Sommar = slitet hår

Nu är jag äntligen hemma blev inte så sent idag, skönt!.
Just nu sitter jag med en kopp kaffe och tänkte ge er lite tips.
Vi alla längtar efter sommaren såklart! Men sommar sol och bad sliter också på håret,
så innan sommaren brukar det vara dags för en uppfräschning på håret här är lite tips. 

1. Ditt hår är torrt och skadat. Gör en budget inpackning hemma med olivolja, eller om du har pengar kan du ju köpa i en butik. Packa in håret minst en gång i veckan, men en bra klippning är nog det ända som räddar slitna toppar.

2. Ditt hår är täckt av gamla produkter du måste få bort all gammal sörja som tynger ner ditt hår och som ger livlöst intryck. Köp ett djuprengörande schampo eller tvätta håret med vinäger. då får du lystern tillbaka på engång. Du kan även bättra på glansen ytterligare med en toning.

3. Klorin, som finns i pooler får hårbotten att producera mer olja. Mineralerna i vattnet kan också få håret att bli tyngre. Mixa en del natriumbikarbonat med 7 delar varmvatten och tvätta håret med blandningen, om det inte hjälper lägg till en fjärdedels kopp natriumbikarbonat i ditt vanliga schampo som du alltid använder. Efter ett tag återhämtar sig håret, du kan också be en frisör göra en inpackning med proteiner på dig.

4. För det första, var noga med solskydd och något som täcker håret t.e.x hatt eller keps om du färgar håret. Om du slarvar med det kanske du själv inte upptäcker hur trist och ditt hår börjar se ut förrän det är försent. Gör en koll då och då genom att lyfta upp de översta slingorna och jämför nyansen på dom med håret under. Om skillnaden är stor är det dags att börja använda schampo och balsam som är skapta för ditt färgade hår. Du kan också skölja ditt hår med ljust öl för att få tillbaka din glans!Voila! och där har ni era sommartips för håret.
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0