinga vid rötterna, snurrar håret kring plattången och håller den rakt ner i en minut. Fortsätt i hela håret, spraya och krama lockarna.

4. Har du kort hår är en slarvig uppsättning ett enkelt snyggt knep. Låt några längder falla ner på sidan av ansiktet och sätt upp resten av håret med hårnålar, avsluta det hela med att spraya hela håret med hårspray med fast stadga. 

Har ni sätt nya heta Babyliss iCurl med upp till 230 'C

den ger stora mjuka lockar och det går på några minuter. Precis sånna lockar som jag beskrev i inlägget! 
Deam its hot!

Och för er tröga som inte har sätt reklamen det är både en locktång och en plattång.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0