Lite tips på traven om man vill få honom intresserad!

Photoshop funkar fortfarande inte på min data blir galen. Har en massa skivor hemma kanske är det så att det inte funkar på Acer datorer..Anywayys..Nu kör vi då photoshop får vänta.

Okej vi alla har väl haft någon som vi har ögonen för?, eller hur?. Någon som det pirrar till lite extra mycket i magen när man ser honom. Men hur ska man göra då för att han ska se att man finns, och faktiskt haffa snubben?!.
Här är lite extra tips påtraven för att få han intresserad eller märka att det är något på g.

♥ Något som alltid funkar är att spela lite gulligt sur, När killer retas lite eller skämtar, ge honom en blygliten blick och ett litet léende. Slå till honom lite och lek sur. Killar tycker det är gulligt. Visst är det löjligt. Men det funkar. kanske säger han "nä skojar bara" och kramar om dig. who knowes.

♥ Närhet är viktigt. Att bara snudda till honom då och då gör mycket. Våga sätta dig bredvid honom. "vem är det som luktar så gott är det du karl-erik?" "sniff sniff" nej men ni fattar. Kom med lite dumma anledningar att vara när honom.

♥ Dumpa blygheten. Ingen kille gillar en tjej som sitter 20 meter ifrån alla andra med luvan nerdragen över huvudet sittandes med sin mobil. Var social för fan. Även fast du är värsta blygise, han vet ju inte om du verkligen Är den där tjejen som aldrig pratar ( om du inte känner honom förstårs) Sätt dig i en roll inte att du ska ändra hela dig. Men var social.

♥ Humor, Alla killar gillar tjejer som kan lägga lite roliga skämt. Och skratta. Skratta åt hans skämt och dina egna. Var lite vild och galen!

♥ Sexyness!. Ge lite sexiga blickar lek med klubban i munnen. Haha driver. Men ge han långa långsama sexiga blickar. Kolla djupt in i hans ögon när han pratar med dig.

♥ Våga visa dig utan smink. När du träffar snubben , var inte alltid uppklädd kom utan smink någon gång och Sen när du väl fixar dig med värsta makeupen och klackskor komme rhan tänka WOOW. Om du ständigt ser så jävla uppfixad ut kommer du ju inte kunna se bättre ut och då kommer han inte lägga lika mycket märke till hur vacker du är!Sådär ja!.
och nu vill jag bara säga för alla er som kopierar mina listor och tror att det är ni som har skrivit dom KNOCK IT OFF!!. Om ni nu så gärna vill lägga upp dom på era bloggar får ni väl för fuck sake skriva att ni lånade dom av mig. För det är jag som har skrivit dom 100%.
=)
PussarKommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0